Oturduğunuz apartmanda/sitede aracınızı kapalı otoparka bıraktığınızda kafanız rahat oluyor mu? Hiç sorun yaşadığınız oldu mu? Aracımı sokağa park ediyorum, çarpıp kaçan motorcusu, üzerine camdan sigara izmariti atanı, sofra bezi silkeleyeni eksik olmuyor. Böyle giderse haftada 5-10 kere milletin dişini fırçalamadığı ağzıyla içtiği sigara izmaritlerini elimle toplarken ya hapse gireceğim ya sinir hastası olacağım. Eğer rahatlık sağlıyorsa bu raddeye gelmeden otoparklı eve taşınmayı deneyeceğim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evinde Kapalı Otoparkı Olanlara Sorum
-
-
11 araç yeri var, garajdan çıkış zor olduğu için benim dışımda 3 araç park ediyor. iki kere garajdan çıkarken duvara geçirdim, onun dışında sorun yaşamadım. daracık sokaklarda park yeri aramama lüksü yeter de artar.
-
Kafam rahat olmaz mı. En başta park sorunu yok. Evden çıkıp soğuğu hissetmeden araca binmek, aynı şekilde araçtan inmek.... paha biçilemez. Ayrıca yağmur, kar, güneşten korunuyor araç.
-
Garajın kullanışlılığı ve daire sayısına yetecek yer olması önemli. Bazı apartmanda otopark oluyor ama araç girmesi mümkün değil, zamanla depoya dönüyor. Girişi düzgün ve kimin nereye park edeceği belli olan garajlar iyi iş görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harika bir olay kapali garaj..
Eski evimde 300 dairelik sitenin ortak kapali otoparki vardi. Her dairenin onceden belirlenmis kendisine ait 1 araclik yeri vardi. Hic bir sorun yasamadim.
Yeni evimde her dairenin kendisine ait ayri ayri kapali otoparklari var. Ayni zamanda kiler olarak kullaniyorum ve cok memnunum. Bir kere araba kirlenmiyor cizilmiyor sogukta donmuyor sicakta yanmiyor. Her zaman guvende ve park yerin hep hazir. Ozellikle renkli arabasi olanlar icin kapali otopark sart gunes yanigindan korumak icin.
Bizde daire numaraları yazıyor zaten başkasının yerine park etme gibi bir durum olamaz ama yan spottaki komşu dan dun kapı açan biriyse yine rahat olmaz yine de şu an bizim kafamız baya rahat hiç öyle bir durum yaşamadık çok şükür.
-
Bizimki yana elle açılanlardan demir kapı. Açıp kapatırken çok ses çıkıyor ve inip binmekten erindiğim için pek içeri sokmuyordum. Ama bahsettiğin gibi sofra bezi silkenler, sigarasını atanlar ve soğuk-sıcak durumları için artık üşenmiyorum. Sabahları nispeten daha sıcak şartta başlamak da güzel birşey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memocan2468 -- 31 Ocak 2021; 21:7:3 >
Sitemizin kapalı otoparkı var.çok rahat oluyor,yağmur,çamur vs derdi yok.
3 katlı kapalı otopark var. Her dairenin kendi ozel yeri var numaralandırılmış ayrıca guvenlik var 24 saat iceri kim girse önce haber veriliyor. 350 tl aidat ödüyorum dışarda soylesem herkes enayi der bana. Dışarda ise sürekli park kavgası çıkıyor. Kimi evin önüne su bidonu cimento basılmış yag tenekesi falan koyuyor. Valla enayilik güzel 350 lira veriyorum kafam rahat. Dolu mu yağdı yagmur mu yağdı umrumda değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Eve tasinmadan once otoparkina bakin. Yeni evlere oyle bir otopark yapmislar ki. Giris cikisindan ancak i10,picanto, smart falan girer cikar. Polo bile girip cikarken surtebilir. Aman ona dikkat edin. Laf olsun diye yapilmis bir suru apartman otoparki var. Arabalar hep disarida.
Evet gerçekten kafanız rahat oluyor. Arabayı 2 sokak aşağıya bırakıp sabah çamurluğu tekme ile göçmüş halde bulduğum günleri iyi biliyorum. Kapalı otopark karda kışta da çok iyi.
