|
Evinde Kapalı Otoparkı Olanlara Sorum (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Skayn
En güzeli Bahçeli müstakil ev.üstünü kapatırsın evinin önünde durur mis gibi daha iyisi yok. Otomatik kapılı açık otopark bizimkisi kafam hiç rahat değil.3 araçlık garajlarlı evlerde oturuyor millet.
Konuda herkes ev demiş ama çoğu daire, ev değil. Daire bizim gibi ülkelere gidiyor ama şöyle bir evde de oturmak isterdim. Çok rahat olurdu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rins
Otoparklı Ev?
Evet "Kapalı" Otoparklı Bir Evde Oturuyorum Ama Bir Faydasını Görmedim.
Ha bide sitede oturuyorum özel güvenlik var ayriyetten site çiftlerle kaplı kenarlarında limon selviler ve elektrikli teller var.
Eeee diyeceksiniz değil mi?
Geçen gün hırsız girdi laptopu alıp gitti 20 bin TL'lik laptop geçen hafta çalındı.
Yani ben açıkçası bir fark görmüyorum (cizilme vs. Saymıyorum)
Tercih sizin (;Özel güvenlik varsa firmaya dava açabilirsiniz. Firma oranın güvenliğinden sorumlu olduğu için onlara rücu edecektir.
-
Gerçekten güzel bir şey kapalı otopark
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim kapalı garaj maksimum 6 araçlık. Kolonlar birbirine yakın ve cidden araba sürmeyi bilmeyen bir kisi, icerisi doluyken ne aracı park edebilir ne de çıkartabilir. Bazıları surtuyor söylemiyor, siz de farketmeyince oyleye biniyorsunuz sonra farkedince ulan acaba ben nereye vurdum? Oluyor. Bir de benim tek korkum Allah korusun bir depremde emek terinin bosa gitmesi. Tabi candan onemli bir sey yok ama maalesef Turkiye şartlarında mal candan tatlı lafi gecerli. -
Bence her şeyden önemlisi yazın serin kışın sıcak arabaya binmek. Kıçımı koltuğa koyduğumda araçta titremiyorum bana yeter. İmkan varsa kapalı garaj çok iyidir.
-
Kaskosuz binmeyin hocam hele ki aracınız pahalıysa.
-
8 senedir kapali otopark kullaniyorum,iyi ki varmis..
Tek handikap yasadik su ana kadar,Fare girdi kapali otoparka,bazi araclarin lastiklerini kemirmis :)
Sonra ekip cagirildi,zehir,kutular vs derken daha da gormedik Fare..
Focus mk1 kasa aracımız var. İlk göz agri ama kaskosuz biniyoruz. Model yükseleceği zaman ilk isim kasko yaptırmak. -
10 yıl öncesine kadar garaj vardı fakat yeni eve taşınınca garaj gitti tabi. en azından arac rahattı. yıkaması falan basitti. müstakil ev garajından bahsediyorum.
-
1500 haneli sitede oturuyorum. 3 katlı kapalı otopark var, herkesin yeri çizilmiş belli. Park yeri de oldukça geniş ve rahat.
Hayatımdaki en büyük konforlardan biri. Ne kışın kar temizleme buz çözme var, ne yazın pişme var. Güvenlik kameraları var, elektrikli araçlar için priz var.
Bir önceki oturduğum site de çok büyüktü devasa açık alan otoparkı vardı ama bu kadar rahat değildi.
-
Oturduğum sitede kapalı otopark hep oraya park ediyorum.
Bir gün hanım dondurma istedi bende kıyamadım arabayı site dış kapısının önüne parketip bakkaldan dondurma aldım.
Zaten sitenin önünde araba diye kapalı çekmeden direk eve çıktım.
Sabah bir baktım arka tampon patlamış, bir tane şirket aracı manevra yaparken çarpmış tampona.
