Şimdi Ara

Boğaziçi / İTÜ - Bilgisayar Mühendisliği (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
7
Favori
11.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam itünün bu seneki burslarıyla değerlendirdiğinizde ceng için ne dersiniz Bilkent, boun, İTÜ arasında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ŞinasiPaşa Ş kullanıcısına yanıt

Sabancı derim 

Para icin aynı dalda daha dusuk eğitim almak bence mantıklı değil, gecen sene dusunmustum baya bunu. Bolumler arasinda da kaldiysaniz dusunulebilir anca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışı akademik ilerleme imkanlarini saymazsak bence cok daha dusuk seviye olarak kesinlikle sayilmaz, sonucta ulkenin en iyi 7 bilgisayarindan birisi hala itu, yurtici sektorde karsiligi oldukça buyuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Yurt dışı akademik ilerleme imkanlarini saymazsak bence cok daha dusuk seviye olarak kesinlikle sayilmaz, sonucta ulkenin en iyi 7 bilgisayarindan birisi hala itu, yurtici sektorde karsiligi oldukça buyuk.

Hocam peki Bilkent vs. ODTÜ ceng'de hangi taraftasınız?

Bir de sizce 475 ile Bilkent gelir mi? Bilkent gelmezse ve 2.tercihten ODTÜ'ye girersem bursum yanıyor ve bursa ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhtarTebogo -- 1 Ağustos 2021; 15:34:8 >
  • MuhtarTebogo kullanıcısına yanıt

Odtunun mufredati azcik daha kotu oldugu ve bilkentin gercekten cok cok iyi olduğu alanlari (akademik anlamda) oldugu için ben bilkentciyim bu ikili arasindan, ama bilkent csin asiri sacmaladigi noktalar (bazi kısımlarında organizasyon 0) da yok degil.

Boun +5 kontenjan bastığı için ben geleceğini dusunuyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.