-
Beklemen hata hem arabam hem motosikletim kapalı garajda. Yönetici olarak bi hafta önce heryerine kamerada koydurdum canım sıkılınca açıp cepten bakıyorum 😁 -
Devir artık ev alma otopark al devri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İleride ev alacağım zaman en büyük kriterim kapalı otopark. Park yeri sorunu yok. Hem olurda elektrikli araba alma imkanı olursa şarj konusunda avantajlı olur.
Aynen öyle hocam, ev alacak olsam otoparkı yoksa kesinlikle almam. -
Ozellikle soguk bir ilde yasiyorsaniz kisin cok buyuk bir nimet.Millet sabah camlardan buz kazirken sicak arabayla yola cikmak cok guzel.Yalniz yeterli sayida olmasina ve herkes icin ayrilmis yerin olmasina dikkat edin.
-
Site de 2 katlı kapalı otopark var gayet memnunum özellikle kış günleri harika , aslında yazin da çok iyi araba güneşin altında kalmıyor ve serin kalıyor . Zaten otoparkta kamera vs de mevcut . -
Otoparklı evin konforu çok büyük. Ancak yanına çektiğiniz aracın şöförünü tanımanızı tavsiye ederim. İlk taşındığımda rastgele çekiyordum, 2-3 manevralık yer olan yan tarafımdan çıkan kadın şöför aracıma sürttü maalesef. Herhangi not vs bir şeyde bırakmamış, kameradan tespit ettikte kabullendi...
Düzgün yapılmışsa güzel bişey tabi ( araç sahiplerinin insan olduğunu varsayaraktan hesap ettim :) -
3 yıl önce şu an oturduğumuz eve taşındık. Buraya taşınırken kapalı otopark'ının olması. Binanı 6 katlı ve 12 daireli olması binada yaşayanların yarısının tanıdık olması tercih sebebimiz oldu.. Daha öncesinde 20 daireli bir binada kalıyorduk ve bina eski idi. Otopark'mı ne gezeeer evin altına değil etrafında nerde yer bulabilirsem oraya park ediyordum. Bazen yer bulamayıp en az 100 mt. uzağa da park ediyordum..
Yaşadığım sıkıntılar..
Çocukların arabayı çizmesi hatta metal çubuk ile vurup çamurluk üzerine göçük yapması, sileceklerimin çalınması subapların sökülmesi arka sileceğimin değil kafalığın sökülmesi. Sağ yan çamurluğa köküyle birlikte ağaç fidanının atılması ve göçük oluşması.. Babası dövmüştü çocuğa çok üzülmüştüm.. Çocuk sonuçta aklı ermez demiştim..
Bir komşum vardı yola sahip çıkardı.. Evi çok geride olmasına ve aracı olmamasına rağmen binanın önünü kapatıyorsun diye yola çekenlere sataşırdı. Bir kaç kez yoktan yere çıkardığı kavgalar yüzünde dövüldü akıllanmadı. Bana da sataştı ama ben dövmedim fakat çok sinirlenip ağzıma geleni saydım.. Bilmiyorum belki korktu döndü gitti evine daha da bana bir şey demedi.
