Şimdi Ara

BOD MAN Vücut Spreyi DİP FİYAT! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
4
Favori
11.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeşil ve kırmızı aldım. Yeşil olan çok hoşuma gitti, başka şubeden bir daha aldım. Kırmızı ağır biraz ama o da fena değil. Yeşil olanı tavsiye ederim(fresh)
    Haber veren arkadaşa da teşekkürler. Bu fiyata bu ürün bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin Cann -- 12 Eylül 2020; 10:19:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Normali bu zaten ki deodorant lar kirli vucutta koku bastırmak için çıkarılmıştır.. Duştan sonra neden sıkasın temiz tene kimyasalı..

Alıntıları Göster
    Deodorantlar, roll onlar, stick roll onlar kirli vücutta kokuyu bastırmak için değil, oluşacak kokuyu engellemek içindir.

Aşılar gibi düşünün. Hastalığı kapmadan yapmanız gerekir.

Leş gibi koktuktan sonra üstüne deodorant ya da parfüm sıkarak etrafınızdaki insanları daha da leş bir kokuya maruz bırakırsınız sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce görmüştüm kim alıyor bunları diyordum satılmıyordu,

Burada afedersiniz ..... paylaşsan millet alıyor, dışından kalitesizlik akan ürünler sağlığınız bu kadar ucuz mu yazık ucuz diye

atlamayın herşeye ,

Kutusundan kalitesizlik akıyor berberlerin üstünüze sıktığı kalitesiz ürünler bile dışarıdan daha kaliteli duruyor bu ürünün yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_X -- 12 Eylül 2020; 12:36:58 >
  • press-tij kullanıcısına yanıt
    Allah korusun :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şişesine bakarak ön yargılı davranmayın parfüm koleksiyonu yapıyorum elimde pahalı sayılabilecek bir çok parfüm markası var bodman yurtdışında çok popüler bir marka şişe tasarımı olarak basit dursada kokular gayet başarılı bu fiyata zaten bedava

• kenar mahalledeki bir şubede bütün renklerden mevcuttu forumdaki tavsiye üzerine siyah ve kırmızı aldım kırmızı olanı Mont Blanc Legend isimli çok sevdiğim bir kokuyu anımsattı bana ama kalıcılık sıfır Adana sıcağında ter kokusunada herhangi bir etkisini göremedim neye istinaden bu kadar popülermiş anlayamadım.
  • Black'den 1 adet daha aldım. Dünkü aldığımda ucunda fıs fıs yoktu ve son kullanma tarihi yazıyodu bugün aldığım fıs fıslı olanın arka tarafındaki yazılar değişik ve son kullanma tarihi yazmıyo. Fıs fıslı olanlar büyük ihtimalle yeni üretim. Sabah 7de koluma sıkıyorum akşam 10da koku anca kayboluyo valla süper. Konuyu açıp beni bu ürünle tanıştıran arkadaştan Allah razı olsun

• inanılır gibi değil. Artık insanlar bilinçlendi, 500 tlye aldığı orjinal parfümleri bile tene sıkmaktan çekiniyor da tişörtlerine sıkıyor derken millet gidip 19-20 liraya bimden vücut spreyi alıyor, bir de doğrudan cildine sıkıyor. Maalesef sağlığımızı kaybetmeden değerini anlayamıyoruz. Bırak cilde sıkmayı, kıyafete bile sıkmak istemem ben, doğrudan kimyasal soluyorsun ciğerlerine. Hem de gün boyu..
  • Hiçbişey olmaz takma kafana

• Siyahından aldım test amaclı güzel cıktı başka hangi rengi önerirsiniz

• musttyy M kullanıcısına yanıt
    Kırmızı mavi ve yeşil koku türleri ne acaba?

• musttyy M kullanıcısına yanıt
    Kırmızı mavi ve yeşil koku türleri ne acaba?

• Hangilerini aldın?

• Ben parfümü bile giyinmeden önce giysime sıkıp öyle giyiyorum tenime temas etmesin diye. Bunu sıkarsam duş almadan duramam :D

• milliacar M kullanıcısına yanıt
    Kırmızı ve mavi olanını aldım. Dediğim gibi ikisinin de bir espirisi yok.
  • Eyvallah hacı

• ne bod man mış ya. Merdivenaltı bir marka için ne methiyeler düzülmüş hayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEAME

Deodorantlar, roll onlar, stick roll onlar kirli vücutta kokuyu bastırmak için değil, oluşacak kokuyu engellemek içindir.

Aşılar gibi düşünün. Hastalığı kapmadan yapmanız gerekir.

Leş gibi koktuktan sonra üstüne deodorant ya da parfüm sıkarak etrafınızdaki insanları daha da leş bir kokuya maruz bırakırsınız sadece.

Alıntıları Göster
    Bu reklamlarda size anlatılan masallar. Modern Parfümün tarihçesi Fransada 1800 ler olması lazım evde lerde su ve. tuvalet yoktu ve saray erkanının da kötü kokmasıyla kral parfüm kullanımını zorunlu kılmıştı. Sonra halka da yayıldı. Yani öyle kokuyu önlemek falan değil amaç aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dumanus

Terlediginde kokmamak icin olabilir mi?

Alıntıları Göster
    Düzenli gün aşırı duş alan birisi terleyince kokmaz hayatımda hiç kokmadım çünkü 1 hafta duş almayıp üstüne parfüm boşaltan biri değilim.. sanırım bana özel bi durum değildir zaten bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 13 Eylül 2020; 23:45:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Bu reklamlarda size anlatılan masallar. Modern Parfümün tarihçesi Fransada 1800 ler olması lazım evde lerde su ve. tuvalet yoktu ve saray erkanının da kötü kokmasıyla kral parfüm kullanımını zorunlu kılmıştı. Sonra halka da yayıldı. Yani öyle kokuyu önlemek falan değil amaç aslında.

Alıntıları Göster
    Reklam masallarından ya da parfümün tarihçesinden bahsetmemişim farkındaysanız. Günümüz deodorantlarının etki alanından bahsetmişim. Bunu farketmek için reklam izlemeye gerek yok.

Leş gibi ter kokan bir arkadaşınızın üzerine deodorant ya da parfüm sıkın. Anlık olarak ter kokusunu hissetmedikten 2 dakika sonra terle karışık deodorant koklayacaksınız. Bu sizin ya da benim için de geçerli. Kendi kokunuzu koklayamıyor olabilir ya da kötü koktuğunuzun farkında olmayabilirsiniz. Bu gayet normal. O yüzden verdiğim örnek gibi bunu bir arkadaşınız üzerinde deneyebilirsiniz. O zaman daha iyi anlayacaksınız

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.