Hem 1 hafta tampon değişimi beklerken arabasız kaldım, hem aracımı değişeni ve hasar kaydı olduğu için piyasasının altına sattım. (tampon plastik aksam sayıldığı için değer kaybı ücretide alamadım)
-
Kapalı otoparkınız yoksa sıfır araba almayın :D Yoksa benım gibi hergun camda durursunuz en son bunalıp satarsınız ıkıncı el corsa aldım bazen nereye parkettıgımı unutuyorum :D karsı komsu sıfır leonumu park sensoru olarak kullanıyordu araba hareket edınce tamam tam yanastım dıyıp one alıyordu :D arabayı ben sattım adam da artık gelmıyor emeklı karı koca gıttıler baska bır yere ev bos duruyor :D
-
Benim oturduğum sitede maalesef kapalı otopark yok.
Açık otopark var. Daha doğrusu Sitenin karşısında ufak bir tarla var Tüm site Oraya koyuyoruz. Tarla sitenin karşı tarafında olduğu için arabaların üzerine Sigara atma, halı silkeleme vs gibi durumlar söz konusu olmuyor. Tek sıkıntı tarla olduğu için çamur oluyor ayaklar ve paspas.
Onun dışında ben bir sıkıntısını görmedim. Caddeyle çok bir bağlantısı olmadığı için kaza, vs sorun olmuyor.
Ama kapalı otopark candır tabii. Kışın buz derdi yok. Yazın güneşin altında yandı derdi yok. Bir sonraki evimde mutlaka olmasını istiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim hem kapalı hem açık otoparkı mevcut. Ben kapalıyı kullanıyorum, kafam rahat. Fırtına çıkmış, kıyamet kopmuş arabayı düşünme derdin yok. Miss gibi yağmur, kar ,güneş etkilenmiyor.
-
Eve gelince park yeri arama derdi olmaması, arabayı parkedip asansörle doğrudan eve çıkmak güzel bir şey, kafa rahat. Bizde her dairenin park yeri ayrıldığı için yer sıkıntısı da olmuyor, otopark da 2 katlı ve avm otoparkı gibi büyük. Benim daireme tahsisli 2 araçlık yerim var, misafir geldiğinde de rahat oluyor. Yıllardır bir iki defa benim yerime park eden dallamalar dışında problem yaşamadım, onda da güvenliğe bildirip kaldırttım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rst78 -- 1 Şubat 2021; 11:44:2 > -
bırakın otoparkı o fiyatlara ev kaldımı hocam :)
aynen doğru tahmin ettiniz hocam :)
-
Maalesef, kapalı olmasa da büyük bir açık otoparkimiz var. Herkes garajının önüne ya da garajına park etmek zorunda. Garajı olmayan da onlar için ayrılmış bölümlere park etmek zorunda. Böyle bir kuralimiz var. Lakin bizim garaj tam köşe ve geçiş noktasında olduğu için dikine park edemiyoruz. Garajın önüne yatay bir şekilde park ediyoruz geçerken sürten falan olmasın diye. Çünkü açık otoparkın ortasındaki kocaman ağaca kaç kere vurdular. Körler midir nedir... Bir kere bizim araca da vurdular. Geri geri gelip dank diye vurdu resmen. Ayna mayna yok.
Not: Garajımiz bizim arabayı kılı kılına alıyor. Yani biraz küçük. Eşyalar da olunca maalesef koyamiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 1 Şubat 2021; 11:55:39 > -
Ev bulunur ya.
Aramak önemli. Sadece sarı siteye bağımlı kalmamak lazım.
Öte yandan İsmail, ben Fuat
Şırnak'tan devrem Burada da mı karşılaşacaktık kanka yav, Şile de bulamazsın bu fiyatlara ayrıca
quote:
Orijinalden alıntı: covidenEv bulunur ya.
Aramak önemli. Sadece sarı siteye bağımlı kalmamak lazım.
Öte yandan İsmail, ben Fuat
Şırnak'tan devrem Burada da mı karşılaşacaktık kanka yav, Şile de bulamazsın bu fiyatlara ayrıca
vay devrem be şile mi kaldı, virüsten kırıldı gitti bura biraz daha zorlasak toplum bağışıklığı %100 olacak sen diyorsun ki çık dışarı ara
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X