Şimdi Ara

BOD MAN Vücut Spreyi DİP FİYAT! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
4
Favori
11.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürün merdivenaltı falan değil. Neye istinaden söylediniz bunu ? Black ve Fresh Guy gayet güzel kokuyor ve sabah sıktığımda akşam halen kokusunu alıyorum. Denemeden yazıp insanları yanıltıyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Düzenli gün aşırı duş alan birisi terleyince kokmaz hayatımda hiç kokmadım çünkü 1 hafta duş almayıp üstüne parfüm boşaltan biri değilim.. sanırım bana özel bi durum değildir zaten bu.

Alıntıları Göster
    Hergun dus alan birinde de ter kokusu olusabilir, herkesin yapisi ayni degildir elbet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar konusu olunca merak edip ben de aldım siyah olanından. 2-3 gündür sıkıyorum, bir numarası yok. Yarım saat sonra koku falan kalmıyor. Sabah-akşam duş alırım bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Bu kadar konusu olunca merak edip ben de aldım siyah olanından. 2-3 gündür sıkıyorum, bir numarası yok. Yarım saat sonra koku falan kalmıyor. Sabah-akşam duş alırım bu arada.
    Kolonya kokusu bile yarım saatte uçmaz. Sallama ziya

Sabah 7de sıkıyorum akşam 10da kolumu kokluyorum hala kokusunu alabiliyorum. Sizin ürünler güneşte falan bekleyip bozulmuştur belki

• vallahi yarım saatte, 1 saatte koku kayboldu diyenleri anlayamıyorum. Belki burnunuz alıştığından size kokmuyordur ama ne 3 saati ne 5 saati, sabah 8 de sıktığım kırmızı most wanted halen güzel güzel kokuyor. Markayı savunacak halim yok yanlış anlaşılmasın ama 1 saatde uçuyor diye bir şey yok. Ben 2 fıs öne, 1 fısda ensemin ordan sırtıma doğru sıkıyorum ve şu saat olmuş halen ilk sıktığım gibi olmasada yeterli miktarda kokuyor. Bu arada bimde satılanların arasında olmayan BOD MAN HEADLINER olanını şiddetle öneririm, 3-4 aydır kullanıyorum.
  • BOD MAN Vücut Spreyi DİP FİYAT!

Her türlü günlük kullanıma gider içiniz rahat olsun zaten hepsi genel begeniye uygunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: musttyy

Her türlü günlük kullanıma gider içiniz rahat olsun zaten hepsi genel begeniye uygunlar
    yeşili tam olarak nasıl kokuyor ve kalıcı mı?
  • Yeşili acqua di gio tarzı kavun ve hafif tatlı meyveli freş bir koku kalıcılık idare eder

• Araba kokusu olarak kullanılır mı?
  • Araban güzel koksun istiyorsan neden olmasın kullanılır

• ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    bu 5 linin içerisinde en az kalıcı olanı yeşil ama en fresh olanı da yeşil.
  • Dün tesadüfen migrosta görmüştüm 100 ml olanlar 24,90 Tl.

www.migros.com.tr
    Bod Man Erkek Deodorant Çeşitleri ve Fiyatları - Migros
    https://www.migros.com.tr/bod-man-b-497/erkek-deodorant-c-1122e

Hiçihtiyacım yokken siyah olanından gidip aldım.Başlıgı camsilbaşlıgı degilde normal fısfıs başlık.

Son kullanma tarihi 04,2021 muhtemelen bunun için bu fiyat.

• alembizim kullanıcısına yanıt
    Başlığı camsil gibi olan üzerinde skt yazmıyor Amerika’da üretildiği yazılmış sadece. Bir de başka siyah şişe var o da normal sprey başlıklı, sanırım içerikleri de farklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isok

Başlığı camsil gibi olan üzerinde skt yazmıyor Amerika’da üretildiği yazılmış sadece. Bir de başka siyah şişe var o da normal sprey başlıklı, sanırım içerikleri de farklı.
    Resimlerde camsil başlıklı olan ile benim aldıgım aynı ürün sadece normal sprey başlıgı var. Bodman Black olan versiyon.
    arkasında etikette degilde alt kısmında pro 17/04/2018 exp 04/2021 yazıyor.

Bunun arkasında da made in usa yazıyor.

