Şimdi Ara

BOĞAZİÇİ TURİZM İŞLETMECİLĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benden başka Boğaziçi turizm işletmeciliği düşünen yok mu?

• Tabii, sonra da Cem Yılmaz gibi olur, bavul taşıyarak işe başlarsınız.. :)
  • evet dediğin gibi turizmde işler böyle bavul taşıyarak tuvalet temizleyerek işe başlarsın her ikisini de yaptım bu bölümü seçecek diğer arkadaşlar eğer turizm meslek lisesinde okumamışlar ise ona göre bu bölümü seçmeliler yapacakları işin ne olduğunu bilsinler.ben turizm meslek lisesinde okuduğum için seçiyorum turizmde gidebileceğim en yüksek puanlı üniversite başka amaç yok
  • Turizm okuyorum dediginde saygı görebilcegin tek üniversite bu heralde.Sakın pes etme (:
  • Evet ,dediğin gibi turizm için en iyisi.9 aydır sınava çalışıyorum inşallah emeklerim boşa çıkamaz.Destek için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedmr -- 25 Kasım 2012; 19:50:21 >
  • Merhaba :),

Mehmet İhsan Mermerci Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi çıkışlıyım ve bu sene mezun oldum ancak tercih yapmadım. Benim de hedefim Boğaziçi Turizm.. Şunu söyleyebilirim ki bölüm şehirdışına gitmeyi gerektirmez yani Boğaziçi bu iş için en iyi yer zira turizmin başkenti Antalya değil İstanbul'dur. Gerçek turizm ( kâr hedeflemekten çok, misafir odaklı olan, güleryüzlülüğün gösterildiği turizm şekli - çünkü bir misafire güleryüzlülüğünüzü, hizmetinizi verimli şekilde sunarsanız zaten her konaklamasında sizi tercih edecektir; bunları biliyorsundur :) ;) ) İstanbul'dadır. Turizmi hâlâ bavul taşımaktan ibaret olduğunu sananlar var; evet prof.lar ekonomi, kantitatif teknikler derslerini bavul taşımak için koymuşlar (!) Demiyorum ki bunları yapmayacaksın ama bunlar lise düzeyindeki şeylerdi... Zaten ( stajımı yaptığım yerlerden biri ) Swissotel veya Four Seasons gibi bir otelin önüne Boğaziçi mezununu veya herhangi bir üni. mezununu koy hangisini alacağını konusunda hemfikir olmuş oluruz. Etiket bu anlamda çok önemli... Çalışmalarında başarılar ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.