Öncelikle, BÖTE: Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi. Bölüm en son 97k ile kapatmış ben 70k'yım. Bilgisayar Mühendisliği istemiştim ama İstanbul'da tutmuyor ve Kocaeli'ye falan da gitmek istemiyorum. (Üniversite ile alakalı değil, bazı sebeplerden dolayı şehrimde kalmam lazım.) Mezunlarının yarısından azı mesleğinde öğretmenliği tercih ediyormuş tanıtım günlerinde söylendiğine göre. Ben öğretmen olmak istemiyorum. Buradan mezun olan ya da mezun bir tanıdığı, bir fikri olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Başka departmanlarda çalışma imkanları neler? Dersler Erasmus+ için gerekli ortalamayı kasmaya elverişli mi? Kendimi geliştirirken ne tür alanlara yönelmeliyim. Okulda verilecek kodlama dili C, C+, C++ diye duydum. İngilizcem intermediate ama hazırlık okumayı ve o yılı kendimi geliştirmeye ayırmayı düşünüyorum. Önerileriniz?
bötemezunu.com sitesi sizin için faydalı olabilir, bakmanızı tavsiye ederim. Ben de BÖTE düşünüyorum. Hakkımızdan hayırlısı olsun bakalım.
quote:
Orijinalden alıntı: tarçınkokusu
bötemezunu.com sitesi sizin için faydalı olabilir, bakmanızı tavsiye ederim. Ben de BÖTE düşünüyorum. Hakkımızdan hayırlısı olsun bakalım.