Şimdi Ara

Boğaziçi'nde Mühendislik Okuyacağım LYS'ye Girmiyorum[YGS 6K] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
12
Favori
10.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ici bos adam gitsin isterse MIT den mezun olsun is basvurusunda kekeliyorsa issiz kalir bu kadar basit. O dedigin basarilari sosyalleserek ve insanlardan soyutlanmadan da yapardin, ve yapan insanlar var tanidigim ama ne disarda lafini acarlar ne de buraya gelip hava atmaya calisirlar

• Tipi gördükten sonra okumadım

• Diamond Lie kullanıcısına yanıt
    Kardesim sen zaten tipe bakiyorsan okumamandan bir sey de kaybetmemissin demektir, kullandigin oksijene yazik

• Ya arkadaşım siz olayı tamamen yanlış anladınız ya. Adam insanlık edip herkese tek tek cevap vermiş. Sizin gibi insani değerleri zayıf adamlara bir de. Siz gelmiş hala olimpiyatla odanızdaki 20 tane altın madalyayı kıyaslıyosunuz. Olimpiyat cidden küçümsenecek birşey değil. Artistlik yapmak istese zaten buraya kadar düşmezdi ego için. kendi seviyesindeki insanlarla ego tatmini yapardı. Burası arkadaşımızı anlayabilecek düzeyde insanlarla dolu olmadıgından tabi normal anlamamanız. Slovenya isimli arkadaşı iyi tanırım o da beni tanır. Lys den kat kat zeka gerektiren sınavda birinci olup takıma girdi lan.

• Farkında mısın bilmiyorum ama bu insanların işi zaten bilim. Ülke yönetmek falan değil. Yani onların ilgi alanı, yönelmek istedikleri branş politika değil. Bu yüzden sosyal ilişkilere öyle çok daha fazla ihtiyaçları yok misal Einstein gibi.

Bir de bunu sana değil de çoğu kişiye söylemek istiyorum arkadaşımız bi konu açmış insanlar tipiyle falan dalga geçmişler. "Ortaokulda ygs kitabı mı çözüyo" gibi tepkiler vermişler. Size ne kardeşim tipinden? Bu nasıl bir seviyesizlik?

Ortaokulda sigaraya başlasa "off ne cool çocuk" dersiniz kimse yadırgamaz etmez. Ama ygs kitabı çözmesi herkese batmış. Zaten ünlü bilim adamlarına bakın hep küçük yaştayken kendilerinden üst seviyedeki kitapları okumuş, problemleri çözmüş insanlar. Yani gerçekten zekayla ve ilgiyle alakalı bir durum.

Bu arkadaşımıza sorabileceğiniz, danışabileceğiniz pek çok şey varken siz dalga geçmeyi tercih etmişsiniz ya her zamanki gibi. Pes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9A0AF24D -- 25 Mayıs 2016; 9:14:48 >

• slovenya S kullanıcısına yanıt
    Arkadaş o kadar övmüş ki kendini. Sözel yahutta eşit ağırlıkçı olan bir bürokratın karşısında el pençe divan duracağını unutuyor. Hala anlamadın mı joe ? Sen hayatının sonuna kadar çalışacaksın. Çok çalışacaksın. Bir şeyler başaracaksın. Senin çalışman körelmesin diye önüne imkanlar sunulacak. Lakin unutma bir emirle görevden de azledilebilirsin. Kim tarafından ? Sözel yahutta eşit ağırlıkçı bir devlet adamı tarafından. Kolay gelsin, çalışmaya devam et joe
  • quote:

Orijinalden alıntı: kursatba144

Ya arkadaşım siz olayı tamamen yanlış anladınız ya. Adam insanlık edip herkese tek tek cevap vermiş. Sizin gibi insani değerleri zayıf adamlara bir de. Siz gelmiş hala olimpiyatla odanızdaki 20 tane altın madalyayı kıyaslıyosunuz. Olimpiyat cidden küçümsenecek birşey değil. Artistlik yapmak istese zaten buraya kadar düşmezdi ego için. kendi seviyesindeki insanlarla ego tatmini yapardı. Burası arkadaşımızı anlayabilecek düzeyde insanlarla dolu olmadıgından tabi normal anlamamanız. Slovenya isimli arkadaşı iyi tanırım o da beni tanır. Lys den kat kat zeka gerektiren sınavda birinci olup takıma girdi lan.

