Şimdi Ara

Boğaziçi'nde Mühendislik Okuyacağım LYS'ye Girmiyorum[YGS 6K] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
12
Favori
10.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet hocam teşekkür ederim. Yani bi hedef koydum kendime daha hiçbir şeyi bilmezken olimpiyat hakkında, sonra onun için uğraştım, süreç de sıkıcı değildi yani bi hobi gibiydi. Ayrıca okuldan da kurtuldum, güzel bir duyguydu yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slovenya S kullanıcısına yanıt
    Çok imrendim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv360 da en önde sağda oturan siz miydiniz?

İlk 30 dk yi kaçırdım
    Sonra da pek göstermedi düzgün o tarafı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardes bi sey sorcam 7. sınıfta ygs kitabı bitirip sabahattin zaime yerlesmeyi nasıl becerdin

• helal olsun
  • Pedro Picapiedra kullanıcısına yanıt
    7,sınıfta ygs kitabımı naptınız hocam siz bu kdr gençliğinize yazık yahu
  • Yav adam mutluysa kendi halinden size ne kardeşim boş boş konuşmayın
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam şu Aziz Sancar programından bahsediyorsunuz sanırım. Birilerinin izlediğini görmek güzel Soru sormaya fırsatım olmadı ama fotoğraf falan çekildik tshirtmün üstündeki yazıyı okudu güldü falan güzel bi anıydı

• Pedro Picapiedra kullanıcısına yanıt
    Şöyle açıklıyım OYP'm 490 civarıydı özel okuldaydım. Bu sene dediler ki milli takımı 2 özel 2 devlet yapıcaz şu cemaat bilmem me muhabbeti falan. Devlet okulları çok zayıf bu konuda pek ilgilenen insan yok çünkü, ben de dedim ki, hani risk almanın alemi yok ygs lys 0, trollemiyim dedim yakınlardaki bi devlet okuluna geçtim. Sonra ayırmadılar takımı ama yine de girdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slovenya -- 23 Mayıs 2016; 23:00:59 >
  • isyanlarda 16 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında 7. sınıfta ygs çözmek için bi emek göstermedim yani çözebildiğimi belirttim sadece. Ayrıca şöyleydi hani insanlar sbs çalışırdı biz olimpiyat çalışırdık, ben onu da yapmazdım ygs falan çözerdim bi şey yapamadım zaten matematik olimpiyatlarında.

• Tamamını okumadım bakındım şöyle bi ama eğer gerçekten doğru dürüst çalışmadan bu netleri yaptıysan üzgünüm ama bu zeki olduğun anlamına değil, ygs nin boktan bi sınav olduğu anlamına geliyor. Zira bazı bilgilerin ayetle inmesi lazım bilmiyosan.

• Arkadaşın öve öve bitiremedigi ve bilmem ne derecesi aldigini iddaa ettigi , 7 sinifta lysnin cogunu yapanlarin katildigini iddaa ettigi tubitakin yarismalarinin herhangi birini kazanan proje
    http://www.biyolojigunlugu.com/odul-alan-deney-ayet-okunmus-fasulye-tubitak-bilim-fuari-projesi

Olum tubitaki ne saniyosun sen? Kiytirik 3 madalya aldigin ve sbs doneminden itibaren (tahminimce) ozel derslerle gereksiz yasta gereksiz bilgilerle donatildigin icin zeki degilsin uzgunum:(( Zaten birazcik zeki olsaydin kendini "zekiyim" diye nitelendirmezdin 100lerce insanin icinde... Bir de 6.sinifta ygs yapacak duzeydeydim diyorsun da o fenin hali ne Kissadan hisse: Bizimle degilsin Kib bye

• kardelenyazik kullanıcısına yanıt
    Yok zaten onu belirttim defalarca kez, 7. sınıfta ygs çözme şeyine öyle bi açıklama sundum sadece. Çok zekiyim YGS'de sosyal çözebiliyorum beynimle falan demedim yani

• berkwinchester kullanıcısına yanıt
    İnsanları çekememezliğinize bayılıyorum ya. Bütün gününü forumda harcayan asosyaller geliyor böyle kendi hayallerinde takılıyod, benim ileride patronuma kazandıracağım paraları hayal edip deldireceğimi düşünüyor, ülkede bilim diyebileceğimiz tek şeye kıytırık diyor. Çok basit bi insansın ve hayat sana bunu gösterecek. Yine de ben sana acıyıp bir iki cümle kurayım.

