Şimdi Ara

Boğaziçi'ni bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. 2011 Bogazici bilgisayar ogretmenligi (böte) girisliyim. Hazirligi 1.5 senede geçtim. Okula gecen yari donem basladim ama adapte olamadigim için derslerimin hepsini birakmistim. Bu dönem de ayni sekilde sikintilar çekiyorum ve en onemlisi istediğim bolumde değilim. Sizce okulu birakip sinava tekrar hazirlanmali miyim? Bilgisayar Mühendisliği istiyorum. Kocaeli universitesi gibi orta halli bir universite kazanabilirim peki bu Boğaziçini biraktigima deger mi? Bir de yasitlarim son sinifa gecerken benim yeni baslamama deger mi? Yardimlariniza ihtiyacım var arkadaslar. Ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daemonia.

Merhaba arkadaslar. 2011 Bogazici bilgisayar ogretmenligi (böte) girisliyim. Hazirligi 1.5 senede geçtim. Okula gecen yari donem basladim ama adapte olamadigim için derslerimin hepsini birakmistim. Bu dönem de ayni sekilde sikintilar çekiyorum ve en onemlisi istediğim bolumde değilim. Sizce okulu birakip sinava tekrar hazirlanmali miyim? Bilgisayar Mühendisliği istiyorum. Kocaeli universitesi gibi orta halli bir universite kazanabilirim peki bu Boğaziçini biraktigima deger mi? Bir de yasitlarim son sinifa gecerken benim yeni baslamama deger mi? Yardimlariniza ihtiyacım var arkadaslar. Ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler.

bende ktü 1.sınıf bilgisayar mühendisliğini bıraktım naparım bilmiyorum yeniden hazırlanacağım ama nasıl olacak bilmiyorum boğaziçindesin dgs'ye girip bilgisayar mühendisliğine dikey gecis yapabilirsin

• dgs'yi 2 senelik mezunları yapmıyor mu hocam? benim bölüm 4 yıllık.
  • Daemonia. kullanıcısına yanıt
    bölüm 4 yıllık ise eyvah! ama temel bilgilerin varsa sınava hazırlanıp yine istediğin yeri tutturabilirsin
  • Niye deymesin dostum? Sonucta bogazici mezunu olsan bile ise alirken veya bi yerlerde unvanini soyerken ''adam bogazici mezunu onu bilgisayar muhendisi sayalim secelim'' demiycek kimse.Sonucta uni ismi bi yere kadar.Ondan sonrasini diplomanda yazilan unvanin ve kendi yeteneklerin goturur.Eger gonulden bil muh istiyorsan kendini muhendis olarak gordugunde mutlu olacagini dusunuyorsan yeniden sinavlara gir muhendisliyi kazanmaya calis. Ama tabii once soylediimden muhendislik olsun tabela unisi olsada olur manasini cikarma sakin Kisacasi Bogazici ayarinda olmasa bile Gazi Ege Dokuz eylul biraz otesi kocaeli gibi unilerde is gorur.Yinede elbette karar senin.

• Daemonia. kullanıcısına yanıt
    slm gercekten dersler sıkıntılımı bende üniversiteye hazırlanıyorum mühendislik olmazsa orayı tercih edecektim acaba fikrimi değiştirmelimiyim yardım edebilrmsin
  • thejackhal kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de gayet severek tercih etmistim ama egitim dersleri falan sıkıntı olmaya basladi. Okuldan sogudum gittikce. Ama herkesin beklentilerine gore değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okulunu bitir ogretmen ol sonra sıradan bir muhendisten bile daha iyi avantajlarin var
    ayrica teknik ogretmenlerde muh olabiliyor
    muhendis tamamlama sinavi var arastir ilk defa bu yil yapildi bi arastir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • etyemez kullanıcısına yanıt
    Hocam o teknik egitim fakultesi mezunları icin yapilan bi sinav benimki egitim Fakültesi

• Kesinlikle birakmayin benzer hatalar yaptim 8sene once. Baska bir universite ve bolumden mezun oldum ama ne sosyal hayat ne bolum olarak buyuk universitedeki tadi alamadim. Hazirligi ben 2senede gecmistim insani bunaltan o seneler zaten biraz silkelenseniz bolume ve okula adapte olabiilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.