Arkadaşalr ben dün body'e başladım daha bugun ıkıncı günüm kollarım ağırmaya başladı gerçekten düz şekilde tutamıyorum acıyor ama buyu iyiye işaretmiş sanırım araştırdım biraz ama 1.83 boy ve 67 kiloyum 17 yaşındayım bıraz zayıfım vücudumun şekil alamamasından korkuyorum bazıları gitme diyor ama ben gerçekten cok istiyorum ne diyorsunuz vücudum şekil alırmı kilo mu almam gerekiyor neler yapmayalım gerçekten bu konuda yardım edebilecek birileri varsa çok memnun olurum ..
o çok fazla ağrıması ham oldugundan yeni basladıgın için herzaman okadar olmaz vücudun şekil alır ama kısa sürede bir şey bekleme , evet kilo alman gerekiyo
hergun cok fazla yiyiyorum ama kilo alamıyorum önere bileceğin bi diyet gibi liste varmı
Salonda başladım 3 aylık yazıldım
Hocam 2-3 güne geçer o. Adı gecikmeli kas ağrısıdır. Eğer çok şiddetliyse kas gevşetici sürebilirsin, 2. ya da 3. gidişinde iyice azalacaktır
Ağrının nerede olduğu da önemli bu tarz durumlarda örneğin biceps çalışması yaptıktan eğer dirseğinin iç kısmı(eklem bölgesi)ağrıyorsa bu hareketi yanlış yaptığını veya yapabileceğinden fazla ağırlık kullandığını gösterir.Bunun dışında biceps(pazu)larında bir ağrı varsa yüzde doksan hamlıktandır. Evet kilo alman gerekiyor bunun için spor hocanla birlikte bir beslenme programı oluşturmalısın.Hocan ağırlığına göre zaten gereken şeyleri yemek listene ekler.O listeye uymaya çalış yoksa gelişimin çok yavaş olur.Etraftakilerin dediklerine aldırma 3 ay sonra övgüler başlayacaktır. Bu hep böyle oldu böyle de devam eder. Kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme