Şimdi Ara

Boğaziçi - Yönetim Bilişim Sistemleri(MIS) - ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
41
Favori
108.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam kontenjan artirma olacak mi sizce kaç k ile kapatir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbn-Meemun

Hocam kontenjan artirma olacak mi sizce kaç k ile kapatir

Kontenjan artmayacak diye biliyorum. 7k-13k civarları diye düşünüyorum ama hiç belli olmaz benim fikrim sadece
  • Bölümler benzer diye geçen seneki Boğaziçi işletmenin taban sıralamalarına baktım. Girenler arasında en düşük YGS sıralamaları: YGS-5 12.680, YGS-6 27.730 (TM-1 sırasını en çok etkileyen YGS puan türleri bunlar.) Bölümün taban sıralaması TM-1 ile 1538.

Boğaziçi MIS ise bu yıla kadar YGS-6 ile alıyordu. Geçen sene 21.841 ile aldı en son. 2016'da ise 12000 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Geçen sene ciddi bi düşüş oldu sıralamada.

Tabi artık puan türleri 1, 2, 3 gibi ayrılmıyor dolayısıyla tüm sıralamalar biraz düşecek işletme, iktisat, vs dahil. Boğaziçi MIS 2000 civarında kapatır diye tahmin ediyorum, bu sene yine geçen seneki gibi bir düşüş olmazsa. 3000 altına düşerse sürpriz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serious Cat -- 20 Mart 2018; 14:13:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

Bölümler benzer diye geçen seneki Boğaziçi işletmenin taban sıralamalarına baktım. Girenler arasında en düşük YGS sıralamaları: YGS-5 12.680, YGS-6 27.730 (TM-1 sırasını en çok etkileyen YGS puan türleri bunlar.) Bölümün taban sıralaması TM-1 ile 1538.

Boğaziçi MIS ise bu yıla kadar YGS-6 ile alıyordu. Geçen sene 21.841 ile aldı en son. 2016'da ise 12000 civarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Geçen sene ciddi bi düşüş oldu sıralamada.

Tabi artık puan türleri 1, 2, 3 gibi ayrılmıyor dolayısıyla tüm sıralamalar biraz düşecek işletme, iktisat, vs dahil. Boğaziçi MIS 2000 civarında kapatır diye tahmin ediyorum, bu sene yine geçen seneki gibi bir düşüş olmazsa. 3000 altına düşerse sürpriz olur.

2000 ile millet Boğaziçi İktisat ya da Sabancı'ya gider. 10K ile kapatacak bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI Engineer -- 20 Mart 2018; 16:19:49 >

• Serious Cat kullanıcısına yanıt
    2000 mi yok artık

değil boğaziçi isterse harvard mis olsun yüksekokul bölümü 9-10k altına düşmez...

2k ya boun ekonomi, sabancı tam burslu, istanbulda tam burslu hukuk vakıflar var. ayrıca psikoloji gibi çok istenen bölümler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacettepecs

2000 mi yok artık

değil boğaziçi isterse harvard mis olsun yüksekokul bölümü 9-10k altına düşmez...

2k ya boun ekonomi, sabancı tam burslu, istanbulda tam burslu hukuk vakıflar var. ayrıca psikoloji gibi çok istenen bölümler var.

Yüksekokul olmasının bir önemi yok ÖSS zamanlarında 2000 di bölüm zaten. Ama katılıyorum birden 2000 olmaz bence de. Çok yüksek bir tahmin bir senede o kadar yükselmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 20 Mart 2018; 23:37:47 >
  • Isletmeyle karsilastirarak yazdim yukarda. Iktisat, ekonomi fln yazar millet demissiniz de onlar isletmeden de dusuk puanli. 10k fln imkansiz. Daha ygs ile alirken 12k ile aliyodu bu bolum.

• Arkadaşlar büyük bir ihtimalle kontenjan artması olmaz. Son senelerde gerek MIS gerek Boğaziçi'nin diğer bölümlerinde fazlasıyla kontenjan artışı oldu. Şahsi kapanış sırası fikrim ise 4k civarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetertan1 -- 26 Mart 2018; 0:33:31 >
  • Sınavla 23k ile alır demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: sivri uç

Sınavla 23k ile alır demiş
    Kim demiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetertan1

Arkadaşlar büyük bir ihtimalle kontenjan artması olmaz. Son senelerde gerek MIS gerek Boğaziçi'nin diğer bölümlerinde fazlasıyla kontenjan artışı oldu. Şahsi kapanış sırası fikrim ise 4k civarıdır.
    4 biraz yüksek sanki 7-8 daha olası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 11 Nisan 2018; 22:39:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Kim demiş

Alıntıları Göster
    ciddiye almaya gerek yok hocam bir puan sitesi ybs'yi tyt ile alacak sanıyor ona göre sıralama veriyor.

hatırlarsanız 2-3 ay önce edebiyata başlayacağım demiştim şu an tüm konular bitti sayılır az kaldı geliyorum :D

hocam bu arada size sormak istediğim bir soru var, boğaziçinde bir röportaj yapmışlar mezun olunca ne kadar para ile başlamayı düşünüyorsunuz diye; sizin kendi hakkınızdaki düşünceniz ne

• quote:

Orijinalden alıntı: waitforit_123

ciddiye almaya gerek yok hocam bir puan sitesi ybs'yi tyt ile alacak sanıyor ona göre sıralama veriyor.

hatırlarsanız 2-3 ay önce edebiyata başlayacağım demiştim şu an tüm konular bitti sayılır az kaldı geliyorum :D

hocam bu arada size sormak istediğim bir soru var, boğaziçinde bir röportaj yapmışlar mezun olunca ne kadar para ile başlamayı düşünüyorsunuz diye; sizin kendi hakkınızdaki düşünceniz ne

Alıntıları Göster
    Biliyorum onu okuldan biri yapmıştı Herkes aşağı yukarı aynı maaşla başlıyor

• Arkadaşlar herkes sıralama soruyor ama 2 senedir konuda kimse eğitmen kadrosu ya da dersler vb hakkında bir şey sormadı çok önemli konular bunlar da

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

Arkadaşlar herkes sıralama soruyor ama 2 senedir konuda kimse eğitmen kadrosu ya da dersler vb hakkında bir şey sormadı çok önemli konular bunlar da
    hocam boğaziçi olunca bence kötü olma ihtimali yok :)

ama yazılım dersleri layığıyla öğretiliyor mu onu merak ediyorum yoksa siz yazılımcı olmayacaksınız diye üstün körü mü öğretiyor hocalar
  • quote:

hocam boğaziçi olunca bence kötü olma ihtimali yok :)

ama yazılım dersleri layığıyla öğretiliyor mu onu merak ediyorum yoksa siz yazılımcı olmayacaksınız diye üstün körü mü öğretiyor hocalar

Alıntıları Göster
    Yarın Java Object Oriented Midtermi var ilk senenin en zor dersi. Layığıyla öğretmeyi geçtim baya abartıyor hocamız kağıda falan çözüyoruz, normalde programın bulup düzelt dediği hataları bile bulmamız isteniyor sınavda. Baya zor diyebilirim

• iDenis kullanıcısına yanıt
    başarılar o zaman, kolay gelsin :D
  • quote:

başarılar o zaman, kolay gelsin :D
    Sağol

• Kampüs denildiği kadar var mı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sivri uç

Kampüs denildiği kadar var mı hocam
    Ne anlamda denildiği kadar

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.