Binanın altına yakına çektiğimde sigara izmariti çürük portakal ve hurma atılması hemde her akşam.. (bir tek benim arabaya atıyordu şerefsiz karakolluk olduk bir akşam soğukta bekleyip yakaladım pisliği. Abisi çok rica etti de şikayetçi olmadım o olaydan sonra kendi benden evvel taşındı da kurtuldum)
Komşumun ehliyetsiz oğlunun gelip arka kapıya sürtmesi ve oluşan çizik göçüğü ben yaptıracağım deyip yaptırtmaması. 3 ay sonunda yaptırdığımda artık benimle konuşmaması ve selam bile vermemesi. (sanki para istedik ondan 300tl tutmuştu)
Etrafta kedilerin olması sebebiyle bir gün yavru bir kediyi işyerinin kapalı otoparkına motorun üstünde götürmüşüm. Araba miyavlayınca kaputu açtık baktık yavru kedi yakalayıp annesine götürecektim ama iki gün sonra diğer yavruyu da götürünce annesinin yavrusu kalmadı. Kendi büyük olduğu için motora giremedi herhalde.. :))
Herkes boş bulduğu yere çektiği halde yine bir komşumla yer tartışması gerginlik kavga ve sonunda karakolluk olma durumu. Hatta arabasını arabamın önüne çekti çıkamadım polis çağırdım. Neymiş o binanın solunda oturduğu için yola daha yakınmış ve yakına çekme hakkı onunmuş ben daha öteye çekecekmişim.. Taşınana kadar o sorun öyle devam etti. Alt kalmadım tabii ama her zaman gerginlik yaşadık. Bende kötüyüm ha. Bir türlü alta kalmayı beceremiyorum işte :))
İlk aklıma gelenler bunlar daha çok var ama zaten uzun oldu. Sonra ne oldu karayolları tünel sebebiyle tünele açılacak olan yan yolun evin olduğu yerden geçmesi sebebiyle istimlak olduk. Sol yanımızda bitişik olan bina ile sağ yanımızda arada bir sokak mesafesi olan binalar yıkıldı. Şimdi taşındığımız binada kapalı otopark a çekiyorum. Yok yağmurmuş karmış fırtına imiş, arabaya yer kalmamış komşunun arabasının sıkıntısı çocukların terörü yok. Zaten binada 2 araç dizel biri benim ki diğeri yöneticinin oğlunun. İkimizin aracı otopark da. Diğerlerinin araçları LPG'li olduğu için giremiyorlar. Garajda iki araç duruyor. Hatta aracın içinin temizliğini soğuk havalarda otopark da yapıyorum. Dün inip içini temizledim. Keza yöneticinin oğlu da öyle yapıyor. Genç olduğu için arabaya pasta cila hatta koltukları bile söküp temizliği garajda yapıyor. O kadar rahatız yani..
Velhasıl kapalı otopark aracı olan ve benim gibi daha öncesinde türlü türlü sıkıntılar çeken biri için bulunmaz velinimet..
Kafam rahat olmaz mı. En başta park sorunu yok. Evden çıkıp soğuğu hissetmeden araca binmek, aynı şekilde araçtan inmek.... paha biçilemez. Ayrıca yağmur, kar, güneşten korunuyor araç. |
Harika bir olay kapali garaj..
Eski evimde 300 dairelik sitenin ortak kapali otoparki vardi. Her dairenin onceden belirlenmis kendisine ait 1 araclik yeri vardi. Hic bir sorun yasamadim. Yeni evimde her dairenin kendisine ait ayri ayri kapali otoparklari var. Ayni zamanda kiler olarak kullaniyorum ve cok memnunum. Bir kere araba kirlenmiyor cizilmiyor sogukta donmuyor sicakta yanmiyor. Her zaman guvende ve park yerin hep hazir. Ozellikle renkli arabasi olanlar icin kapali otopark sart gunes yanigindan korumak icin. |
Eve tasinmadan once otoparkina bakin. Yeni evlere oyle bir otopark yapmislar ki. Giris cikisindan ancak i10,picanto, smart falan girer cikar. Polo bile girip cikarken surtebilir. Aman ona dikkat edin. Laf olsun diye yapilmis bir suru apartman otoparki var. Arabalar hep disarida.
|
İleride ev alacağım zaman en büyük kriterim kapalı otopark. Park yeri sorunu yok. Hem olurda elektrikli araba alma imkanı olursa şarj konusunda avantajlı olur.
|
3 katlı kapalı otopark var. Her dairenin kendi ozel yeri var numaralandırılmış ayrıca guvenlik var 24 saat iceri kim girse önce haber veriliyor. 350 tl aidat ödüyorum dışarda soylesem herkes enayi der bana. Dışarda ise sürekli park kavgası çıkıyor. Kimi evin önüne su bidonu cimento basılmış yag tenekesi falan koyuyor. Valla enayilik güzel 350 lira veriyorum kafam rahat. Dolu mu yağdı yagmur mu yağdı umrumda değil.
|
Benzer içerikler
- otomatik viteste araba geri giderken ses gelmesi
- replika jant
- 6 ay 6000 km şartı kimleri kapsıyor
- golf 7 ile 7.5 arasındaki fark
- antalya ankara yolu
- seat arona fiyat listesi
- ford transit 2023
- byd seagul
- 1.3 tce kaç silindir
- peugeot 3008 hibrit yorumlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X