Şimdi Ara

BOĞAZIÇI PDR VS ISTANBUL BILGI PSIKOLOJI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgi psikoloji seçerdim psikoloji pdr göre daha fazla iş imkanına sahip ve bilginin eğitimi ciddi anlamda iyi olduğunu söylüyor okuyanlar.
  • Boğaziçi pdrnin hani diğer pdrlerden ya da psikolojilerden üstünlüğü var mi acaba diye kıyas aldım hocam hani aynı sıralamada başka psikolojiler gibi

• bilgi üniversitesi sosyal bilimlerde baya başarılı

• hocam tam burslu birisi için imkanlarını biliyor musunuz yurt imkanları burs kesintisi vs

• Yakın gibi görünse de esasında ikisi de çok başka alanlar.. Kabaca düşünürsek birinde eğitimci oluyosun diğerinde ise psikolog. Bence önce ne yapmak istediğine karar ver. Kalite olarak bakarsak her ikisi de kendi alanında çok iyi zaten

• favored kullanıcısına yanıt
    Psikoloji hayaliyle yola çıktım hocam o alana bi ilgim var ama boğaziçi psikoloji pek mümkün değil ilk 1000e girmek gerek okulun kalitesinden dolayı acaba pdr okursam psikoloji alanına dair bi yaklaşımım olabilir mi diye düşündüm ortak dersleri olmasından dolayı falan bide okulda cidden üst düzey

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe Tıp vs Ankara Hukuk
    5 yıl önce açıldı
    mugla ing vs bolu tıp
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mezunmeczup M kullanıcısına yanıt
    Yaklaşımdan kasıt kurum içi yatay geçiş falansa teorik olarak mümkün fakat pratikte 2-3 yılda 1 kişi falan alıyolar.. Ha diğer türlü boun pdrden sonra klinik yüksek lisansı yapabiliyosunuz ama onu da devletlerden pek kabul eden yok. Geçenlerde linkedinde gördüm adam boğazici pdrnin üstüne klinik yüksek lisansı hasan kalyoncuda yapabilmiş.. Ki ortalaması da 3üstüydü. Ama tabi isteğim ik departmanı vs. derseniz boun da olur bilgide.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.