Şimdi Ara

Boğaziçi'nde Mühendislik Okuyacağım LYS'ye Girmiyorum[YGS 6K] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
266
Cevap
12
Favori
10.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tanışırız umarım sizle bir gün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • funky-nd kullanıcısına yanıt
    C++ kullandım hocam genel olarak. Ama proje geliştirmek gibi olmadığı için kodları sınav süresinde yazdığımız için en fazla 100-200 satır kod yazıyoruz en fazla bi soru için. Dilin pek önemi kalmıyor yani. Mesela yazdığım kodları Java'da yazabilirim ama kendimi Java biliyor sayamam Yani sınav tam olarak bilgisayar üzerinde ama önemli kısmı kağıtta çözüm bulmaktan oluşuyor matematik problemleri gibi düşünebiliriz

• slovenya S kullanıcısına yanıt
    Bıyıkları terlememis bi oglanın dedigi laflara bak.
    Bak canım benim iyi paralar kazanabilirsin, dünya birincisi olabilirsin bunlar güzel şeyler buna lafım yok zaten. Ancak bu platformda kullandığın şu üslup terbiyesizlikten başka bişey değil. Ulan 12 yaşında nasaya giren türk kız bile senin kadar egoist davranmıyo yuh be! Burda senden kat kat zeki olan bir cok arkadas var ama hicbiride senin gibi showmenlik yapmıyor emin ol. Sen okudugun okulda bi imkan bulmussun ve o yolda ilerliyosun ama senden daha yetenekli olup bu imkanı bulamayanları hic düsünmeden benim kız arkadasım var, benim iPhone 6S im var gibi salak sacma triplere giriyosun. Sana abi tavsiyesi insanlar senin başarılarına, parana degil adam olup olmadıgına bakarlar ve sen bunu bu platforma cok güzel gösterdin. Ha bide tübitak a gelirsek siyasi bir partinin kölesi olmus bir kurum benim gözümde zerre bu ülkeye bi faydası dokunmaz.
    Klavye delikanlılığınada bir son ver.

Edit: Nickinden dolayı ayrı bi kılım sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hohooo nasıl da sinirlenmiş iki kelime ettim diye

Size çok güzel bi şey söyliyim mi, nickinden dolayı insanlara kıl olabildiğiniz için ben de size kılım ve görüşleriniz umrumda değil. İyi niyet gösterip kendimi yormıycam. Siz de cevap verip kendinizi yormayın. Ben de bıyıkları terlememiş arkadaşlardan yardım isteyen olursa onlara yardımcı olayım. Anlaştıysak ne mutlu bana.

Ay şuna yorum yapıcam egoist diyorsunuz ya böyle ölüyorum bitiyorum acı çekiyorum ya jsjsjjsjs. Abi hayır neden forumda egoistlik yapıyım nasıl hayalleriniz var anlamıyorum ki

Güzel kardesim zengin olursun, cok paran olur, yüzlerce ödül kazanırsın ama adam olamazsın üzgünüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dart Cu Roi -- 31 Mayıs 2016; 0:08:21 >
  • Forumdan biri adam olamazsın dedi artık dünyayla işim kalmadı elveda forum

Olum seni ıslak odunla döverim lan

Sabahattin Zaim bizim zamanımızda ilk okuldu sanki. Yanlış mı hatırlıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Valla hiç bilmiyorum hocam üniversitesi bile var belki farklı bir şeydir

Mehmet Efe yi Ömer Burak ı tanıyo musun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam tanımıyorum

• öncelikle ben de bilgisayar mühendisliği istiyorum.