Önünde saygıyla eğiliyorum kardeş

• Evet hocam ben de insanlar bu bakış açısında olur sanmıştım. YGS zamanı açtığım konuda herkes yardımcı olmuştu tavsiye vermişti, hepsi sınavdan sonra nasıl geçti diye mesaj atmıştı. Şimdi de öyle olur sorusu olana yardım ederim belki bi şey danışmak isterler diye açtım biraz saçma yerlere döndü konu. Teşekkür ederim anlayışınız için

• Your ego is my lego

hadi gülüm egon gitsin sonra gel
  • mechulmezun M kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu konuyu siz ve sizin gibilere yardımcı olabilmek için açtım. Ama varın gelin birbirimizi ezikleyelim. Üzerinizdeki nokta ne tam olarak farkında değilim açıkçası. Yani eşit ağırlıkçı gururu falan sanırım. Şimdi örneğin Aziz Sancar'a gidip "noldu lan eşit ağırlıkçıların köpeği oldun herkes senden faydalandı senin hiçbir şeyin olmadı" diyor muyuz? Ben demiyorum mesela. Adamın küçükken kaleci olma hayali varmış, federasyon da bunu duyunca Türkiye'nin avrupa maçları için davetiye yollamış. Adam diyor ki zaten laboratuvardan çok uzak kaldım bi de yazın uzak kalırsam çok eksik kalır çalışmalarım, tamamlamak üzere olduğum şeyler var. Benim mesela içimden şu geçti "Adam nobeli almış artık elinden gelenin en iyisini yapmış biraz da dinlensin." Ama işte böyle insanların umrunda değil öyle şeyler, hayatını çalışmaya adamış. Varsın biri bu adama bir iki laf söylesin kimin umrunda.

Böyle konuşucaksak ben de size önemli bi nokta sunayım dünyayı değiştiren eşit ağırlıkçılar mezuna kalıp 30-40k hayalleriyle alakasız bi şehirde okuyonlar olmıycak elbette. Kendini önemli görüp dünyayı yöneticem hayalleriyle süslüyorsun farkındayım ama bu kadar kolay değil haberin olsun.

Benim ileride çalışıp bi devlet adamının beni görevimden alacağı hayallerini kurarak mutlu olmal bilmiyorum yani nasıl bir psikoloji sana bunu yaptırıyor. Hani bir gün beni yöneten insan konumuna geçeceğini sanıyorsan üzgünüm, bu işler böyle yürümüyor. Pdr okuyan insan devlet yönetmiyor.

Tanımadığın bir insanın ileriki hayatıyla ilgili yaşayacağı olumsuzlukları hayal eden bir insan nasıl pdr'lik yapar nasıl psikolojik bi çalışma yapar nasıl devlet yönetir nasıl bir eşit ağırlıkçı olur ben anlamıyorum. Bu psikolojiyle dünyada tek bir kişiye bile yardımcı olamazsınız.

Önce kendinizi bir düzeltin sonra başkalarınu joe'layın

• Hayır cidden bunları yapmış biri olarak bir foruma gelip tanımadığım insanlarla egoculuk oynayacağımı mı düşünüyorsunuz? Böyleyse gerçekten çok acınası durumdasınız kendinizi bu kadar değerli görmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slovenya -- 25 Mayıs 2016; 17:40:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slovenya

Hayır cidden bunları yapmış biri olarak bir foruma gelip tanımadığım insanlarla egoculuk oynayacağımı mı düşünüyorsunuz? Böyleyse gerçekten çok acınası durumdasınız kendinizi bu kadar değerli görmeyin.

