|
Evinde Kapalı Otoparkı Olanlara Sorum (2. sayfa)
-
-
Ev mustakil bahcesi 1 donume yakin.
Her yere parkedilebilir.
Balkon altina koyuyorum pek gunes gormuyor.
Bu yaz kapali biyer yapmayi dusunuyorum bakalim.
Istanbula amcaogluna gitmistim. Arabayi 2 sokak asagi parkettik cok tuhafima gitmisti
Arabayi ucursalar haberim yok hic kafam rahat olmazdi oyle bi durum olsa.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: road35
3 katlı kapalı otopark var. Her dairenin kendi ozel yeri var numaralandırılmış ayrıca guvenlik var 24 saat iceri kim girse önce haber veriliyor. 350 tl aidat ödüyorum dışarda soylesem herkes enayi der bana. Dışarda ise sürekli park kavgası çıkıyor. Kimi evin önüne su bidonu cimento basılmış yag tenekesi falan koyuyor. Valla enayilik güzel 350 lira veriyorum kafam rahat. Dolu mu yağdı yagmur mu yağdı umrumda değil.aidat 350 tl fazla değilmi hocam ? bildiğin kira gibi , her aymı bu , müstakil evde oturduğum için bilmiyorum
-
Selamlar, evet her ay. 5 adet personel 1 adet yonetici çalışıyor maaşlı. 24 saat güvenlik temizlik asansör otopark çöp hizmeti ve dandirik spor salonu var içinde. Genel olarak fazla daire icerin site ve residanslar 250 ila 1200 tl arasında aidatları var. Yani bana pek çok gelmiyor ha hakki 250 lira o ayrı. Otopark ve güvenlik icin bence ödenebilir eşim evde yalniz kalsa mesela gözum arkada kalmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan nerde o lüks, gelen geçen sürtüyo anahtarı -
Sitenin otoparkı var da ne oluyor, sıfır araba aldım. 2 gün sonra kapıda göçük vardı. Kameranın kör noktası hiçbir şey bulamadık.
-
denize ve parka yakın bi yerde oturduğumuz için yazın dışardan gelenler yüzünden park yeri sorunu büyük dert oluyordu. apartman kentsel dönüşüme girdikten sonra 10 daire için 5 araçlık kapalı otopark yapılabildi arsa büyüklüğünden dolayı.
ama şu anda evi değiştirmeyi düşünüyoruz, kriterlerimiz arasında ilk sıralarda kapalı otopark yer alıyor. rahatlığı, aracın yıpranmaması, arabaya binene kadar soğuğu sıcağı yaşamamak en güzel avantajlarından. anlatılmaz yaşanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 Blok 100 dairelik sitedeyim. Her blokta 10 daire var.
Her blok altında 6, zorlarsan 7 arabalık yer var ama 7. aracın çıkması için 6.nın çıkması gerekiyor.
Kafam o kadar rahat ki. Gece geç saatte gelmezsem garajda mutlaka yer oluyor. Garajda yer olmasa da sitenin içinde istediğin yere bırakıyorsun.
Sizin asıl sorununuz kapalı garajdan ziyade sokağa park etmek sanırsam. Sitede sıkıntı olursa yönetim çözüyor zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Beelsaidat 350 tl fazla değilmi hocam ? bildiğin kira gibi , her aymı bu , müstakil evde oturduğum için bilmiyorum
Alıntıları Göster100 daire 24 saat güvenlik bir görevli toplam 4 personel aylık 375TL bizim de. Havuz vs yok.
Her iş faturalı ve excel tablosunda teker teker yazılı olarak her sene paylaşırlar.
Yakınlarda 1000 dairelik büyük bir site var. M2'ye göre değişiyor aidatlar. En azı 300TL ve profesyonel yönetim var. Dönen parayı siz düşünün. Oranında havuzu vs yok.
-
Sitede oturuyorum kapalı otoparkı var. Taşınma planları yapıyorum, ev arıyorum. Baktığım ilk şey kapalı otopark. Kapalı otopark olmayan eve asla taşınmam şu saatten sonra. Aracınızın başına bir bela gelme ihtimalini %99 azaltıyorsunuz. %1 de apartmanda/sitede sizinle ters düşecek ruh hastası bir komşunun zarar verme olasılığı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 31 Ocak 2021; 23:24:3 > -
quote:
Orijinalden alıntı: road35
Selamlar, evet her ay. 5 adet personel 1 adet yonetici çalışıyor maaşlı. 24 saat güvenlik temizlik asansör otopark çöp hizmeti ve dandirik spor salonu var içinde. Genel olarak fazla daire icerin site ve residanslar 250 ila 1200 tl arasında aidatları var. Yani bana pek çok gelmiyor ha hakki 250 lira o ayrı. Otopark ve güvenlik icin bence ödenebilir eşim evde yalniz kalsa mesela gözum arkada kalmaz.Evet o açıdan gayet güzel , iti kopuk giremez siteye ozaman.
-
Otoparklı Ev?
Evet "Kapalı" Otoparklı Bir Evde Oturuyorum Ama Bir Faydasını Görmedim.
Ha bide sitede oturuyorum özel güvenlik var ayriyetten site çiftlerle kaplı kenarlarında limon selviler ve elektrikli teller var.
