< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Bu kimyasalları vücuda yapıştır üstüne de para ver 🙄
|
Mavi olanı aldım, bu tanıdık bişeye benziyor ama ne derken “ucuz kuaför parfüm kokusu” tabiri cuk diye oturdu koku tanımına
evde artık kendi saçımı keserken sıkarım, iyi ki almışım kuaför havasını evde soluyacağım |
Konu sahibi arkadaşın gazına gelip iki adet aldım. Bir numarasını görmedim. Öyle koku desen güzel diyebileceğin kokular değil.(sanki ilaç gibi kokuyor biraz sıktım genzime çöktü desem yeridir.) Kalıcılık desen bence o da yok. (Bunlar kişisel görüşlerimdir.)
|
Tc erkekleri vücut spreyiyle tanışıyor yıl 2020
Yorumlar komedi Bu ne demişler kıl mı döküyo diyen olmuş ahahahahah |
Sıkın sıkın bunları vücuda sonra memeleriniz büyüsün. Daha da ilerisi kanser.
|
Ne yani nedir bu? Ne özelliği var da koşup düşünmeden alıyoruz?
|
2000 senesinde ablam amerikadan getirmişti bunun deodorantını. Çok güzeldi ama tek seferlik olduğundan çok dikkatli kullanmıştım. Bitince üzülmüştüm. Türkiye'de çıkınca çok sevinmiştim ama Türkiyede çıkanla Amerikada satılanın ALAKASI YOK.
Amerikada satılan hakikaten kalıcıydı. Sweate sıktıktan sonra yıkansa bile hafiften koku geliyordu. Bu arkadaşın da belirttiği gibi bildiğin esanslı kolonya. Keşke Amerikadan hediye getirenimiz olsa bi tane daha Ha 20 tl alınır mı alınır. Eyüp sabri tuncer bile kaç lira. |
bende gaza gelip aldım.
resmen ucuz erkek kuaförü kokusu. ben yandım siz yanmayın. |
inanılır gibi değil. Artık insanlar bilinçlendi, 500 tlye aldığı orjinal parfümleri bile tene sıkmaktan çekiniyor da tişörtlerine sıkıyor derken millet gidip 19-20 liraya bimden vücut spreyi alıyor, bir de doğrudan cildine sıkıyor. Maalesef sağlığımızı kaybetmeden değerini anlayamıyoruz. Bırak cilde sıkmayı, kıyafete bile sıkmak istemem ben, doğrudan kimyasal soluyorsun ciğerlerine. Hem de gün boyu..
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi press-tij -- 8 Eylül 2020; 12:53:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |