Şimdi Ara

boğaziçi yönetim bilişim sistemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. ygs sıralamam 12 -13 bin arası ve itü endustrı veya bılgısayar muhendıslıgı ıstıyorum ama gecen gun bı arkadasım bu bolumu soyledı ve kesın tutar gözuyle bak dedı. ben once cok takmadım ama yıne de aklıma gırdı. nasıldır bolum ıs hayatında rahat olur mu okuyan veya bılgısı olan varmı ?

bide bana okuldan 42 puan gelıcek ygs puanım da 430 ama gecen sene 480 le kapatmıs 17bınle. gelme ihtimali nasıl sızce?

• .1327. . kullanıcısına yanıt
    yok,girmen çok çok zor şu ygs puanınla,430'a 42 ekle 472 oluyor 8 puan düşerse ucundan girersin ama 8 puan düşmez herhalde
  • sayıları bilmem de bu sene tm puanları en az 5 puan oynayacak sayısallarda oynar heralde biraz
  • gecen sene 438 alana baktım 13k ıdı benım sıralamam 12500 fılan zorlar belkı ama bolum hakkında bı bılgınız var mı pekı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .1327. -- 5 Nisan 2014; 17:49:30 >
    bana kalırsa acil durum çıkışı o bölüm, lysn çok kötü geçerse mezuna kalmamak için seçilebilir ama şuan lys dururken o bölümü düşünme derim
  • ygs6 480 kapatmış.Okul puan dahil hali mi?
  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    okul puanı dahil
  • quote:

Orijinalden alıntı: .1327.

merhaba arkadaslar. ygs sıralamam 12 -13 bin arası ve itü endustrı veya bılgısayar muhendıslıgı ıstıyorum ama gecen gun bı arkadasım bu bolumu soyledı ve kesın tutar gözuyle bak dedı. ben once cok takmadım ama yıne de aklıma gırdı. nasıldır bolum ıs hayatında rahat olur mu okuyan veya bılgısı olan varmı ?

bide bana okuldan 42 puan gelıcek ygs puanım da 430 ama gecen sene 480 le kapatmıs 17bınle. gelme ihtimali nasıl sızce?

eğer ilgin varsa mütiş bir bölüm, ama lafta kalma derim, okulu gezmeye gelirsen haber ver seni bölümden birileriyle tanıştırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaandogan

quote:

merhaba arkadaslar. ygs sıralamam 12 -13 bin arası ve itü endustrı veya bılgısayar muhendıslıgı ıstıyorum ama gecen gun bı arkadasım bu bolumu soyledı ve kesın tutar gözuyle bak dedı. ben once cok takmadım ama yıne de aklıma gırdı. nasıldır bolum ıs hayatında rahat olur mu okuyan veya bılgısı olan varmı ?

eğer ilgin varsa mütiş bir bölüm, ama lafta kalma derim, okulu gezmeye gelirsen haber ver seni bölümden birileriyle tanıştırayım.

sagolasın hocam gecen sene gezmıstım zaten bogazıcını efsane bı yer ama tek sorun bolum cok kalıtelı gelmedı gozume sadeece bogazıcı olması benı cezbedıyo. ben normalde endustrı veya bılgısayar dusunuyorum bu bolumde bıraz endustrıye benzıyo gıbı geldı bana. yazarsam eger tercıh zamanı haberdar ederım sızı

Boun - Endüstri mühendisliği düşünürken yüksekokul başlığı altında hisar kampüsünde eğitim veren MIS'i düşünmen saçmalıktan başka bişey değil . Bence bu düşünceleri bi kenara bırak sınava adam akıllı hazırlan ve bu bölümü çıkar kafandan umduğunu bulamazsın . Boun'un o hayran kaldığın atmosferi hisar kampüsünde yok . Unutma .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Boun - Endüstri mühendisliği düşünürken yüksekokul başlığı altında hisar kampüsünde eğitim veren MIS'i düşünmen saçmalıktan başka bişey değil . Bence bu düşünceleri bi kenara bırak sınava adam akıllı hazırlan ve bu bölümü çıkar kafandan umduğunu bulamazsın . Boun'un o hayran kaldığın atmosferi hisar kampüsünde yok . Unutma .

abicim şurdan başliyayım, hisar zaten güney kampüsün dibi her türlü iç içesin, kampüsler bitişik.
    MIS endüstri kadar kaliteli, puana aldanmamalı
    Ama katılıyorum, sınava adamakıllı hazırlan ki daha fazla seçeneğin olsun
    'yüksek okul başlığı', 'hisar kampüsü' gibi şeylere takılcak adamlar olmayın
    Mezun profilini araştırın, mesleği araştırın, ne kadar kısa sürede iş bulduklarını araştırın,ders programını araştırın ama abi yüksek okul başlığıdır atmosferdir taban puanıdır bunlara bakmayın. bundan 10 sene önce ilk 100ü toplayan bölümler şuan kontenjan açığıyla kapatıyor, popüler meslek arayışına girmeyin ismine takılmayın.
    oh be rahatladım :D

Edit:yazım (ygs bitince türkçe unutulmuş!:D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkaandogan -- 5 Nisan 2014; 23:11:51 >

• mkaandogan kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinin %99nda haklı olabilirsin ama kesinlikle boğaziçi endüstri ile MIS aynı kalitede değil .

• quote:

Orijinalden alıntı: arasqwe030

Söylediklerinin %99nda haklı olabilirsin ama kesinlikle boğaziçi endüstri ile MIS aynı kalitede değil .

ben zaten bogazıcı endustrı hedeflemıyodum yanı gercekcı olmak lazım mf4 te ilk 600u alan bı bolume gırmem nerdeyse ımkansız itu endustrı ıstıyorum
    İTÜ endüstri de MIS'ten daha iyi zaten .

• arasqwe030 A kullanıcısına yanıt
    evet ama ıtu endustrı de dtutmuyo suankı sıralamamda

lys de ilerı cekmem lazım herturlu
    Açıkcası olaylara böyle yaklaşırsan yerinde sayarsın hatta gerilersin . Yapıcam de 2-3k olmasa bile 7-8 olur ama 13ten kötü olmaz ama yapamycam edemiycem diye girersen hedefi 9-10k tutarsan 15-16ya gerilersen şaşırma .

• quote:

Ben de lys puanima yazik etmek istemiyorum ama kafam cok karisik. Bogazicinin muhendislik puanlari asiri yuksek, ankarada okumak istemedigim icin odtu falan eliyorum (umarim dedigimin tam tersini yapmam cidden)
    geriye kaliyo itü cunku koc/sabanci burslu puanlari bogaziciyle ayni zaten.
    itude de adam akilli bolumler bi elin parmaklarini gecmiyo zaten. bilgisayar muhendisligi itude nerdeyse ilk bine gireni alicak artik yani oraya da millet abandi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıl 2020. Boun ybs ilk 1k dan öğrenci aldı resmen. Ben buna hala inanamiyorum. Sadece okulun ismi boğaziçi diye mi?

• serryt455 S kullanıcısına yanıt
    Uplayıp durma şu başlıkları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serryt455

Yıl 2020. Boun ybs ilk 1k dan öğrenci aldı resmen. Ben buna hala inanamiyorum. Sadece okulun ismi boğaziçi diye mi?
    boĞĞaZiÇi üNivERsiTY AnLaTabiLioMmU? bAhçE morQ iNgİLizCe eĞitİm AND NeTWoRk. dİreKt İŞ BuLuAbİLioLar.
    kAzANaMadıYsAN nE aCı saNa. pEyGamBeR-LeVeL mEzUn veRiLior bUraDa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.