Şimdi Ara

bodrum da sokakta kaldım yardım edecek var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • panpalar bodrum da sokakta kaldım garajın ordayım şarjım yüzde 10. üzerimde sadece 40 tl var üç beş pansiyonu aradım 120 den aşşağı fiyat çekmediler. beni sabaha kadar misafir edecek veya yardımcı olabilcek birisi var mı? garajın ordayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 gece uyuma. Çok şey kaybetmezsin. Yarın önemli işin yoksa tabii.
  • Hayrına up. Hiç olmadı hastane aciline git uyu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camiye git cok zorda kalırsan
  • uplayanlara teşekkür ederim ne hallere düştük ya yardımcı olabilcek varsa çok iyi olur

• son kez up beyler en kötü park arıcam

• bi cami bul hocadan rica et kıvrıl kenara feln
  • parkta kalınır mı yer bulamazsan otogarda kal sabaha bişey kalmadı zaten kimse ses etmez
  • Yardımcı olamam Ama tavsiye verebilirim. Camiye git zaten sabah namazına çok kalmadı.

• 2 saat daha bekle sabah oluyo zaten
  • Uplayalım belki çıkar

• Bodrum'da değilim ama tanımadığım birini eve sokmadan önce 3 kere düşünürüm.
    Forumun yaş ort. da küçük olduğu için ev bulmayı geç.

En makulu Hastane Acilinde uyumak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler yeni üye galiba çok yanaşmayın. ( çok tehlikeli durumlarla karşılaşabilirsiniz. ben mesela hümiyettine falan güvenirim tanırımda yeni bi üyeye hayatta güvenemem. 5 yıl oldu hep birileyle tanıştım forumda sonradan ne olduklarını fark ettim . tacizcisi,esrarcısı ,tecavüz hayranı çok var forumda iyi niyet kurbanı olmamaya çalışın. yardım etmeyin demiyorum da dikkat edin )

konuya gelirsek. camiye gitmeni öneririm. bizim burda camiler hep açık oraları bilmiyorumda . sabah namazına kadar kıvrılır yatarsın millet gelince de bişey demez zaten merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 24 Ağustos 2015; 4:44:22 >
  • Uplayalım belki girer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

beyler yeni üye galiba çok yanaşmayın. ( çok tehlikeli durumlarla karşılaşabilirsiniz. ben mesela hümiyettine falan güvenirim tanırımda yeni bi üyeye hayatta güvenemem. 5 yıl oldu hep birileyle tanıştım forumda sonradan ne olduklarını fark ettim . tacizcisi,esrarcısı ,tecavüz hayranı çok var forumda iyi niyet kurbanı olmamaya çalışın. yardım etmeyin demiyorum da dikkat edin )

konuya gelirsek. camiye gitmeni öneririm. bizim burda camiler hep açık oraları bilmiyorumda . sabah namazına kadar kıvrılır yatarsın millet gelince de bişey demez zaten merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

beyler yeni üye galiba çok yanaşmayın. ( çok tehlikeli durumlarla karşılaşabilirsiniz. ben mesela hümiyettine falan güvenirim tanırımda yeni bi üyeye hayatta güvenemem. 5 yıl oldu hep birileyle tanıştım forumda sonradan ne olduklarını fark ettim . tacizcisi,esrarcısı ,tecavüz hayranı çok var forumda iyi niyet kurbanı olmamaya çalışın. yardım etmeyin demiyorum da dikkat edin )

dokunma sadaharuma . site çöktü zannetsinler diye mi yaptın o avatarı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

quote:

dokunma sadaharuma . site çöktü zannetsinler diye mi yaptın o avatarı ?

Yoo güzel bir renk bence. Ekranın değişik yönlerinden değişik gözüküyor. Aşağıdan bakınca lacivert, yukarıdan bakınca mor gibi duruyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.