Şimdi Ara

Bodrum Katlarda Telefon Çekmemesine ÇÖZÜM???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizim ev bodrum katta ve cep telefonu çekmiyor. Herhangi bir operatör ve telefon aynı tepkiyi gösteriyor. Şimdi telefonu camlara yaklaştırdığımda ise az olsada çekiyor. Acaba buna bir çözüm biliyormusunuz?? Veya buna birşey üretebilirmisiniz?? Mesela benim bir arkadaş bir şemsiye bul masaya sabitle ucuna kablo bağla ve kablonun diğer ucunu kabloyu sal ve cep telefonunu altında kullan dedi ama ben beceremedim veya bu bir çözüm değildi. Bilmiyorum ama baya yaratıcı şeyler bulunabilir.Veya bildiğiniz cihazlar(çekimi arttıran)varsa lütfen belirtin. Acaba sizin bildikleriniz veya ürettikleriniz varsa lütfen paylaşın. Şimdiden teşekkürler...

• Baz istasyonu kur gitsin. Uğraşma boş işlerle .
  • gittigidyorda sinyal yükseltici diye iletken bir bant var..kimileri çok faydasını gördüm 1-2kademe yükseldi çekim deniyor..

bende aldım..1-2kademe olmasa bile faydasını gördüm evin hiçbir yerinden kesintisiz konuşamıyordum fakat şimdi belli bölümlerde kesilmeden saatlerce konuşabiliyorum..
  • urun.gittigidiyor.com
    Sayfa Bulunamadı - Gittigidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/CEP-TELEFONU-SINYAL-YUKSELTICI_W0QQidZZ3886663

çok önce almıştım ben şanslısın alacaksan kargo da ödemiyorsun

• değişik bir çözüm,farklı bir yaklaşım:),
    quote:

Orjinalden alıntı: feat

Baz istasyonu kur gitsin. Uğraşma boş işlerle .
  • peki buna kredi kartımı vereyimmi yoksa farklı yerlerdede satılırmı çünkü pek güvenmiyorum bu olaya!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

gittigidyorda sinyal yükseltici diye iletken bir bant var..kimileri çok faydasını gördüm 1-2kademe yükseldi çekim deniyor..

bende aldım..1-2kademe olmasa bile faydasını gördüm evin hiçbir yerinden kesintisiz konuşamıyordum fakat şimdi belli bölümlerde kesilmeden saatlerce konuşabiliyorum..

Belli bölümlerde zaten hiç çekmeyen telefonlar bile çekebiliyor .

Nasıl bir bant bu fiyatı ne kadar? Denemek lazım aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feat -- 6 Mart 2007; 12:14:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratbaba

peki buna kredi kartımı vereyimmi yoksa farklı yerlerdede satılırmı çünkü pek güvenmiyorum bu olaya!!!

güvenebilirsin merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: feat

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

gittigidyorda sinyal yükseltici diye iletken bir bant var..kimileri çok faydasını gördüm 1-2kademe yükseldi çekim deniyor..

Belli bölümlerde zaten hiç çekmeyen telefonlar bile çekebiliyor .

Nasıl bir bant bu fiyatı ne kadar? Denemek lazım aslında.
    abartma o..o kadar faydasını görmedim ama dedigim gibi bi düzelme oldu bende..

üstte verdim linki bataryaı taktıgın yere batarya çıkık haldeyken yapıştırıyorsun..kardo bedava 5ytlye alabiliyormuşsun..

muratbaba kimseden fazla para çektikleri görülmemiştir gittigidiyorun..senin bilgisayarın izlenmiyorsa sorun yok..

Satılan başka bir yer karşıma çıkmadı..zaten ürünler de yurtdışı geliyor..kullanma şekli vs. ingilizce..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 6 Mart 2007; 12:32:12 >

• Bu güzel birşey miş almayı bende ciddi anlamda düşünüyorum.
  • Arkadaşlar yanlız şimdi aklıma geldi bu şey sakat birşey olmasın. Yani ne bilim telefonu garanti kapsamından çıkarmasın. Birde aklıma gelen önemli bir soruda madem böyle birşey var niye telefon üreticileri bunu kullanmasın ki? Yani alan arkadaşlar psikolojik olarak mı yükseldi çekim gücü yoksa sahiden ve kayda değer bir artış mı?

Bence telefonun yenilik eskiliğne görede değişir durum.
  • bende birine sordum bana beş para etmez dedi bunları 250 bin liraya satıyorduk dedi herhangi bir şey değiştirmez boşuna uğraşma dedi acaba deneyen varsa açıklayabilir mi yani bodrum katta çekmeyen bir telefonu çeker hale getirebilirmi???
  • ben denedim diyorum..

öyle 1-2artış felan olmadı..üstte yazmıştım..evin belli bölümlerinde bile 5-10dakikada bir avea hattım kesiliyordu..şimdi bazı bölümlerde saatlerce konuşaibliyorum..ama diş çekiminde bi artı yok..

http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=botasun&ord=3&fb=

burdan ürünü kullanmış ve yorum yapmışları görebilirsiniz..psikolojik mi aveadan mı banttan mı bilmem..ama artık evin bazı köşelerinde kapanmadan rahatça konuşabiliyorum..

Bodrumda çekermi bilmem..zaten 5ytl..işe yaramasa bile vah vah nasılda aldık diye bir durum olamaz..üstteki linkte işe yarıyor diyen var yaramıyor diyen var..

Ürün yapışkan oldugu için garanti olayında birşey olmaz..çıkartabiliyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 6 Mart 2007; 15:23:33 >

• dostunm biraz radyasyona fazla maruz kalmaya razıysan sar değeri yüksek bir telefon almanı öneririm.özellikle çok eski model telefonlar sar değeri yüksek oluyor.sar değeri 1.30 yada üstü olan bir tel alıp dene derim.
  • o banttan bende meraktan alıp denedim, hiç bir faydası yok boşa para vermeyin.
  • Telefoncu arkadaşta vardı bir zamanlar.Bana satmadı bir işe yaramıyor diye.
    Mantıken de öyle,İyi birşey olsa Telefon üreticileri de kullanırdı.
    Basit bir sticker,başka bir şey değil.
  • eğer piyasada bulabilirsen sagem mc926 al derim.bende bi tane var.hiç kimsenin telefonunun çekmediği her yerde ben o telefonla rahatça konuşabiliyordum.özellikle gsm 1800 alıcısı çok kuvvetli o telefonun. sar değerini bulamadım,bulursam yazarım.piyasada 30-40lira arasına satılıyor...
  • ne kadardır bu eski telefonlar??
  • quote:

Orjinalden alıntı: nervium

o banttan bende meraktan alıp denedim, hiç bir faydası yok boşa para vermeyin.

Haklı olabilirsin. Gittigidiyordaki eleman da bir ilginç Kendisine 5 yıldız vermeyeni eleştiriyor, hatta 1 yıldız verene de SAYGISIZ demiş İlginç bir kişilik olsa gerek. Her alanın memnun kalma gibi bir zorunluluğu mu var ?
  • Arkadaşlar mantıklı yorumlar gelmiş. Aklıma bir şey daha geldi. Bu aleti kargo dahil 5 milyona yolluyorsa bu kişi bunun maliyeti nedir? YAni Ank-İst ve Ank-İzmir kargo ücreti 2ytl. 3 milyona mucivezi bir şey beklemek bence yanlış. Rccp nin dediği gibi kullandım çok şey beklemeyin diyor. Bana göre değmez uğraşmaya ama tabi ihtiyac meselesi. Örn ben evin bazı odalarından zaten kesilmeden saatlerce konuşabiliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.