1.78 cm boy 61 kg ım vücut yağ oranım %18 sizce fitness a gitsem kaç ayda kaslar çıkar haftada 3 gün ve 70 lira iyimi teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: sserkaan 3 gün 70 tl çok. 6 ay sonra değişimi sen farkedersin,1 yıl sonrada çevrendekiler. AYLIK 70 çokmu
quote:Orijinalden alıntı: tunahancoskun quote:Orijinalden alıntı: sserkaan 3 gün 70 tl çok. 6 ay sonra değişimi sen farkedersin,1 yıl sonrada çevrendekiler. AYLIK 70 çokmu Aylık 70 iyi,3 günlük 70 yazmışsın. Belkide 3 günlük antreman demek istedin?
quote:Orijinalden alıntı: sserkaan quote:Orijinalden alıntı: tunahancoskun quote:Orijinalden alıntı: sserkaan 3 gün 70 tl çok. 6 ay sonra değişimi sen farkedersin,1 yıl sonrada çevrendekiler. AYLIK 70 çokmu Aylık 70 iyi,3 günlük 70 yazmışsın. Belkide 3 günlük antreman demek istedin? aylık 70 tl haftada 3 gün demek istedim
quote:Orijinalden alıntı: tunahancoskun quote:Orijinalden alıntı: sserkaan quote:Orijinalden alıntı: tunahancoskun quote:Orijinalden alıntı: sserkaan 3 gün 70 tl çok. 6 ay sonra değişimi sen farkedersin,1 yıl sonrada çevrendekiler. AYLIK 70 çokmu Aylık 70 iyi,3 günlük 70 yazmışsın. Belkide 3 günlük antreman demek istedin? aylık 70 tl haftada 3 gün demek istedim UYgun fiyat
quote:Orijinalden alıntı: sserkaan quote:Orijinalden alıntı: tunahancoskun quote:Orijinalden alıntı: sserkaan quote:Orijinalden alıntı: tunahancoskun quote:Orijinalden alıntı: sserkaan 3 gün 70 tl çok. 6 ay sonra değişimi sen farkedersin,1 yıl sonrada çevrendekiler. AYLIK 70 çokmu Aylık 70 iyi,3 günlük 70 yazmışsın. Belkide 3 günlük antreman demek istedin? aylık 70 tl haftada 3 gün demek istedim UYgun fiyat peki vitamin hapları veriyolarmış alıyımmı yoksa zararlımı
quote:Orijinalden alıntı: tunahancoskun quote:Orijinalden alıntı: sserkaan quote:Orijinalden alıntı: tunahancoskun quote:Orijinalden alıntı: sserkaan quote:Orijinalden alıntı: tunahancoskun quote:Orijinalden alıntı: sserkaan 3 gün 70 tl çok. 6 ay sonra değişimi sen farkedersin,1 yıl sonrada çevrendekiler. AYLIK 70 çokmu Aylık 70 iyi,3 günlük 70 yazmışsın. Belkide 3 günlük antreman demek istedin? aylık 70 tl haftada 3 gün demek istedim UYgun fiyat peki vitamin hapları veriyolarmış alıyımmı yoksa zararlımı Vitamin değil de ek besin diyoruz.(supplement)Yeni başladıyanlar için gerekli değil, Profesyoneller de 6 ay sonra kullanımı uygun görüyor.
quote:Orijinalden alıntı: sserkaan quote:Orijinalden alıntı: tunahancoskun quote:Orijinalden alıntı: sserkaan quote:Orijinalden alıntı: tunahancoskun quote:Orijinalden alıntı: sserkaan quote:Orijinalden alıntı: tunahancoskun quote:Orijinalden alıntı: sserkaan 3 gün 70 tl çok. 6 ay sonra değişimi sen farkedersin,1 yıl sonrada çevrendekiler. AYLIK 70 çokmu Aylık 70 iyi,3 günlük 70 yazmışsın. Belkide 3 günlük antreman demek istedin? aylık 70 tl haftada 3 gün demek istedim UYgun fiyat peki vitamin hapları veriyolarmış alıyımmı yoksa zararlımı Vitamin değil de ek besin diyoruz.(supplement)Yeni başladıyanlar için gerekli değil, Profesyoneller de 6 ay sonra kullanımı uygun görüyor. teşekkürler