Eeee diyeceksiniz değil mi?
Geçen gün hırsız girdi laptopu alıp gitti 20 bin TL'lik laptop geçen hafta çalındı.
Yani ben açıkçası bir fark görmüyorum (cizilme vs. Saymıyorum)
Tercih sizin (;
quote:
Orijinalden alıntı: Rins
Otoparklı Ev?
Evet "Kapalı" Otoparklı Bir Evde Oturuyorum Ama Bir Faydasını Görmedim.
Ha bide sitede oturuyorum özel güvenlik var ayriyetten site çiftlerle kaplı kenarlarında limon selviler ve elektrikli teller var.
Eeee diyeceksiniz değil mi?
Geçen gün hırsız girdi laptopu alıp gitti 20 bin TL'lik laptop geçen hafta çalındı.
Yani ben açıkçası bir fark görmüyorum (cizilme vs. Saymıyorum)
Tercih sizin (;Ha eklemeliyim aidat 400Tl 7 Güvenlik var 120 Daire Var Havuz Var Spor Salonu Var vs.
Ama gerçekten hirsizda ne cesaret ettiyse . .
quote:
Orijinalden alıntı: RinsHa eklemeliyim aidat 400Tl 7 Güvenlik var 120 Daire Var Havuz Var Spor Salonu Var vs.
Ama gerçekten hirsizda ne cesaret ettiyse . .
Alıntıları GösterKimseyi zan altında bırakmak istemem, fakat bu olayların bir kısmı kapıdaki güvenliklerin iş birliğiyle oluyor. bizim site toplantısında anlattı bir ev sahibi. başka bir evi varmış istanbulda, kör noktadan giriyorlarmış. büyük sitede ne tesadüf evde olmayana dadanıyorlarmış. kapıdakilerin arkadaşı olduğu ortaya çıkmış.
Bizim aidat 400 tl, havuz vs. ekstra para toplanıyor. 5 görevli var. geçen gün kapının otomatiği bozulmuş. 4'te yola çıktım sabah, baktım kapı duvar. güvenlik kulübesi de güvenlik maksatlı zamanında film çekildi cama. kapıyı bir açtım, elektrik sobası maksimum da ağam da fosur fosur uyuyor.
bana yakın başka bir sitede oturan çalışma arkadaşım var, aidatı 800 lira ama her şey muazzam düzende gidiyor.
-
Biraz garip bir soru olmuş. Kapalı garajda bir insanın neden içi rahat etmez ki ?
Ben eski bir apartmanda oturuyorum, açık otoparkımız var ama yine de aklım kalıyor. Sigara izmariti atan mı dersin halısını silken mi dersin maşallah hepsi var. Keşke kapalı otoparklı bir yere geçebilsem.
-
21 yıldır oturduğumuz apartmanın en güzel yanı kapalı garajı olması. Kışın karda, buzda sokakta kaldı kayarak gelen biri vurur mu acaba derdi yok. Yine kışın soğuklarında buz gibi arabaya binme derdi yok. Aynı şekilde yazın güneşte kavrulmuş arabada direksiyona el değememe korkusu yok. Kesinlikle harika bir olay
Ev alınırken/kiralanırken eve bakmadan önce kapalı otoparka bakılmalı bence. Ben yönetime rica ettim kapalı otoparka kamera takıldı, gerçekten kafa rahat oluyor maşallah diyeyim huzurum var.
6-7 ay önce fındıkzadeye bir akrabamı ziyarete gittim aracı park edebilmek için 45dk sokak sokak dolandım durdum, sonunda bıraktığım yer de saçma sapan bir yer, hiç içim rahat etmedi. Başlı başına taşınma sebebi, insan işi değil.
10 senedir kapalı otoparka koyuyorum araçtan inip asansöre biniyorum yazın kavurucu sıcağında sepserin oroparkta arabaya biniyorum açıkta beklese klima açsan 1 saatte soğumaz içerisi kışın ayağım suya çamura değmeden ıslanmadan arabaya binip inmek büyük nimet araçtan indiğim gibi asansördeyim tabikide aklım kalmıyor arabanın tepesinde kamera 3 kere akü bitirdim kapı ve ışığı açık unuttuğum için okadar rahatım
Çapraz parkı unutmuşum tık diye girip çıkıyorum geçen 3 4 dk da parkettim şirkette arkadaş ben seni usta şöför sanıyordum bi arabayı parkedemedin dedi 😃
Edit: araba hiç kirlenmiyor senede 2 3 kez yıkıyırum herzaman gıcır gıcır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 1 Şubat 2021; 1:11:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sml_akyz
İleride ev alacağım zaman en büyük kriterim kapalı otopark. Park yeri sorunu yok. Hem olurda elektrikli araba alma imkanı olursa şarj konusunda avantajlı olur.Vallahi Avrupa yakasından şöyle 250-350 bin TL arası bir daire bulsam otoparklı hemen taşınacağım.
Şu günümüz şartlarında 8 sokak ileri veya geri arabayı park edip eve yürüdüğümüz oluyor. Rezilliğe bak..
Bu arada senin adın nedir ? İsmail Akyüz mü ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X