Şimdi Ara

BMW X5 4.4i Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2000 Model BMW x5 4.4i sizce alınır mı?
    50 Bin tl civarına komple motor, körükler vs. yenilenmiş lpg takılmamış araçlar var.
    Yılda yaptığım km 10 bin'i geçmiyor. Arabada zevk arayan birisiyim. Bu aracı alırsam kenara 10 bin tl bütçe ayırcam.
    2000 Modelin yıllık mtv si 850 tl civarı..
    V8 keyfi yaşamak için bu paralara değer mi sizce bu araç?
    Ayrıca araba toplamayı, yenilemeyi, sağ soluna bakım yapmayı seven birisiyim. Sürekli kendim için bi uğraş olcak bu araç.. Orasını yenile, burasına bakım yap vs. yap yap bitmez.. Motor, şanzıman düzgünse çok üzmeyeceğini düşünüyorum beni..

Sizce alınır mı ?

Saygılar

• Forumda kullanan biri vardı hatta kendisine takılmıstim ama konuyu bulamıyorum bulursam yollarım hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim akraba 2001'de 4.4 olanından sıfır aldı. Hala kullanıyor. Bunu satsam daha prestijlisini ve keyiflisini bu fiyata hangi arabadan alacağım diyor. Bence motoru, şanzıman, elektrik aksam ve alt takımını iyice bilene kontrol ettirerek alınır. Motor sesi muazzam. Hatta 340 küsür beygirlik modelse tadından yenmez.
  • Alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

Alınmaz.

konuyu açan arkadaşın açıklamalarından sonra neden alınmaz ? merak ettim doğrusu benimde aklımın bir köşesinde bu yönde düşünce vardı.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Yürütmesi zor olur 50bin lirayla o işin içinden çıkılmaz.

• Yabancı bir forumda 4.4,4.6,4.8 olanları arasındaki farkla ilgili bir şey okumuştum. Genel kanı 4.4 olanın sağlam olduğuydu. Sigortacınızla da konulup öyle karar verin. Bakımı, sigortası vs derken araba sizi üzebilir.

bimmerforums - the ultimate bmw forum
    Which X5 to get? 4.4, 4.6 or 4.8?
    http://www.bimmerforums.com/forum/showthread.php?1258055-Which-X5-to-get-4-4-4-6-or-4-8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmg02 -- 8 Kasım 2016; 23:09:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW Z4 2.3i sDrive alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Bmw 3.16ti Compact Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yetkili servis bakımlı olanı varsa, yakıt tüketimi gibi bir derdiniz yoksa alınır. Yalniz o kenarda ki 10.000 tl bir şeye yetmez. Bu araçların tamiri ve periyodik bakımları hiç de ucuz değil.

Kısacası almak değil yürütmek mesele.

Saygılar.

• Ful servis bakımlı ve ispatlı ise girin hocam 4.4 motoru daha çok öneriyorlar zaten. Yalnız atmosferik motor lpgye uyumlu aklınızda olsun. Serviste baktirip alın

• Zenginin birinin sıfır aldığı yıllarca yetkili serviste el bebek gül bebek bakılıp tüm kayıtları olan yıllar sonra 2. ele düşen nadir temizlikte bir araç bulursanız alın.
  • Tanıdık usta veya bmwci varsa ya da bu adam x5e biniyor diye öpmeyecek bir servis varsa neden olmasın.

Aylık gelirsiniz uygun mu böyle bir araç için onu kararını siz vermelisiniz. Siz gelirinizi ve elinizde kalan miktarı da belirtmeniz kullananlar daha iyi yardımcı olur.

Bahsettiğimiz aracın bir motoru elektronik bir beyni vs arızalandı diyelim çok rahat 4-5 bin TL gibi rakamları bulabilir.

W124 mercedesimizin beyni arızalandı Siemens marka idi kendisi 5.500 TL fiyat çektiler.

• Elinizden de sök tak isi geliyorsa alinir keyifle binilir zevk aldikca km siniriniz yukselir lpg takarsiniz kolay kolay yıkılmaz o arac yagsiz susuz birakmadikca , yag konusunda biraz bonkordur m62tub44 kece conta vs vs degisimleriyle minimuma iner , sanziman yanlis kullanilmadikca bozulmaz , elektronigi e39 altyapisindadir tum parcalarini cikma temiz bulabilirsiniz eklemeler yapabilirsiniz hatta izmirdeyseniz simdiden yardima hazirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.