Şimdi Ara

Boğaziçi Böte tercih eden var mı ? etmek hata mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
4.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar boğaziçi böte ilk tecihe yazdım, sıralamam 48.600 puanım:421 ama bu bölüm hakkında kötü şeyler de duydum. sizce tercih edilebilir bir bölüm mü yoksa hata mı yaptım ?

NOT: Bölüm kazanılmıştır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanbekil -- 24 Temmuz 2014; 16:15:13 >

• O Kadar güzel puanı heba etmişsin. biz de 330000 sıralama ile afyon böte yazdık aynı diplomayı alacağız.
  • alize03 A kullanıcısına yanıt
    ayni diplomayi almayacaksiniz, ayni egitimi de almayacaksiniz, sen bogazicinde yandal veya cift anadal yapamayacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böte ne okurken aklıma başka bişi geldi

Goethe <3
  • cardiogod kullanıcısına yanıt
    aynen dostum öyle ama bu sene acaba sıralamasında da çok değişiklik olur mu ? geçen sene 68.200 ve 405 puan ile kapamış boğaziçi böte
  • evet cardigot bogaziçi mezunlarına direk atama vereceklermiş.
    atama isteyen yok kardeşim, 1 yıl daha okuyup yazılım mühendisi olma şansın var :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yani bana göre hata ben de o puan olsaydı sırf buğaziçi diye bu bölüme gitmezdim.
  • Bence sıkıntı olmaz ingilizceni de geliştirirsin

ama sende o puan yok sana iyi atama beklemeler

• Ölü bölüm.
  • 421 puanla o sıralamayı nasıl yaptın? benim de 421 ama sıralamam 28k.
    bence senin cok rahat tutar. senin puanin civarinda puana sahip olanlar ytu ve itunun cevre muhendisligi, sehir bolge planlama gibi dandirik gelecegi olmayan bolumlere gidiyor. (Bu ulkede gelecegi olmayan bolumler sehir bolge planlama yapan mi var allah askina)

ama sen bogazicinde sinirsiz kaynaklara sahip olacaksin kendini gelistireceksin, ingilizce ogreneceksin, yazilim muhendisi olma sansin var, calisma alanin ogretmenlik degil sadece, 1 yil daha okuyup yazilim muhendisi olamasan bile ogretmenlik yapmazsin buyuk ihtimalle,
    Bogazici mezunuyum dendiginde acilan kapilar cok.

• CARDİGOD ben kardeşim için yazdım zaten ben kpss 2003 türkiye birincisiyim. atama sıkıntım olmadı
  • ekavas E kullanıcısına yanıt
    kardeşim ygs-1 den alıyor bu bölüm. mf değil
  • boğaziçilinin özeldeki şansı 221321542653746 kat daha fazladır
  • Vay arkadas, 330 bindeki adam bogazici'yle ayni egitimi alacagini saniyor, sonra 1 sene okuyup yazilim muhendisi unvani alinca kendini bilgisayar muhendisleriyle ayni egitimi almis sanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkanbekil

atama isteyen yok kardeşim, 1 yıl daha okuyup yazılım mühendisi olma şansın var :)

oyle bir olay yok , bi sen mi akillisinda millet yillardir bilgisayar/yazilim muhendisligi okuyor

• Bizim bir akrabada var bu kafadan. Neyse daha yazmayayım.
  • attj4d kullanıcısına yanıt
    keşke biraz araştırma yapsak :) boğaziçi ara konuş bakalım dostum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.