Şimdi Ara

Boğaziçi'nde Mühendislik Okuyacağım LYS'ye Girmiyorum[YGS 6K] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
12
Favori
10.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yıl önce senle aynı yaz kampına katılmış biri olarak tebrik ediyorum. Sen yürüyüp gitmişin. Ben okul değiştirince 2. aşama da yalan oldu bir bakıma. Oturduk ölümüne YGS/LYS kastık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sana yemin ediyorum tam anlamıyla neyin ne olduğunu çok iyi kavramışsın. Dediğin gibi olay kendini geliştirmeye ve torpile bakıyor. Arkadaşın yazdığına cevap vermeyeceğim frekanslarımız uyuşmadı çünkü. Lakin ne adamlar görüyoruz devlette yönetici konumunda olupta iki lafı bir araya getiremeyen. Kendini donunu toplamaktan aciz olanlar vs. Bahsettiğin gibi sende birde dil olayıda varmış, en az 4 5 adım önlerdesin bizlerden. Allah yolunu açık etsin kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechulmezun

Hocam sana yemin ediyorum tam anlamıyla neyin ne olduğunu çok iyi kavramışsın. Dediğin gibi olay kendini geliştirmeye ve torpile bakıyor. Arkadaşın yazdığına cevap vermeyeceğim frekanslarımız uyuşmadı çünkü. Lakin ne adamlar görüyoruz devlette yönetici konumunda olupta iki lafı bir araya getiremeyen. Kendini donunu toplamaktan aciz olanlar vs. Bahsettiğin gibi sende birde dil olayıda varmış, en az 4 5 adım önlerdesin bizlerden. Allah yolunu açık etsin kardeşim.

Kardeşim durum bundan ibaret olabildiğince büyük şehirde okumaya çalışacaksın girmediğin kulüp kalmayacak sevmesen de nefret etsen de her türlü ortama gireceksin herkesin suyuna gideceksin aranı iyi tutacaksın sonra emin ol karşına bi fırsat çıkar aa burda şunun şusu vardı dersin lehine çevirirsin işi bunun için lazım zaten pratik düşünce sosyal zeka.Bunlar varsa kendini geliştirirsen e sırtın da sağlamsa zaten çok kolay sıyrılıyorsun günümüz toplumundan.

• mechulmezun M kullanıcısına yanıt
    Hocam açıkçası son mesajımda çok normal konuştum yani sizle ilgili tek olumsuz düşüncem tanımadığınız birini böyle eziklemeye çalıştınız. Siz forumda yazdığınızdan daha fazla olduğunuzu söylüyorsanız benimle tanışmadan atıp tutmuşsun diyorsanız, aynıları benim için de geçerli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

quote:

Hocam sana yemin ediyorum tam anlamıyla neyin ne olduğunu çok iyi kavramışsın. Dediğin gibi olay kendini geliştirmeye ve torpile bakıyor. Arkadaşın yazdığına cevap vermeyeceğim frekanslarımız uyuşmadı çünkü. Lakin ne adamlar görüyoruz devlette yönetici konumunda olupta iki lafı bir araya getiremeyen. Kendini donunu toplamaktan aciz olanlar vs. Bahsettiğin gibi sende birde dil olayıda varmış, en az 4 5 adım önlerdesin bizlerden. Allah yolunu açık etsin kardeşim.

Kardeşim durum bundan ibaret olabildiğince büyük şehirde okumaya çalışacaksın girmediğin kulüp kalmayacak sevmesen de nefret etsen de her türlü ortama gireceksin herkesin suyuna gideceksin aranı iyi tutacaksın sonra emin ol karşına bi fırsat çıkar aa burda şunun şusu vardı dersin lehine çevirirsin işi bunun için lazım zaten pratik düşünce sosyal zeka.Bunlar varsa kendini geliştirirsen e sırtın da sağlamsa zaten çok kolay sıyrılıyorsun günümüz toplumundan.

Bu da sizin düşünceniz hocam mesela ben çıkarlarım için sevmediğim ortamdan mutlu oluyormuş numarası yapmam

• Evet hocam "olay sıralamaya bakmıyor". Konunun başından biri bunu anlatmaya çalışıyorum yani bi alanda başarılı olmam beni sosyal olarak yetersiz yapmaz. Arkadaşın sıralaması önemli değil farkındayım belirtmek istediğim şey o bana eşit ağırlıkçılar seni yöneticek gibi bi çıkarım yapıyorsa beni sosyal olarak yetersiz görüp, ben de onu ygs'siyle yetersiz göreyim bakalım ne düşünecek idi. Arkadaşa puanıyla ilgili gerçek bir yargıda bulunmadım. Ama gelip alakasız insanları kıskanan ya da dalga geçme ihtiyacı duyan insan psikolojik olarak yetersizdir.