Şimdi sen IOI'a katılma hakkı olan benle gerizekalı bir projeyi kıyaslıyorsun. Tek ortak noktamız ikimizle de Tübitak'ın ilgilenmesi. Yani bilmiyorum bununla ilgili bir örnek vermesem anlayabilir misin. Kıytırık 3 madalyayı da size şöyle sunayım anlamıycaksınız zaten de,
    Boğaziçinde superdorm var sadece lys'de ilk 10 ve uluslarası madalyasına burs veriyor
    Tübitak aylık 1000 lira burs veriyor
    Yurtdışındaki birçok üniversite bunu kabul almak için yeterli görüyor
    İstediğim üniversiteye gidebiliyorum
    Yani şu an ygs/lys birincisinin elde ettiğinden daha fazla hakka sahibim.
    Orda o kıytırık kelimesini kullanıyorsunuz ya. Bir tek o koyuyor bana. Yani tebrik et etme, çekeme ya da kabul et, mutlu ol ya da olma, kendini gerizekalı hisset ya da hissetme, hiç umrumda değil. Ama eğitim sistemine laf edip, ygs/lys'yi beğenmeyip, lisede bi şeyler yapmaya fırsat veren tek şey olan olimpiyata kıytırık diyorsunuz ya bitiyorum ben abi. Yani bilmiyorum, fenime laf atın, resmimle dalga geçin, ne biliyim ders çalışmama diss atın ama hiçbir fikrinizin olmadığı şeylerde şöyle gelip sıçmayın ya. Adam gelmiş biyoloji projesi üzerine tübitak'ı kıyrıtık kurum ilan etmiş. Ne biliyim bi ülkede bir katil olması o ülkedeki herkesi suçlu yapar mı? Kıytırık hayatlarınızı alın ve bir köşede yaşamaya, içinize kapanıklığınızı böyle şeylerle atmaya çalışın. Belki bir faydası olur

"ygs/lys birincisinin elde ettiğinden daha fazla hakka sahibim" diyorsun ve mezuna kalıyorsun ve o birinci senin mezuna kalma olan nedenin ya da hayalin olan üniversitede istediği bölümü tıpış tıpış yazıp okucak boş yapmayın burda daha fazla hakka sahipmişim miş miş de bin tlmiş miş de o adam 1 ay sonra her tarafdan bursları toplayınca senin 15 yıl sonraki elde ediceğin maaşı şimdiden tıpış tıpış kazanıcak ağzınıza geleni ortaya atmayın düşünmeden aha böyle cevabı yiyip oturursunuz lafda bulamazsınız söylicek laf söylesende haklı olduğumu bilirsin boş yere dil dökücekseniz de çıkışlar sağdan mister compütırrrrrr ha bi de söylemeden geçmiyim 2013 birincisi okuduğu okuldan arabasını dairesini aylık kaç bin maaşını alıyor sen ondan da fazlasına sahipsin compütir aylık bin tl ile iyi harddisk almalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 24 Mayıs 2016; 1:53:29 >
  • Biri özetlerse makbule geçecek malum vakit nakit bu arada ben başka bir konudan devam edeyim özetleyen olursa alıntılasın beni.

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    Mezuna kaldığımı nerden uydurdunuz çok merak ettim. Ygs 1.si değil ama 3.sü arkadaşım var. Bilgilendiririm sizi hangimizin daha çok olanağı oluyor diye. Neyse olimpiyatın getirisi çok ama bunu bilmek zorunda değilsiniz yine de sorunuz olursa cevaplarım, insanlara örnek sunmaktan yoruldum artık

Dedi bunu 2015 4.sü Ve 2013 1. Si arkadaşa sahip olan çocuğa hadi canım yerleşmemek=mezuna kalmaktır gerisi benim için mühim değil ben burda odamdaki 20 altın madalyamı atsam bana bişey katmaz egonuzu başka yere serin konu dışı güzeldir mesela ayarı iyi verirler.

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    Hocam nerenizden okuyorsunuz mezuna kalmak yerleşmemek falan yok. Lise 4'üm seneye üniversiteye başlıycam nerde mezuna kaldım?

Sadece başlığı ve yorumların içeriğinin ne kadar egoist biri olduğundan bahsedilişini okudum bende okumaya değer bi yazı olmadığını düşündüm

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.