Kafa mı buluyorsun kendini değerli gören sensin

sen sosyalsindir biz asosyaliz 2-3 tık üstteki postunda yazmışsın forumdan çıkmayan adamlar diye

• hocam eğitim hayatınızın çok örtüştüğü bir arkadaşım var benim de. o matematik olayı, 7. sınıfta ygs çözmek falan tıpa tıp aynı. sonradan kız meseleleri falan oldu bayağı uzaklaştı o işlerden. lisede de matematik, bilgisayar olimpiyatları olmadığı için devam edemedi. son sınıfta taşınmışlardı. sizin vesilenizle hatırlamış oldum. baktım bilkent bilgisayara gitmiş o da. son sene toparlamış demek ki.

o aziz sancar programının linkini de buldum. şuradaki siz olmalısınız.https://youtu.be/9ajJJDPbtqA?t=15m30s

bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. İnşallah üniversite ve sonrasında da adınızı duyarız başarılarınızla

• quote:

Orijinalden alıntı: dll

hocam eğitim hayatınızın çok örtüştüğü bir arkadaşım var benim de. o matematik olayı, 7. sınıfta ygs çözmek falan tıpa tıp aynı. sonradan kız meseleleri falan oldu bayağı uzaklaştı o işlerden. lisede de matematik, bilgisayar olimpiyatları olmadığı için devam edemedi. son sınıfta taşınmışlardı. sizin vesilenizle hatırlamış oldum. baktım bilkent bilgisayara gitmiş o da. son sene toparlamış demek ki.

o aziz sancar programının linkini de buldum. şuradaki siz olmalısınız.https://youtu.be/9ajJJDPbtqA?t=15m30s

bundan sonraki eğitim hayatınızda başarılar diliyorum. İnşallah üniversite ve sonrasında da adınızı duyarız başarılarınızla

Bakmamistim hocam programa sonradan, o kadar komik gorundugumu dusunmemistim Iyi dilekleriniz icin tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: berkwinchester

Arkadaşın öve öve bitiremedigi ve bilmem ne derecesi aldigini iddaa ettigi , 7 sinifta lysnin cogunu yapanlarin katildigini iddaa ettigi tubitakin yarismalarinin herhangi birini kazanan proje
    http://www.biyolojigunlugu.com/odul-alan-deney-ayet-okunmus-fasulye-tubitak-bilim-fuari-projesi

Olum tubitaki ne saniyosun sen? Kiytirik 3 madalya aldigin ve sbs doneminden itibaren (tahminimce) ozel derslerle gereksiz yasta gereksiz bilgilerle donatildigin icin zeki degilsin uzgunum:(( Zaten birazcik zeki olsaydin kendini "zekiyim" diye nitelendirmezdin 100lerce insanin icinde... Bir de 6.sinifta ygs yapacak duzeydeydim diyorsun da o fenin hali ne Kissadan hisse: Bizimle degilsin Kib bye

Keşke eksileme butonu olsa.

• Valla bravo. Kıskanmadım desem yalan olur. Ha o bok atanlarda kıskanmıştır büyük ihtimalle. Neyse senin başarılarının devamını dilerim yolun açık olsun.

• quote:

Hocam ben bu konuyu siz ve sizin gibilere yardımcı olabilmek için açtım. Ama varın gelin birbirimizi ezikleyelim. Üzerinizdeki nokta ne tam olarak farkında değilim açıkçası. Yani eşit ağırlıkçı gururu falan sanırım. Şimdi örneğin Aziz Sancar'a gidip "noldu lan eşit ağırlıkçıların köpeği oldun herkes senden faydalandı senin hiçbir şeyin olmadı" diyor muyuz? Ben demiyorum mesela. Adamın küçükken kaleci olma hayali varmış, federasyon da bunu duyunca Türkiye'nin avrupa maçları için davetiye yollamış. Adam diyor ki zaten laboratuvardan çok uzak kaldım bi de yazın uzak kalırsam çok eksik kalır çalışmalarım, tamamlamak üzere olduğum şeyler var. Benim mesela içimden şu geçti "Adam nobeli almış artık elinden gelenin en iyisini yapmış biraz da dinlensin." Ama işte böyle insanların umrunda değil öyle şeyler, hayatını çalışmaya adamış. Varsın biri bu adama bir iki laf söylesin kimin umrunda.

Böyle konuşucaksak ben de size önemli bi nokta sunayım dünyayı değiştiren eşit ağırlıkçılar mezuna kalıp 30-40k hayalleriyle alakasız bi şehirde okuyonlar olmıycak elbette. Kendini önemli görüp dünyayı yöneticem hayalleriyle süslüyorsun farkındayım ama bu kadar kolay değil haberin olsun.

Benim ileride çalışıp bi devlet adamının beni görevimden alacağı hayallerini kurarak mutlu olmal bilmiyorum yani nasıl bir psikoloji sana bunu yaptırıyor. Hani bir gün beni yöneten insan konumuna geçeceğini sanıyorsan üzgünüm, bu işler böyle yürümüyor. Pdr okuyan insan devlet yönetmiyor.

Tanımadığın bir insanın ileriki hayatıyla ilgili yaşayacağı olumsuzlukları hayal eden bir insan nasıl pdr'lik yapar nasıl psikolojik bi çalışma yapar nasıl devlet yönetir nasıl bir eşit ağırlıkçı olur ben anlamıyorum. Bu psikolojiyle dünyada tek bir kişiye bile yardımcı olamazsınız.

O kadar acizlik içinde kalıp eski konularımı araştırıp, oradan vurmaya çalışmışsın joe :) Tekrar oku istersen yazdığımı, bunları ben yapacağım yahutta pdrci birisi yapacak diye herhangi bir kelime görmedin orada bunu kabul et. Sözel yahutta eşit ağırlıkçı kafasına sahip biri dedim. Bu konuda tamamen haksızsın.

Şimdi lise hayatımdan bahsedeyim sana biraz. 4 sene boyunca Anadolu Öğretmen Lisesinde başkanlık yaptım. Yetmedi 3 sene boyunca ilçe başkanlığı yaptım o da yetmedi 2 sene boyunca da il başkanlığı yaptım. Okuduğum ilçenin müzik grubunun assolistliğini yaptım. Ben okulda bir kelimesiyle ülkücü ve devrimcilerin kavgalarını önleyen insandım. Hocalar yurtta kaldığımızdan dolayı herkesin telefonunu toplardı en basitinden lakin benimki hep bende kalırdı. Lise hayatıma sbs de 460 puan alarak başladım. Lakin her geçen gün hem sosyal yönümden dolayı hemde bazı özel nedenlerden dolayı çok saldım kendimi. Mezuna kaldığımda dediğim gibi 300 binlerdeydim. Yine sıkıntılı bir süreç vardı karşımda. Sadece mezuna kalmak açısından değil özel sebeplerden dolayı da yıpranmıştım. Ygs 5 te 144 bine girdim. Bu sene de hedefim 30- 40 binlerde olup pdr okumak.

Şimdi gelelim sosyal yönlerimin faydalarına. Ben mezuna kalma kararı verdiğimde ilçenin kaymakamı bu sene böyle geçsin seneye bana haber et dedi. Benim özel üniversitede Hukuk okumamı yahutta siyasal tarzda bölümlerde kendimi geliştirmemi istiyor. Yeteneklerimi bu yönde ağır bastığını bildiği için diploman olsun sadece gerisi kolay senin için diyor. Benim ailemin maddi durumu iyi olmadığından kaymakam babamı arayıp ben seneye tüm masraflarını karşılacağım dedi. Lakin dediğin gibi TM gururu ağır bastı. Bir başkasının parasıyla okumak zoruma gitti. Pdr tutturup ben bunu okumak istiyorum demedikten sonra bana rahat yok yani anlayacağın.

Bu sadece senin egoistliğine verilmiş egoistce bir cevap haberin olsun. Sen kalkıp benim bir muhabbetimde bulundun mu ki senden pdr ci olmaz dercesine yorumlarda bulunuyorsun joe ? Tanımadığım birinin hayalleri hakkında yorum yapmadım. Egoistliği hakkında yorumlarda bulundum. Millet kalkmış seni tipinden vurmuş. Bana kalırsa yakışıklı çocuksun. Seni hiç bir şekilde yermedim. Sana herhangi bir saygısızlıkta yaptığımı sanmıyorum.

Lakin örneğini verdiğin AZİZ SANCAR gibi mütevazi ol joe ? Allah yolunu açık etsin

Kalkıp benim ösym sıralama bakıp benim müdürüm beni yöneten konumunda olamazsın demişsin. Valla o işler bal gibi de oluyor :D Gün gelir barajı bile geçememiş adama amirim diyebilirsin joe :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mechulmezun

quote:

O kadar acizlik içinde kalıp eski konularımı araştırıp, oradan vurmaya çalışmışsın joe :) Tekrar oku istersen yazdığımı, bunları ben yapacağım yahutta pdrci birisi yapacak diye herhangi bir kelime görmedin orada bunu kabul et. Sözel yahutta eşit ağırlıkçı kafasına sahip biri dedim. Bu konuda tamamen haksızsın.

Şimdi lise hayatımdan bahsedeyim sana biraz. 4 sene boyunca Anadolu Öğretmen Lisesinde başkanlık yaptım. Yetmedi 3 sene boyunca ilçe başkanlığı yaptım o da yetmedi 2 sene boyunca da il başkanlığı yaptım. Okuduğum ilçenin müzik grubunun assolistliğini yaptım. Ben okulda bir kelimesiyle ülkücü ve devrimcilerin kavgalarını önleyen insandım. Hocalar yurtta kaldığımızdan dolayı herkesin telefonunu toplardı en basitinden lakin benimki hep bende kalırdı. Lise hayatıma sbs de 460 puan alarak başladım. Lakin her geçen gün hem sosyal yönümden dolayı hemde bazı özel nedenlerden dolayı çok saldım kendimi. Mezuna kaldığımda dediğim gibi 300 binlerdeydim. Yine sıkıntılı bir süreç vardı karşımda. Sadece mezuna kalmak açısından değil özel sebeplerden dolayı da yıpranmıştım. Ygs 5 te 144 bine girdim. Bu sene de hedefim 30- 40 binlerde olup pdr okumak.

Şimdi gelelim sosyal yönlerimin faydalarına. Ben mezuna kalma kararı verdiğimde ilçenin kaymakamı bu sene böyle geçsin seneye bana haber et dedi. Benim özel üniversitede Hukuk okumamı yahutta siyasal tarzda bölümlerde kendimi geliştirmemi istiyor. Yeteneklerimi bu yönde ağır bastığını bildiği için diploman olsun sadece gerisi kolay senin için diyor. Benim ailemin maddi durumu iyi olmadığından kaymakam babamı arayıp ben seneye tüm masraflarını karşılacağım dedi. Lakin dediğin gibi TM gururu ağır bastı. Bir başkasının parasıyla okumak zoruma gitti. Pdr tutturup ben bunu okumak istiyorum demedikten sonra bana rahat yok yani anlayacağın.

Bu sadece senin egoistliğine verilmiş egoistce bir cevap haberin olsun. Sen kalkıp benim bir muhabbetimde bulundun mu ki senden pdr ci olmaz dercesine yorumlarda bulunuyorsun joe ? Tanımadığım birinin hayalleri hakkında yorum yapmadım. Egoistliği hakkında yorumlarda bulundum. Millet kalkmış seni tipinden vurmuş. Bana kalırsa yakışıklı çocuksun. Seni hiç bir şekilde yermedim. Sana herhangi bir saygısızlıkta yaptığımı sanmıyorum.

