Şimdi Ara

BOD MAN Vücut Spreyi DİP FİYAT! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
11.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vücut spreyinin kolonyadan farkı nedir bu kokuyu kim nasıl alabilir vücuda sıkınca?
  • Mavi olanı aldım, bu tanıdık bişeye benziyor ama ne derken “ucuz kuaför parfüm kokusu” tabiri cuk diye oturdu koku tanımına
    evde artık kendi saçımı keserken sıkarım, iyi ki almışım kuaför havasını evde soluyacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben siyah olanını aldım gayet güzel kokusu kalıcılığı ucuz parfümlerin üzerinde
  • Gittim bide kırmızıyı aldım siyah ve kırmızı güzel hepsini almanıza gerek yok bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Nerede 4.95 demişim bilgilendirirsen sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylastiginiz gorselde.

• Beyni yanmış sanırım,aradım bulamadım ben de 5,95’i.

• quote:

Orijinalden alıntı: -frambuaz

Beyni yanmış sanırım,aradım bulamadım ben de 5,95’i.
    Yanmis sizin beyin 5.95 yazmamistim zaten.

Insertün altındaki ürünün 4,95’ini diyormuşsun,iyi bakmak lazım.

• Bizdr konu sahibin gazina gelip aldim siyah olanini fena degil hosuma gitti kirmizisini dami alsam bilemedim baska hangisini onerirsiniz gerci kalmismidir bilenem

• blackmarta68 B kullanıcısına yanıt
    Bunu al,maskülen koku seversen.

BOD MAN Vücut Spreyi DİP FİYAT!

• Konu ne patladı be helal olsun.

Bana da aldırdınız. Mavi ve Soyah aldım, şuan maviyi kullanıyorum ahım şahım bir durumu yok sadece kendi sitesinde 40 diye aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: isok

Mavi olanı aldım, bu tanıdık bişeye benziyor ama ne derken “ucuz kuaför parfüm kokusu” tabiri cuk diye oturdu koku tanımına
    evde artık kendi saçımı keserken sıkarım, iyi ki almışım kuaför havasını evde soluyacağım
    Aynen hocam katılıyorum 😂🙋🏻‍♂️

Hocam Yazmışım orada 19 liradan aldim diye resimde de 19 lira olduğu aşikâr. Neyse güzel bi gözlük indirimi olursa etiketlerim sizi bi tane alırsınız :d

• Black'den aldım gerçekten güzel bi koku. Parfüm niyetinede kullanılabilir. Kalıcılığıda iyi. 6 tane bim gezdim bulmak için. İlk girdiğim bimde vardı aslında ama ucundaki jelatini söküktü. Birileri üstüne başına sıkmış diye almadım. 150 ml falan kalmıştır içinde kesin diğer çeşitler vardı. En son girdiğim bimde 2 adet black vardı ama 1 tane aldım. Çünkü son kullanma tarihi subat 2021di. .zaten kış geliyo pek gerekli değil vücut spreyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: giges1997

Hocam meraktan soruyorum. Duştan sonra tişörtü giyip dışarı mı çıkıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Normali bu zaten ki deodorant lar kirli vucutta koku bastırmak için çıkarılmıştır.. Duştan sonra neden sıkasın temiz tene kimyasalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Normali bu zaten ki deodorant lar kirli vucutta koku bastırmak için çıkarılmıştır.. Duştan sonra neden sıkasın temiz tene kimyasalı..

Alıntıları Göster
    Terlediginde kokmamak icin olabilir mi?

• Kırmızı olan most wanted=abercrombie fierce
    Siyah olan black= armani code

Dark ice yazan = ck one

Mavi olan = davidoff cool water
    Yeşil şişe fresh guy yazan=Kenneth Cole Reaction bilmeyen için armani gio benzeri daha meyveli parfüm niyetine gideri var genel beğeni kokuları

• Hepsinden aldım. Deodorant niyetine kullanılır, kokular bir kaç saat kalıyor. Bir de şişeler fiyatına göre bereketli. Deodorant gibi ozon tabakasına zarar da vermemiş oluyoruz. Fakat parfüm performansı beklemeyin sakın. Onu ucuza elde etmek için forumda tutaste başlığına bakmanızı tavsiye ederim. 27 TL'ye 50ml güzel parfümler alabilirsiniz.

• Siyah olanı aldım burda okuyunca. Aldığım gibi babama verdim yaşlı işi tam :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.