Şimdi Ara

Böbrek taşı Kırdırmış olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Haftadır ürolojiye gidip geliyorum 11 mm taş varmış doktor eswl ses dalgalarıyla kırma önerdi bu gün ilk seansa gittim taş kırıldı ufak boyutlara ayrıldı dedi idrarında kan gelebilir ağrı olur günde 3 litre su tüket dedi ama taşlar hemen düşüyor mu düşerse düştüğünü anlar mıyım ? vs bende idrar yaparken kan gelmedi daha .. daha önce kırdırmış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• Ben de yarın eswl ile taş kırdıracağım 17mm konuyu açalı 4 yıl olmuş epey tecrübelenmişsindir diye düşündüm yazmak istedim sonrasıyla alakalı tecrübeni paylaşırsan sevinirim :)

• Bende de 5 6 mm lik var. Birkaç kez ağrı yaptı en son ağır daha yüksekti gittik ultrasonda çıktı. Doktor 4.5 litre su içmen lazım dedi tabi içemedim en fazla 3 yada 3.5 oldu. Zira pek su içebilen birisi de değildim. Zamanla alışır mıyım bilmiyorum. Sonraki hafta gittik yine düşmemiş. Biz sorunca isterseniz kırdıralım dedi ama burada yapılmıyor falan.

Öyle bekliyorum şimdi fazla da su içmiyorum. Ne olacak bilmiyorum. Belki başka bir doktora görünürüm.

Bu arada 2 tane ilaç verdi ağrı olursa aynı anda alırsın dedi. 30 dk içinde geçmezse de iğne verdi onu yaptırırsın dedi.

Bira içmek düşürüyormuş diyen arkadaşım oldu ama doktora sorduğumda gerek olmadığını söylemişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7mm böbrek taşı düşer mi?
    4 yıl önce açıldı
    böbrek taşı ( ciddi )
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.