Şimdi Ara

Bodybuilding Hakkında Bilgili Kişiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türkiye de bodybuilding hakkında güzel bilgi veren site yok. Hali hazırda iki üç site var ancak yabancı sitelerin yanından bile geçemezler , her açıdan. Bizde iki üniversiteli arkadaş olarak yeni bir site açtık. İkimizde profesyonel olmasakta , bir haftadır giriş yapıyoruz. Güzel tepkiler almaya başladık.

Bu siteye ücretli veya ücretsiz olarak konu girişi yapacak Gerçekten anlamda PROFESYONEL olan arkadaşlar arıyorum.

PM'lerinizi bekliyorum.

Siz olsanızda olmasanızda bu iş devam edecek. 5-6 ay içersinde ismini duymaya başlıcağınıza emin olabilirsiniz.

Bize katılın.

• Boyle birsey lazimdi. Umarim basarili olursunuz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sitenin adını alabilirmiyim arasıra bakarım
  • sitenin domain'i bodybuildingtr.net arkadaşlar. tasarım olarak yetersiz olduğunu düşünebilirsiniz. ancak reklam gelirleri ile çok fonksiyonlu , profesyonel bir tasarım yaptırmayı planlıyoruz.
  • Body **** p90x facebook grubu yeterince aktif siteler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli konu başlıkları olursa yazarız ama sıfırdan yazmak biraz zaman gerektiriyor benim de pe kzamanım yok şu sıralar ama dediğim gibi olursa bilgim dahilinde yardımcı olurum.

Ayrıyetten size benden küçük bir tavsiye; öne çıkmak istiyorsanız sade ve anlaşılabilir bir tasarım ve bilgi kirliliğinin kesinlikle önüne geçen. Mesela bir konu hakkında başlık olsun, altında açıklaması ve gerekirse kaynağı olsun.

Bodyf-o-r-u-mtr de ki gibi önüne gelen yazmasın acayip bilgi kirliliği oluyor.
  • @daywalker sizinle görüşmek isterim.

@Revv.0 biraz yabancı forumları ve siteleri araştırırsan yapmak istediğimiz o.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    herbalife hakkında bilgisi olan ?
    15 yıl önce açıldı
    Arkadaş edinme hakkında
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.