• Ben o hayatimi bilime adarim muhabbetini sacma buluyorum. Einstein dahil buna kimse hayatinin tamamini bilime adayip mutlu olamaz arkadas. Yurt disinda fizik okuyup akademisyen olmayi planlayan biri olarak bunu soyluyorum. Hayat sadece bilimden veya matematik olimpiyatindan ibaret degil, burda bu konuyu acma ve konusma tarzin da 4-5 yildir kendini buna adamis biri olarak kendini kotu hissetmemek. Evet tam da bu, eger kendini kotu hissetmek istemiyorsan da sadece tek bir isle ugrasmayacaksin bu kadar yani. Sosyalim deme kismina da ben sahsen inanmiyorum daha surdaki insanlarla iletisimin bile itici duruyor

• slovenya S kullanıcısına yanıt
    Yahu yazdığım mesajı anlamıyorsun sanırım ? Kendi kafandan bir takım olaylar uyduruyorsun. Sen benim ygs puanımla ilgili açıklamayı benim sana olan ilk mesajıma cevap olarak yazmışsın. Ulan kafayı yedirtin bana.

Arkadaş o kadar övmüş ki kendini. Sözel yahutta eşit ağırlıkçı olan bir bürokratın karşısında el pençe divan duracağını unutuyor. Hala anlamadın mı joe ? Sen hayatının sonuna kadar çalışacaksın. Çok çalışacaksın. Bir şeyler başaracaksın. Senin çalışman körelmesin diye önüne imkanlar sunulacak. Lakin unutma bir emirle görevden de azledilebilirsin. Kim tarafından ? Sözel yahutta eşit ağırlıkçı bir devlet adamı tarafından. Kolay gelsin, çalışmaya devam et joe

Bu mesajın neresinde senin sosyal hayatında yetersiz olduğunu söylemişim ima etmişim ? Söylesene ! ! ! Dediğim mesajın özeti; "çok çalışacaksın, Sana imkanlar sunulacak. Amirin sözel yada eşit ağırlık kafasına sahip birisi olacak" niteliğinde....

Kalkıp o mesajda sana ne sosyal hayatın yetersiz demişim ! Ne de seni yöneten kişi ben olacağım demişim ! Söyleyecek bir şey bulamayıp eski konularıma bakıp ordan nemelanmaya çalıştın. Pdr muhabbeti yaptın. Acizsin kabul et !

• quote:

Yahu yazdığım mesajı anlamıyorsun sanırım ? Kendi kafandan bir takım olaylar uyduruyorsun. Sen benim ygs puanımla ilgili açıklamayı benim sana olan ilk mesajıma cevap olarak yazmışsın. Ulan kafayı yedirtin bana.

Arkadaş o kadar övmüş ki kendini. Sözel yahutta eşit ağırlıkçı olan bir bürokratın karşısında el pençe divan duracağını unutuyor. Hala anlamadın mı joe ? Sen hayatının sonuna kadar çalışacaksın. Çok çalışacaksın. Bir şeyler başaracaksın. Senin çalışman körelmesin diye önüne imkanlar sunulacak. Lakin unutma bir emirle görevden de azledilebilirsin. Kim tarafından ? Sözel yahutta eşit ağırlıkçı bir devlet adamı tarafından. Kolay gelsin, çalışmaya devam et joe

Bu mesajın neresinde senin sosyal hayatında yetersiz olduğunu söylemişim ima etmişim ? Söylesene ! ! ! Dediğim mesajın özeti; "çok çalışacaksın, Sana imkanlar sunulacak. Amirin sözel yada eşit ağırlık kafasına sahip birisi olacak" niteliğinde....

Kalkıp o mesajda sana ne sosyal hayatın yetersiz demişim ! Ne de seni yöneten kişi ben olacağım demişim ! Söyleyecek bir şey bulamayıp eski konularıma bakıp ordan nemelanmaya çalıştın. Pdr muhabbeti yaptın. Acizsin kabul et !

Acizim hocam büyük ayıp ettim kusura bakmayın ! ! !

Açıkçası ileride ne yapacağınızı bilemem ygs puanınız hayatınızda büyük ihtimalle etkisi olmaz hayalleriniz gerçekleştirebilirsiniz vs.

