Şimdi Ara

Body, powerlifting, crossfit,hız,güç patlama hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bodyye devam ediyordum, hala devam ediyorum da. Daha farklı şeyler istiyorum. Çok koşabilmek. AĞırlık kaldırabilmek ama onu taşıyabilmek. uzun at layabilmek, yükseğe atlayabilmek gibi çok farklı şeyler.

NE tür bir spora ya da antreman programına gideceğime karar veremiyorum. İsmekin fitnessina gidiyorum. ORda crossfit zor olacaktır.

Bunlardan birini yapan varsa niye pnu yaptığını söyleyebilir mi? Mesela şekil için bodybulding gibi.

• Crossfit yapman gerek bu istediklerine en kolay ve en zor crossfit ile ulaşırsın kolay diyorum çünkü crossfitin içinde her şey var kondisyon güç dayanıklılık patlayıcı güç vs ve zor da olmayacaktır falanca spor salonunda yapmak serbest barbell yani halter güç antrenmanları için yeterli alıpkebdinize yetecek bi alanda halter yapabilirsin box jump ve ve polymetric squat sıçramayı arttırır hız için p90x antrenöan programının içinde polymetric antrenman var ve bacak antrenmanı var bunlar hızlı koşmakta etkili antrenmanlar ve p90x serisini evde dumbell ile yapabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trlion1

Crossfit yapman gerek bu istediklerine en kolay ve en zor crossfit ile ulaşırsın kolay diyorum çünkü crossfitin içinde her şey var kondisyon güç dayanıklılık patlayıcı güç vs ve zor da olmayacaktır falanca spor salonunda yapmak serbest barbell yani halter güç antrenmanları için yeterli alıpkebdinize yetecek bi alanda halter yapabilirsin box jump ve ve polymetric squat sıçramayı arttırır hız için p90x antrenöan programının içinde polymetric antrenman var ve bacak antrenmanı var bunlar hızlı koşmakta etkili antrenmanlar ve p90x serisini evde dumbell ile yapabilirsin

https://www.youtube.com/watch?v=qnjYyfkcaNI

• quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Crossfit yapman gerek bu istediklerine en kolay ve en zor crossfit ile ulaşırsın kolay diyorum çünkü crossfitin içinde her şey var kondisyon güç dayanıklılık patlayıcı güç vs ve zor da olmayacaktır falanca spor salonunda yapmak serbest barbell yani halter güç antrenmanları için yeterli alıpkebdinize yetecek bi alanda halter yapabilirsin box jump ve ve polymetric squat sıçramayı arttırır hız için p90x antrenöan programının içinde polymetric antrenman var ve bacak antrenmanı var bunlar hızlı koşmakta etkili antrenmanlar ve p90x serisini evde dumbell ile yapabilirsin

BroScienceLifeyoutube
    What Is Crossfit?

bu adam şekilci yani amaç şekillenmek mankenlik gibi düşün ki zaten bunlarda fitness modeldir ben crossfitin halter antrenmanlarından ve burpee tarzı hareketlerinden bahsettim spordan anlayan her insan bu antrenmanların çok yararlı olduğunu söyleyecektir nitekim bir fitnesscı veya bodycinin patlayıco güç antrenmanları yoktur bu yüzden patlayıcı güçleride halter çalışan insanlara göre çok zayıftır o kadar kütleleri olmasına rağmen ha hiç bir bodyci dayanıklı da değildir bu arada aşırı kas kalbi yorar ve kandaki oksijeni fazla harcar bunları araştırman gerek ben çocukluğumdan beri antrenmanları inceler ve yaparım crossfitin iöinde de saçma hareketler yok değil ama benim söylediğim kısımlar hiç te saçma değil ya ön yargılısın yada spor bilgin çok az crossfitin içinde de farklı alanlar var mesela halter açısımdan gelişmiş sporcular var jimnastik hareketlerinde gelişmiş olanlarnvar ve dayanıklılığıngelişmiş olanlar var hepsine çalışanlarda var bir alana yönelenlerde bu bir dünya gibidir öğrenmesi zaman alır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

bu adam şekilci yani amaç şekillenmek mankenlik gibi düşün ki zaten bunlarda fitness modeldir ben crossfitin halter antrenmanlarından ve burpee tarzı hareketlerinden bahsettim spordan anlayan her insan bu antrenmanların çok yararlı olduğunu söyleyecektir nitekim bir fitnesscı veya bodycinin patlayıco güç antrenmanları yoktur bu yüzden patlayıcı güçleride halter çalışan insanlara göre çok zayıftır o kadar kütleleri olmasına rağmen ha hiç bir bodyci dayanıklı da değildir bu arada aşırı kas kalbi yorar ve kandaki oksijeni fazla harcar bunları araştırman gerek ben çocukluğumdan beri antrenmanları inceler ve yaparım crossfitin iöinde de saçma hareketler yok değil ama benim söylediğim kısımlar hiç te saçma değil ya ön yargılısın yada spor bilgin çok az crossfitin içinde de farklı alanlar var mesela halter açısımdan gelişmiş sporcular var jimnastik hareketlerinde gelişmiş olanlarnvar ve dayanıklılığıngelişmiş olanlar var hepsine çalışanlarda var bir alana yönelenlerde bu bir dünya gibidir öğrenmesi zaman alır

Ön yargılıyım ve spor bilgim az.

Sadece belirtmek istedim burası "vücut geliştirme" bölümü. Masa tenisi , bilardo , monopoly , crossfit tarzı şeyler tavsiye etmiyoruz

• Lentus kullanıcısına yanıt

• Sonuç ne oldu hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PArmağım sakatlandığı için bırakmıştım.

3a ydır tekrar başladım
    https://darebee.com/pdf/programs/spartan-trials.pdf

bunu yapıyorum
  • Sende crossfit derim. Dediklerini kapsayan crossfittir. Heleki o halat varya adamı mafeder.

• Hangisini yaparken daha zevk alıyosan,önemsiyosan onu yapmalısın bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben parkour freerun'a kaymak istiyorum ama bir türlü hazır hissetmiyorum. YOksa o çok güzel geliyor.
  • Bu sene sonuç ne oldu? 

• PAndemi yüzünden evde spora devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.