varan 1: 2 matematik 1 fen 7 türkçe yanlışım var. ben 6k yım, o fen netiyle 6k nasıl oldun?
    varan 2: tipinle şununla bununla dalga geçmeyeceğim. ya da zekam var diyip ucuz havalar kasmaya çalışmanla. ben de burada zekam hakkında birçok şey yazabilirim ve emin ol, senin gibi itici gözükmek istemediğim için yapmayacağım bunu. ortaokul ve lise döneminde yatmış bir insanım. son yıl ygsye çalıştım. ama lysyi çok/istediğim düzeyde bilmediğim için mezuna kalma durumum var. bu sınavda da 6k olmak çok başarı değil ortalama zeka düzeyinde çalışan her insan yapabilir.
    varan 3: senelerce böyle bi taraflarını yırtıp izole olmana gerek yok, ha ben mezuna kalınca çok büyük bir terslik olmazsa odtüyü de, bounu da kazanabilirim. ve fedakarlık yaptığım bu 1 yıla karşın, kalan seneleri sosyal bir ortamda geçirdiğim için cebim nelerle doldu inanamazsın. bir kere duygusal zeka gelişimi çok önemli bir olgudur. insanlarla ilişki kurabilmek, bu meslekte en önemli şeylerden birisidir. insan çevresiyle her türlü ilişkide bulunmalı, sevgilisi olmalı çok sevmeli, ayrılınca ölmeyeceğini öğrenmeli, dost kazığı yemeli, insanlara güvenirken 2 kere düşünmeli. sen sanıyor musun ki iş hayatın bunlardan bağımsız olacak, iş arkadaşlarınla, patronlarınla int kahvaltıya gidelim mi; diye mi yazışacaksın?
    varan 4: lisemin mezunu çok başarılı bir doktorla tanışmıştım. kendisi isviçre'ye burslu seçilmek için bir kişiyle daha son aşamaya kalıyor. bursu sağlayan kadının kocası doktor ve vefat etmiş. bizim doktor, müzikle ilgilenmiş, hatta eurovision'a katılmış biri. sırf bu yüzden kadın benim eşim de müzikle ilgilenirdi, müzik insanlara değişik bir zeka ve bakış açısı katar diyip bizim doktoru burs programına alıyor. yani senin kağıt üstündeki başarın bir yana, duruşun, tipin, hobilerin bile bu işte bir faktördür. tusla seçilmeyeceksin sonuçta.

ve bu konuyu açmanın da tamamen bir ego mastürbasyonu olduğunu düşünüyorum. kendince hayatta tek başarılı olduğun şeyi insanların gözüne sokmaya çalışıyor ve bundan zevk alıyorsun.
    ne diyelim allah başka zevkler versin ama sanmıyorum :)

• Revolved kullanıcısına yanıt
    Bi tarafını yırtıp izole olmak

Şunu belirtiyim zeka ilginç bir kavram değil arkadaşlar yani herkesde olan sayısal bir değer yani zekam diyince ben çok zekiyim gibi bi şey anlamanız gerekmiyor. Beynim demek gibi bi şey. Neyse hocam gelip konuya bok atanlar grubuna girdiğiniz için tebrik ederim sosyal karaktersi yaşamınızda başarılar

• Sıkıldım la şu başlığı görmekten ne tartıştınız 8 sayfa anlamadım ki

• Bir de bok atmak için gelenler değil de tebrik edenlee ya da konuyu merak edenler için söylüyorum hep söyledim yine söyliycem olimpiyat adamdır arkdaşlar. Yani o kadar çok faydası var ki adam gelmiş bana kalan seneleri sosyal geçirdiği için olan kazancını anlatmış Şurda iki yıl çalıştım senin son senen ve mezuna kalmanla eşit. Boğaziçini tabii ki kazanabilirsin ama ygs/lys ile yurtdışında MIT kazanamazsın örneğin, ya da Waterloo uluslararası madalyası olanları burslu kabul alıyor oraya kıçını yırtmadan giremezsin SAT'dir TOEFL'dır ek şeylerdir. Ben boğaziçi kazanmak için yapmadım bunları zaten o arkadaşın da dediği gibi son sene çalışıp rahatlıkla kazanabilirsiniz öyle yerleri kafanız az çok basıyorsa. Ama çok özel bi insan değilseniz ileride Google'da Facebook'da çalışamazsınız Boğaziçi mezunu olarak. Ne diyoduk, olimpiyat adamdır

• Kusura bakmayın hocam ya cidden YGS/LYS çalışan insanların da forumu kirleniyor boşuna

• Buraya neden konu açtın ki kardeş, buradaki çoğu insan zekalarıyla olan komplekslerini tatmin etmeye çalışan insanlar.. önemli olan insanlık. Senin merakın. Ve gerçekten olimpiyat çalışmalarının eğer verdiyse sana verdiği vizyon. Basit insanlarla basitleşme. Sen de onlardan olma. He sen de onlardansan bu yüzden konu açtıysan bilemeyecegim.

• Brabys B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ya haklısınız aslında. İnsan herkesten normal tepkiler bekliyor alamayınca da bu hale geliyor Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slovenya -- 31 Mayıs 2016; 11:25:56 >
  • Okumadım hiç ama merak ettim fotoğraftaki siz misiniz bağyan

• Cancanlako kullanıcısına yanıt
    Benim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.