Beni üzen şey yani o kadar şeyi yapmış bir insansınız, neden gelip bana joe'lu cümlelerle ileride karşılaşacağım sorunları anlatma ihtiyacı duydunuz ki.

Mesela bana sizi tanımadığım için bir iki cümleyle lisede yaptıklarınızı kaymakam muhabbetini falan anlattınız. Bana egoist demenize sebep olan şey de bunlar. Yani ben egoistlik yapmadım neden lys'ye girmeyeceğimi anlattım siz egoistlik görmüşsünüz. Siz sosyal olarak başarılı bir insan olduğunuzu anlatmışsınız o zaman ben de bunun altında egoistlik arayayım.

Siz sadece ygs'de 300k olmuş biri değilseniz ben de sadece forum'a bunları yazan insan değilim. Bir de böyle bakın. Ygs falan umrumda değil yoksa, insanları buna göre falan kıyaslamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: berkwinchester

Arkadaşın öve öve bitiremedigi ve bilmem ne derecesi aldigini iddaa ettigi , 7 sinifta lysnin cogunu yapanlarin katildigini iddaa ettigi tubitakin yarismalarinin herhangi birini kazanan proje
    http://www.biyolojigunlugu.com/odul-alan-deney-ayet-okunmus-fasulye-tubitak-bilim-fuari-projesi

Olum tubitaki ne saniyosun sen? Kiytirik 3 madalya aldigin ve sbs doneminden itibaren (tahminimce) ozel derslerle gereksiz yasta gereksiz bilgilerle donatildigin icin zeki degilsin uzgunum:(( Zaten birazcik zeki olsaydin kendini "zekiyim" diye nitelendirmezdin 100lerce insanin icinde... Bir de 6.sinifta ygs yapacak duzeydeydim diyorsun da o fenin hali ne Kissadan hisse: Bizimle degilsin Kib bye

:/

• bende kimya olimpiyatina 2 sene hazırlandım neyazıkki baya ş.çıp sıvadım kendime çok kızdım boşa harcadığım zamana sonradan çok işime yaradı busene organikleri çatır çatır
    yaptım yani olimpiyatlar o kadar gereksiz değil sevgili çömez arkadaşlar imkanınız varsa girin

• o tipe zaten boğaziçi bilg. mühendisliği gelirdi senlik bi durum yok yani
  • Hocam biz millet olarak bi şeyi yapamayız başkalarının da yapamayacagini soyleriz ya da yaptiklarinda yapılan seyin onemsiz oldugunu soyleriz. Bence yaptığınız yapacaklariniz milletimiz adına önem arz ediyor. Burada sizin tecrübelerinizden yararlanmaktan veya merak ettiklerimizi sormamiz gerekiyodu ama burada karalama propagandası düzenlenmiş. Bence yaptığınız şeyler cok gurur verici inşallah daha iyilerini yapar ve bu millet adına yarar saglarsiniz. Kalan hayatınızda başarılar dilerim. Bu arada musait olursanız ozelden bi kac soru sormak isterim.

• "Papaz eriğini imam eriğine çevirme makinesi" yapan bi kurumun(!) sana madalya veya burs vermesine inanır mısın hiç şaşırmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum senin gibilere cok ihtiyaç var .Adamlar bilgisayar mühendisligi disiplinini anlamadan bölüme geliyor.Bogazici Endustri olmadi bilgisayar oldu diyenler var.Kesinlikle bu YGS/LYS sistemi değişmeli Amerikada ki gibi kabul sistemiyle okullar öğrenci almalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepMind -- 30 Mayıs 2016; 1:43:33 >
  • bana samimi geldi arkadas, bravo kardes takdir ettim. hangi dil uzerine calisiyosun daha cok? java ?

• Şu konuyu saklayın arşivleyin turşusunu kurun gelecek nesillerimize - olursa tabi orası ayrı mesele- alın ders kitabı atasözü deyim diye okutun içinde türlü türlü ibretleri barındırıyor.
  • SırtıDönükForvet S kullanıcısına yanıt
    Olum var ya o kadar komiksiniz ki dalga bile geçmiycem :DDDDDD yazıyım bari

• İstediğinizi sorabilirsiniz hocam teşekkür ederim :)

• Abicim hakkında en ufak bi fikrinizin olmadığı şeylere neden ısrarla bok atıyorsunuz ben anlamıyorum cidden. Yani bi tarafta boktan bi proje yarışması, bi tarafta üniversite profları, boğaziçi bilkent öğrencileri tarafından hazırlanan olimpiyat. İmi pipiz iriğini imim iriğini çivirmişlir

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.