Şimdi Ara

Boğaziçi Üniversitesi Çift Anadal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Boğaziçi de çift anadal yapanlar var mı kaç kişiyi alıyorlar ne gibi zorlukları var merak ediyorum.

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben yapamadım ama yapan arkadaşlar var. Bizim sınıf 70 öğrenci değişiyor tabi sayı derslere göre de benim dönemim ortalama 70 diyelim bildiğim kadarıyla ya 3 ya 4 kişi çap yapıyor. Belli bölümler var zaten çap yapabileceğin matematik, fizik vs
    Zorluğu ders yükü olarak diğer bölümün ortak olmayan dersleri de eklendiğinden yarim dönem veya 1 sene uzar okulun. Zorluğuna gelirsek zaten çap yapan adam çalışan emek veren arkadaşlar oluyor,zor ama üstesinden geliyorlar. Kütüphanede en çok karşılaşacağım arkadaşlar bunlar olacak muhtemelen :) ben makine okuyorum bu arada boğaziçinde. Umarım istediğin yanıtı verebilmişimdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AED07 kullanıcısına yanıt
    Hocam günde kaç saat çalışmak gerekiyor, sosyal hayatları nasıl biraz daha anlatır mısınız? Örneğin endüstri ve bilgisayarı düşünüyorum ben. Çok mu zorlanırım, kesin uzar mı? Biraz daha açar mısınız

• LosTPlayeR L kullanıcısına yanıt
    hocam hem sosyal hem zeki hem sabırlı hem de çalışkan insanlar. kaç saat çalıştıklarını bilmem, ama kimi adam var 10 saat çalışır anlamaz kimi adam var 2 saatte sanki yıllardır biliyormuşcasına hakim olur. genelde 1 sene uzuyor, çünkü iki bölümün ortak olmayan dersleri son sınıflarda 1 seneye sığmıyor, karışık çorba bi şey olacak. azimli istikrarlı ve sağlam çalışan zeki biri olaral tanımlıyorsan kendini başarabiliyorsan yap. yoksa eline gözüne bulaştırırsın, dersler vs kayar gider.

• AED07 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Peki yaz okuluna falan kalsak da mı uzar yani uzamamasının imkanı yok mu diye soruyorum.

• LosTPlayeR L kullanıcısına yanıt
    yaz okullarında tüm dersler açılmıyor sadece belli dersler açılıyor senin alacağın yoksa uzar. emin değilim ama %80 uzar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.