Bildirim
bodrum da sokakta kaldım yardım edecek var mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
1 gece uyuma. Çok şey kaybetmezsin. Yarın önemli işin yoksa tabii. -
Hayrına up. Hiç olmadı hastane aciline git uyu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Camiye git cok zorda kalırsan -
uplayanlara teşekkür ederim ne hallere düştük ya yardımcı olabilcek varsa çok iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
son kez up beyler en kötü park arıcam
bi cami bul hocadan rica et kıvrıl kenara feln -
parkta kalınır mı yer bulamazsan otogarda kal sabaha bişey kalmadı zaten kimse ses etmez -
Yardımcı olamam Ama tavsiye verebilirim. Camiye git zaten sabah namazına çok kalmadı.
2 saat daha bekle sabah oluyo zaten -
Uplayalım belki çıkar
Bodrum'da değilim ama tanımadığım birini eve sokmadan önce 3 kere düşünürüm.
Forumun yaş ort. da küçük olduğu için ev bulmayı geç.
En makulu Hastane Acilinde uyumak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
beyler yeni üye galiba çok yanaşmayın. ( çok tehlikeli durumlarla karşılaşabilirsiniz. ben mesela hümiyettine falan güvenirim tanırımda yeni bi üyeye hayatta güvenemem. 5 yıl oldu hep birileyle tanıştım forumda sonradan ne olduklarını fark ettim . tacizcisi,esrarcısı ,tecavüz hayranı çok var forumda iyi niyet kurbanı olmamaya çalışın. yardım etmeyin demiyorum da dikkat edin )
konuya gelirsek. camiye gitmeni öneririm. bizim burda camiler hep açık oraları bilmiyorumda . sabah namazına kadar kıvrılır yatarsın millet gelince de bişey demez zaten merak etme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 24 Ağustos 2015; 4:44:22 > -
Uplayalım belki girer. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fikirist
beyler yeni üye galiba çok yanaşmayın. ( çok tehlikeli durumlarla karşılaşabilirsiniz. ben mesela hümiyettine falan güvenirim tanırımda yeni bi üyeye hayatta güvenemem. 5 yıl oldu hep birileyle tanıştım forumda sonradan ne olduklarını fark ettim . tacizcisi,esrarcısı ,tecavüz hayranı çok var forumda iyi niyet kurbanı olmamaya çalışın. yardım etmeyin demiyorum da dikkat edin )
konuya gelirsek. camiye gitmeni öneririm. bizim burda camiler hep açık oraları bilmiyorumda . sabah namazına kadar kıvrılır yatarsın millet gelince de bişey demez zaten merak etme.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Omisis046
quote:
dokunma sadaharuma . site çöktü zannetsinler diye mi yaptın o avatarı ?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Omisis046
quote:
dokunma sadaharuma . site çöktü zannetsinler diye mi yaptın o avatarı ?
Yoo güzel bir renk bence. Ekranın değişik yönlerinden değişik gözüküyor. Aşağıdan bakınca lacivert, yukarıdan bakınca mor gibi duruyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X