Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ ORTAÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boğaziçi nde böyle bi bölüm yok muydu ya. Kaç saattir arıyorum puan sıralamalarında falan yok.

• Boğaziçi matematiği düşün bence yetiyosa sıralaman imkanları falan güzel farklı alanlara yönelebiliyomuşsun araştırmıştım bi ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtranormal

Boğaziçi nde böyle bi bölüm yok muydu ya. Kaç saattir arıyorum puan sıralamalarında falan yok.

geçen sene öğrenci almadı ortaöğretim öğretmenlikleri ama bildiğim kadarıyla bu yıl tekrardan alacaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtranormal

Boğaziçi nde böyle bi bölüm yok muydu ya. Kaç saattir arıyorum puan sıralamalarında falan yok.

"Matematik Öğretmenliği" bölümünden bahsediyorsunuz. ÖSYM Tercih Kılavuzu'nda yer alıyor. Geçen sene öğrenci alımı olmadığından puanları yazmıyor. Bu sene tekrar öğrenci alımı olacak ve kontenjanı 20. Ayrıca, öğrenim süresinin 5'ten 4'e düşmesi de büyük avantaj.
  • Boğaziçinde öğretmenlik okumakla herhangi bir yerde öğretmenlik okumanın devlet nazarında hiç bir farkı yok kpssde yüksek yapan atanıyor özelde çalışılacaksa yada başka işlerde çalışılacaksa bilemem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathtricks

Boğaziçinde öğretmenlik okumakla herhangi bir yerde öğretmenlik okumanın devlet nazarında hiç bir farkı yok kpssde yüksek yapan atanıyor özelde çalışılacaksa yada başka işlerde çalışılacaksa bilemem

Özel okullarda, ünlü kolejlerde aranan adam olur. Sonuçta İngilizce eğitim alıyor ve ülkenin en iyi üniversitelerinden birinde okumuş oluyor. Ayrıca, özel ders çevresi daha geniş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16 Ocak

quote:

Orijinalden alıntı: mathtricks

Boğaziçinde öğretmenlik okumakla herhangi bir yerde öğretmenlik okumanın devlet nazarında hiç bir farkı yok kpssde yüksek yapan atanıyor özelde çalışılacaksa yada başka işlerde çalışılacaksa bilemem

Özel okullarda, ünlü kolejlerde aranan adam olur. Sonuçta İngilizce eğitim alıyor ve ülkenin en iyi üniversitelerinden birinde okumuş oluyor. Ayrıca, özel ders çevresi daha geniş olur.

mesajımda da dediğim gibi özelde çalışılacaksa durum başka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.