Şimdi Ara

Evinde Kapalı Otoparkı Olanlara Sorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sml_akyz

vay devrem be şile mi kaldı, virüsten kırıldı gitti bura biraz daha zorlasak toplum bağışıklığı %100 olacak sen diyorsun ki çık dışarı ara  

Alıntıları Göster

Lan devrem 

WhatsApp a gel WhatsApp a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ElcaseJaws

Kapalı otoparkınız yoksa sıfır araba almayın :D Yoksa benım gibi hergun camda durursunuz en son bunalıp satarsınız ıkıncı el corsa aldım bazen nereye parkettıgımı unutuyorum :D karsı komsu sıfır leonumu park sensoru olarak kullanıyordu araba hareket edınce tamam tam yanastım dıyıp one alıyordu :D arabayı ben sattım adam da artık gelmıyor emeklı karı koca gıttıler baska bır yere ev bos duruyor :D

sıfır olmasa da alım gücümüzün bu kadar düştüğü dönemde şahin olsa da insan camdan bakası geliyor :)

• Benim oturduğum yerde herkesin kapı numarasına göre otopark'ta yeri var birisi gelipte senin yerine çekemiyor misafirin geldi ise dışarıda bulunan 2 tane açık otopark var oraya bırakıyorsun tabi sokak köpeklerinden ine bilirsen arabadan  

• 600 tl aidat ödüyorum
    2 tane numaralı otopark yerim mis gibi.. bundan 10 sene evvel şişlide otururken sadece araç başına 200 tl ödüyordum paralı otoparka

• kapalı olması aracın ömrü için avantaj elbet ama park yeri dahi olsa yeterli, sokakta tartışan karı koca çift vardı kadın araçtan indi sinirinden en yakındaki arabaya sayısız tekme attı mutlaka kaportaya zarar vermiştir elin arabasına niye tekme atıyorsun yahu kendi X5 jipine at pislik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İleride oturmak için aldığım şimdilik kiraya verdiğim dairede ilk baktığım otopark oldu muntazam bir otoparkı var. Aidat 340 lira havuz, spor salonu, sauna var.

• Yapıyorlar ama çok kullanışsız oluyor o otoparklar. mesela o kadar cok kolon var ki parkın ıcınde bos ver olmasına ragmen kolonlardan aracı dondurup park edemıyorsunuz. Clio gibi küçük araçlar için yapılmış oluyor. Bazı yerlerde daha kötü yapılıyor

• gerekli mesaj alınmıştır teşekkürler

• Şuan İstanbulda bacanağın evdeyim ve burda kapalı otopark var. Bence efsane bir şey. Nimet nimet

• Para varsa huzur var arkadaşlar.

Gerçi bende pek para da yok ama bi yerlerden kısıp siteye taşındım. Şehre de uzak olunca fazla fiyat farkı çıkmadı.

Eski evimde de açık otopark vardı ama kapısı yoktu. Bina arsası içinde ama cephe boyuncaydı. Kilit taktık kimse kilitlemedi. Gerçi pek sorun olmuyordu, haftada belki 1 kez kaldırım kenarına bırakıyordum. Ama o bile insanı sinir ediyor hakkaten. Mesele 50 metre yürümek değil, milletin sizin tapulu yerinizi gaspetmeyi kendine hak görmesi.

Şimdiki evimde açık-kapalı otopark var. Çok da geniş park yerleri. Güvenlik var, spor alanları var, çocuklar için güvenli oynayacak geniş alanları var, biraz yeşillik var. Otoparktan ziyade çocuk varsa çocuğun ortamı en önemlisi. Aidatını hakediyor bence.

Birde bu konuda şehir de çok önemli. istanbul çok zor. Benim ankaradaki evin aylık kira+aidatı 2500 civarı, istanbulda olsa temiz 4-5 bin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.