Sabah 7'de sıkıp akşam 10'da kolunu kokladıgında koktugunu yazan var.. 20 TL 236 ml 1 gün kokan parfüm yok ki vucüt spreyi koksun

Kalıcılık anlamında benim için arko traş kolonyasından hallice. Maksimum 1 saat sonra kokudan eser yok ki o kadarda gitmiyor. Yazılanlara bakınca insan farklı beklentiye giriyor.. Demek ki herkesin beklentisi ve yorumu farklı oluyor.

Bir daha alırmıyım almam. Şişesi işime yarar içine aldıgım kolonyaları döküp kullanırım fısfıs kalitesi fena degil

20 TL aşırı para degil zaten farklı sitelerde daha pahalı bu ürün isteyen alsın denesin yazsın.Üzerine biraz daha koyar açık parfüm alırım yada yarı parasına arko vb kolonya alırım.20 TL bile etmez bence.Kalıcılık anlamında begenen varsa bu ürünü güle güle kullansın.

Benim görüşüm bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alembizim -- 16 Eylül 2020; 0:6:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alembizim

Resimlerde camsil başlıklı olan ile benim aldıgım aynı ürün sadece normal sprey başlıgı var. Bodman Black olan versiyon.
    arkasında etikette degilde alt kısmında pro 17/04/2018 exp 04/2021 yazıyor.

Bunun arkasında da made in usa yazıyor.

Sabah 7'de sıkıp akşam 10'da kolunu kokladıgında koktugunu yazan var.. 20 TL 236 ml 1 gün kokan parfüm yok ki vucüt spreyi koksun

Kalıcılık anlamında benim için arko traş kolonyasından hallice. Maksimum 1 saat sonra kokudan eser yok ki o kadarda gitmiyor. Yazılanlara bakınca insan farklı beklentiye giriyor.. Demek ki herkesin beklentisi ve yorumu farklı oluyor.

Bir daha alırmıyım almam. Şişesi işime yarar içine aldıgım kolonyaları döküp kullanırım fısfıs kalitesi fena degil

20 TL aşırı para degil zaten farklı sitelerde daha pahalı bu ürün isteyen alsın denesin yazsın.Üzerine biraz daha koyar açık parfüm alırım yada yarı parasına arko vb kolonya alırım.20 TL bile etmez bence.Kalıcılık anlamında begenen varsa bu ürünü güle güle kullansın.

Benim görüşüm bu..

Alıntıları Göster
    Açık parfüm 50 ml 35-40 TL'den başlıyor, üzerine birazdan çok fazlasını koymak gerekiyor.

Ben de sabahları duş alıp kullanıyorum ama 1-2 fıs değil bolca sıkıyorum. Kokusunun izleri saatlerce kalıyor ama elbette parfüm değil.

• Kokusu en az 8-10 saat kalıcı. Kim ne derse desin. Ben kendi gördüğüme inanırım.

Son kullanma tarihi 04.2021 olduğu için o fiyat değil. Normal fiyatı o zaten. Migros'ta 236 ml olanları delist şu an ve 26 tl. Ancak BİM'de satılanlar 19.95 olduğundan Migros'takinden bile ucuz fiyata geldi. BİM'e gelen ürünlerin de son kullanma tarihleri bu aralıkta onun için fazla almadım ben.

Ya kokuyor kardeşim yalan borcumuz mu var size :)) Ama hani şey derler ya teninize göre koku seçin falan. Mesela bir arkadaşınız parfüm kullanır ne güzel kokuyor deyip kendiniz de alırsınız ama sizde o kadar güzel gelmez kokusu. Belki durum bununla ilgilidir yani teninize göre kalıcılığı değişiyordur. Ki arkadaşların dediği gibi bir süre sonra kokuya hassasiyetiniz azalıyor. Onun için 3-4 saat sonra dışarıdan insanlara sorun geliyor mu koku diye bence. Ama bu son kullanma tarihinin yakın olması meselesi asıl problem gibi geliyor bana. BİM'e gelen ürünlerin 02.21 04.21 gibi tarihleri hep. Parfümlerde tarih geçince kalıcılık etkileniyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhhesap0238 -- 16 Eylül 2020; 10:30:9 >
  • Bilmediğim için soruyorum. Son kullanma tarihi geçse ne olur bu ürünlerde? Gıda gibi zehirliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Smoche.

Bilmediğim için soruyorum. Son kullanma tarihi geçse ne olur bu ürünlerde? Gıda gibi zehirliyor mu?
    Bişey olmaz. Hatta bir kaç sene beklemesi daha iyidir kokunun oturması açısından ama belli bir süre sonra aromalar tazeliğini yitirir. 10 senelik parfüm var bende, artık başka bişey kokuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.