Lakin örneğini verdiğin AZİZ SANCAR gibi mütevazi ol joe ? Allah yolunu açık etsin

Kalkıp benim ösym sıralama bakıp benim müdürüm beni yöneten konumunda olamazsın demişsin. Valla o işler bal gibi de oluyor :D Gün gelir barajı bile geçememiş adama amirim diyebilirsin joe :)

Yok hocam o kadar saçma şeyler yazdınız ki girip bakıyım profiline kimmiş neymiş dedim. Yani YGS'ye göre insan kıyaslayan biri değilim ama madem birbirimize laf sokucaz ben de bunu uygun gördüm.

Bana egoist derken kendinizle çelişiyorsunuz. "Sen kalkıp benim bir muhabbetimde bulundun mu ki" bana egoist diyorsun? Siz bana foruma bakıp egoist diyorsanız ben de foruma bakıp size 300k derim. Ama insanları forumlara yazdıklarıyla tanımlamak yeterli değil, mesela sizin başka özellikleriniz de varmış bunun gibi.

Eğer bu insansanız yolunuz açık olsun, ama başka bir alanda sizden üstün olan tanımadığınız birine gelip eşit ağırlıkçıların köpeği olucaksınız diyorsanız bu psikolojik olarak insanlara yardımcı olabilecek kapasitede olmadığınızı gösterir.

Pdr okuyun mesela bu güzel bi şey benim de boğaziçinde psikoloji okuma düşüncem vardı lys çalışmaya üşendiğim için bi de lise hayatımdaki yaptıklarım boşa gitmesin diye tekrar bilgisayara yöneldim. Yandal falan fırsat olursa tekrar düşünürüm.

Yani şimdi üstte yazdıklarınız sosyal yönden yeterli olduğunuzu gösteriyor. Şimdi bir empati yapın. Forumdaki bir yazınızdan sizi yermeye çalıştım diye yaptığıma "acizlik" dediniz benle muhabbete bile girmedin dediniz. Benim açımdan bakın, gelip sayısalcı olmamla beni yermeye çalıştınız. O zaman bu ne olur sizin deyişinizle? "Acizlik"

Bu dediklerimi anlamıyorsanız zaten diyicek bi şeyim kalmamış benim, yukarıda yazdıklarınız da sizi tanımlamıyor demekki. Ha eğer anlıyorsanız kolay gelsin umarım her şey hayallerinizdeni gibi gider.

• quote:

Kendini önemli görüp dünyayı yöneticem hayalleriyle süslüyorsun demişsin ama sen nasıl kendini bu kadar önemli görüp onun devlet yönetemeyeceği hakkında bu kadar kesin konuşabiliyorsun ? Benim hedefim de ilerde yönetimde söz sahibi biri olmak kendimi geliştirmek ama sana bir şey söyleyim bu olay sıralamaya falan bakmıyor pek çok şükür ygsde fena olmayan bi sıralama yaptım lysde onu hedefime çekmeye çalışıcam ama ilerideki yönetim olayı insanın içinde potansiyel varsa onu dışa vurması sonucu oluşur. İlk olarak biliyosundur sende en önemli şey torpil zaten bu ülkede. Torpil sözcüğü ağır kaçacak ama eğer Ankara veya İstanbul gibi bi şehirde okursan siyaset hukuk uluslararası gibi bi bölümü parti kongrelerinden tut uluslararası pek çok etkinliğe kadar katılma kendini geliştirme şansın var yeni yeni insanlarla tanışma şansın var o yüzden bu meslekleri sıralama üzerinden değerlendiremezsin. Şu an benim ingilizcem iyi durumda Fransızcam orta seviye insan ilişkilerim fena sayılmaz tanıdığım insanlar da var. Üniversitede Fransızcayı ingilizce seviyesine yaklaştırıp yanında 3. bi dil öğrenirsem ve 4 sene içinde çevremi genişletip işime yarayacak bana faydası dokunabilecek insanlarla tanışırsam kimse de bana 10 bin mi oldun 40 bin mi diye sormaz galiba.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.