Şimdi Ara

Boğaziçi / İTÜ - Bilgisayar Mühendisliği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
7
Favori
11.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu karşılaştırma sana kalmış ama ben boun koç sabancı bilkent savaşları arasından sıyrıldım.Boun yazacağım.Birkaç gün ayrıntılı düşününce daha netleşiyor fikirler.Umarım siz de en kısa sürede çözersiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bölüm hocam? TYT'de ya da AYT'de bir soruyu daha doğru yapmış olsaydım şu an hiç ikilem yaşamazdım sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D92479D6

Hangi bölüm hocam? TYT'de ya da AYT'de bir soruyu daha doğru yapmış olsaydım şu an hiç ikilem yaşamazdım sanırım
    Hocam bir defa sizin yaptığınız şeyi yorumlamak bize düşmez.Netlerinizden memnun olun,bu kadar net yapan adam sınavı da fullerdi.Seçtiğiniz bölüm gelecek zaten,kendinizi boşuna strese sokmayın.
    Hocam ben ya işletme ya ekonomi yazacağım ama soyut matematik,veri analizi,grafik yorumu gibi çalışmaların yoğunluğunun işletmeden daha fazla olmasından dolayı ekonomiye daha yakınım.

• Anladım hocam. Sabredelim o zaman, hayırlısı olsun.
  • Türkiye de okul kalitesi bakımından özellikle mühendislik bölümleri olarak ODTÜ açık ara en iyi üniversitedir. Özeller hakkında pek bir bilgim yok çokta tavsiyem değildir açıkçası zaten derece yapmışsınız en iyi üniversitelere gideceksiniz o yüzden özel üniversite ihtiyacınız yok. Ama ben İstanbul istiyorum diyorsanız da açık ara en iyi üniversite net Boğaziçi üniversitesi dir. Yani tavsiyem İstanbul olacaksa Boğaziçi ,Ankara olacaksa ODTÜ dür.

• quote:

Orijinalden alıntı: 007css

Türkiye de okul kalitesi bakımından özellikle mühendislik bölümleri olarak ODTÜ açık ara en iyi üniversitedir. Özeller hakkında pek bir bilgim yok çokta tavsiyem değildir açıkçası zaten derece yapmışsınız en iyi üniversitelere gideceksiniz o yüzden özel üniversite ihtiyacınız yok. Ama ben İstanbul istiyorum diyorsanız da açık ara en iyi üniversite net Boğaziçi üniversitesi dir. Yani tavsiyem İstanbul olacaksa Boğaziçi ,Ankara olacaksa ODTÜ dür.
    İstanbul'da şu açık ara iyidir. Türkiye'de bu açık ara iyidir. Bunları neden yazdım bilmiyorsun ama açık ara iyidir işte fazla kurcalama.

• zerkalos Z kullanıcısına yanıt
    Bana ee fakültesini okulun geneliyle kıyaslayınca sosyallik açısından çok fark var gibi geliyor. Ama bu tabii ki dışarıdan bir gözle bakarak yaptığım bir tahmin. Ayrıca, okulun geneline bakınca sosyal ortam için idare eder diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Erman -- 10 Temmuz 2020; 15:45:8 >
  • 2500tl+ilk 100bursu combosuna hayır diyen bence saftır.

Aksini söyliyenlere inanma sadece mezun oldukdan sonra ne kadar para kırcağın önemli değil birde üniversite hayatını iyi yaşamak lazım.

tabi normalde eline harçlık olarak aylık 5bin TL geçiyorsa onu bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 10 Temmuz 2020; 9:42:8 >
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Bir de ne anlatmaya çalıştığın anlaşılsa güzel kardeşim

• 007css 0 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Erman -- 8 Ağustos 2021; 0:36:41 >
  • ünivesiteee de neeeymiş
  • Ben şimdi fark ettim de siz asıl yanlış yazdığım mesaja değil doğru yazdığım mesaja bu cevabı vermişsiniz. Ben orada sebep belirtmeden nerenin daha iyi olduğu hakkında konuşulmasıyla dalga geçmiştim.
  • aynen hocam ama gel gör ki BÜYÜK OYUN u göremeyenler anlamıyor hala

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bounde bolum dersleri gorece kolay gibi, itude daha zormus diye duydum. bu sayede bounde kendine daha cok zaman ayirabilirsin.
    sosyal bir insansan baska unide de ortam yaparsin illaki bolumden arkadasin olmasina gerek yok. manzarada bira icecem diyorsan bilmiyorum tabi.

ituden bir hoca donemlik bizim unide ders verdi ve ingilizcesi kotuydu. diger hocalar boyle mi cok bilmiyorum.

sahsen milletin ossde yaptigi puan benim umrumda degil. gidecegim uniyi bastan secsem ozellerden birini secerdim.
  • Tabi ki boğaziçi. Zaten yeterince burs alırsın. İleride de her türlü paranı kazanırsın sen öğrencilik hayatında da kazanırsın dert etme. Sırf para için vizyonsuzluk yapayım deme.
    Hazırlığı itüde oku demiş bi de birisi kardşeim dalga mı geçiyorsunuz itüde hazırlık demek 1 seneyi çöpe atmak demek. Boğaziçinde hazırlık okursan çok sağlam ingilizce edinirsin. Nerede tutsan elinde kalıyor çok mu fakirsin burs için bunu düşünüyorsun anlamadım para sıkıntın olmaz dereceye giren biri olarak düşünme bunları
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Peki hocam
  • Hocam tercihiniz ne oldu? Memnun musunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ŞinasiPaşa Ş kullanıcısına yanıt

Boun yazdi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.