Şimdi Ara

BOD MAN Vücut Spreyi DİP FİYAT! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
11.181
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hadesten taharet
    Necasetten taharet
    Setri avred

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linki atılan videodakini görünce almaktan vazgeçtim. Teşekkürler.
  • Konu sahibi arkadaşın gazına gelip iki adet aldım. Bir numarasını görmedim. Öyle koku desen güzel diyebileceğin kokular değil.(sanki ilaç gibi kokuyor biraz sıktım genzime çöktü desem yeridir.) Kalıcılık desen bence o da yok. (Bunlar kişisel görüşlerimdir.)
  • Kalıcılık olarak fiyatına göre gayet başarılı. Kokular da güzel. Haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • 2000 senesinde ablam amerikadan getirmişti bunun deodorantını. Çok güzeldi ama tek seferlik olduğundan çok dikkatli kullanmıştım. Bitince üzülmüştüm. Türkiye'de çıkınca çok sevinmiştim ama Türkiyede çıkanla Amerikada satılanın ALAKASI YOK.
    Amerikada satılan hakikaten kalıcıydı. Sweate sıktıktan sonra yıkansa bile hafiften koku geliyordu. Bu arkadaşın da belirttiği gibi bildiğin esanslı kolonya. Keşke Amerikadan hediye getirenimiz olsa bi tane daha

Ha 20 tl alınır mı alınır. Eyüp sabri tuncer bile kaç lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manaman22 -- 8 Eylül 2020; 14:51:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Migrostan bi ara almıştım indirimdeydü uzun süre.
    Siyah olanı oldukça erkeksi kokuyor ama biraz ağır olduğundan 40 yaş üzerin diyebilirim.
    Sabah ben de gördüm Bim'de doluydu ama almadım. Çünkü esanslı kolonya gibi düşünün, vücut spreyi diyor ama kokuyu yarım saat sonra yok sayın.
    yok ya ne yarım saati, normalde 14dk. Bu arada sabah 9:30 da sıktığım kırmızı (most wanted) halen güzelce kokuyor, problem var sanırım iade edeyim en iyisi.
  • Siyah aldım kafasında da spreyi mevcut yarında gidip kırmızıyı alıcam. En az 4 5 saat kalıyor kokusu tişörtte. Gün içinde 2 fıs sıksak bütün günü çıkarır. 20 liraya yeterde artar bile. Konuyu görüpte gittim aldım bu arada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Videodaki lavuk gaza getirdi 4 tane kaldımda siyahın kafası böyle değil diğerleri gibi iademi etsem açmadım 3ünü

• MysticDesign kullanıcısına yanıt
    Gerek yok . Herkesin ki öyle zaten

• Tc erkekleri vücut spreyiyle tanışıyor yıl 2020

Yorumlar komedi
    Bu ne demişler kıl mı döküyo diyen olmuş ahahahahah

• Siyah gayet iyi çıktı, kokusu güzel kalıcı. Günde 3 fıs gayet parfüm kalıcılığı sağlar. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

• Migrostan 26 TL ye alıyordum. Fiyat gayet iyi. Black olanı duştan sonra vücuduma sıkıyorum.Gün boyu kalıcılık sağlıyor. Ayrıca Armani- Code ile kokular aynı. Açık parfüm yerine tercih edilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freddy.Krueger

Migrostan 26 TL ye alıyordum. Fiyat gayet iyi. Black olanı duştan sonra vücuduma sıkıyorum.Gün boyu kalıcılık sağlıyor. Ayrıca Armani- Code ile kokular aynı. Açık parfüm yerine tercih edilir.
    güzel bnzetme olmuş hocam fikir verne açısından.diğerleri hangi kokulara benziyor acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Vucut spreyi de ne yani ne işe yariyor? Kıl dökülmesi icin mi, Duş icin mi , koku icin mi?
    Yani gerçekten ilginç , şu mesaja kadar birisi de dememiş koku için . Sıcak fırsatlar bölümünde millet ölücülüğünden bilgi vermeyi unutuyor .
  • Beyler bu vucut spreyiyle cok manita düsürdüm
    Koşmayan varsa koşsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı 20TL di, 4.95TL değildi. Deneme amaçlı siyah ve kırmızı aldım, bakalım hoşuma gidecek mi :)

BOD MAN Vücut Spreyi DİP FİYAT!

• Bu ülkede bu ürün gereksiz değil bence. İnsanlarımız öz temizliğini sallamıyor, bir erkekle yanyana duramıyorsun zaten. En azından onlar için belki bir faydası olur.
  • bende gaza gelip aldım.
    resmen ucuz erkek kuaförü kokusu.
    ben yandım siz yanmayın.
  • Mavi olanını aldınız sanırım :)

• denemek için alacaktım ama iki bim de de üretim tarihleri 02,2018 skt ise 02,2021 di. eskimiş bekmiş ürünler olduğu için almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 9 Eylül 2020; 19:58:5 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.