Şimdi Ara

Boğazım iptal edici derecede yanıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorunu SADECE tatlı bir yiyecek yediğimde yaşıyorum ( 1 adet küp şeker bile bu soruna yol açıyor ). Fazla tatlı tüketmem zaten 3 - 5 ayda bir tüketirim oda azdır. Bu yanma hissini tarif etmek gerekirse ; lav gibi bir madde yemek borumdan her 5 dakikada bir aşağıya bırakılıyor. Şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İptidai derecede yanıyor okuduım

Şaka bir yana ben mesela öğlenleyin hafif kestirmeden önce tatlı birşeyler yiyip uyandıktan sonra boğazım baya acı bir tadda oluyordu.Ağzım da öyle,sanırım tükürük salgısı o karbonhidratlı besini iyice sindiriyor acı olan daha saf kısmı kalıyor geriye.Senin soruna yönelik olarak,google da ufak bir araştırmayla bence daha çok şey bulabilirsin.
  • tskr

• Google amcaya sor

• quote:

Orijinalden alıntı: FokluPide

Bu sorunu SADECE tatlı bir yiyecek yediğimde yaşıyorum ( 1 adet küp şeker bile bu soruna yol açıyor ). Fazla tatlı tüketmem zaten 3 - 5 ayda bir tüketirim oda azdır. Bu yanma hissini tarif etmek gerekirse ; lav gibi bir madde yemek borumdan her 5 dakikada bir aşağıya bırakılıyor. Şimdiden teşekkürler..

aynı sorun bende de var. Doktora gidin derim. Bi kaçta bi şey söyleyim

1- Sigara kullanıyor musunuz ? ben kullanıyorum doktor onunda etkisi var dedi.

2- nasıl ortamlarda bulunuyorsunuz ? benim antreman yaptığım yer baya tozlu, pis bir havası var onlarında etkisi varmış.

3-çok şekerli veya çok tuzlu yiyeceklerden olabileceğini söyledi.

4-Bunu nasıl tarif etcem bilemedim ama öğürmek denir heralde kuscakmış gibi olup ama hiç bir şeyin çıkmaması boş bir kusma gibi. Bu da midede ki asidin boğazı yakma ihtimali varmış.

Bu yüzden doktor dikkatli yemek yememi, sigarayı azaltmamı hatta bırakmamı, pis, tozlu ortamlardan uzak durmamı ve son olarak bi kaç mide düzenleyici falan verdi. baya düzelme oldu bende.

Kesinlikle doktora gidin yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.