Şimdi Ara

Board la ilgili ! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gigabyt board var benim makinamda celeron 2,6 işlemcili i845pe çipset li board. sorun şu makina bazen açılırken makina açılıyor ama ekran yok açılmıyor kasa fişi çıkar tak yapıyorum açıılyor bu seferde IDE leri kontrol edip orada kalıyor.. sonra power düğmesini basılı tut falan derken aç kapa falan düzeliyor. bu hastalık haricinde bazen makina durup dururken resetliyor tam bi yukleme falan yaparken veya bişe açarken ve bezende XP kurarken on yukemeyi yaptıktan sonra F8 e basıp kabul diyoruzya orada F8 e basıyorsun bekleki denetleme yapsın diski 30 sn falan sürüyor ya en dandik makinada bile bu boyle değil ki benimkide değildi zaten hemen geçiyordu oraları. HDD yi yenilerdim 80gb samsung taktım Ekran kartını başkasıyla denedim gene aynı. Ramları başka ramlarla denedim gene aynı ( ramlar OEM ) bitek işlemciyi deniyemedim şimdi anakarttan şüpeleniyorum ve yenisini almak üzereyim makina bu hastalıklkar dışında gayet iyi çalışıyor bi yardım edin arkadaslar .. ( CD rom falan yeni ve iptal etttim ve IDE kablolarıda sorunsuz onlarda denendi power bile yeniledim Bitek işlemci deneyemedim ) ASROCK P4V88 478 PİN SOKET almak üzereyim sizden haber bekliyorum saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next_man -- 27 Ocak 2006 3:09:13 >

• arkadaşım bunları yaşarken voltaj düşüklüğü hissediyormusun bence problemin elektrikten kaynaklı bir kontrol ettir istersen özellikle akşamları oluyorsa kesin elektriktir.. ama yok değil diyorsan anakrt olabilir.. saygılar..
  • Hocam sistemde cd writer-dvdwriter-cdrom-dvdrom gibi parçalardan 2-3 tanesinin bir arada bulunması ve powersupplyınızın bunları kaldıracak düzeyde olmaması dolayısıyla bu tip sorunlar çıkıyor tavsiyem asus-aopen gibi powersupplylardan alıp sisteme takmanız.Veya geçeci bir çözüm olarak cdwriter-dvd writer ın elektrik ve ıde kablolarını çıkarın.Ama kullanmak istediğinizde takmanız gerekecektir.
  • hdd ve cd-rw jumper ayarlarinin tam oldugundan emin olmalisin. oda olmazsa buyuk ihtimalle power supplydan kaynaklaniyordur.
  • Hocam jumper ayarları falan herşey ok voltaj düşüklüğü falanda olmuyor. neişse bazen iyileşiyor bazen kotu aynı sorunlar var mesala şuan açtığımda bişe yok ama tam işe yarar zamanda iptal oluyor makina. board dan olma ihtimali yuksek diye düşünüyorum Asrock un bahsettiğim boardını alsam sanırım sorun kalkar genede bi bilgisi olan varsa yardım etsin ltfn. kolay gelsin arkadaslar çok sağolun.
  • arkadaslar makina şuan gene aynı sorunu yaptı bu neişttir 2-3 gun sorun yok şimdi gene aynı sorun ya kafayı sıyırıcam işlemci yaparmı acaba bu sorunu _?
  • arkadaşım olanağın warsa daha güçlü bir power dene yine aynı sorunu werirse anakartını kontrol ettirebilirsin bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemciyle alakası yok büyük ihtimalle anakart problemi arkadaşların dediği gibi power da da bi problem olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.