Şimdi Ara

Boğazımı kessem ölür müyüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciddi konudur arkadaşlar. Bıktım artık bu hayattan, bir son vermek istiyorum her şeye. Boğazımı bıçakla kessem kesinlikle ölürüm değil mi?

• Hayir bi 10 ile 20 saniye arasi daha bilincsiz olarak yasarsin sonra Allaha emanet
  • kan kaybından ölürsün, uzun sürer ve acılıdır.

müslümansan: cehennem var, etme.

değilsen: hayatta yaşayacağın daha çok şey var, takma kafana. belki ilerde daha güzel şeyler yaşayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ubisoft Entertainment

Hayir bi 10 ile 20 saniye arasi daha bilincsiz olarak yasarsin sonra Allaha emanet
    acı oranı en yüksek ölümlerden biri.ayrıca hayattan hiçbir beklentin yoksa senin yerinde olsam şu an bankadan kredi çeker bir tane bisiklet alır antalyaya giderim izmire giderim ne biliyim aklıma gelen her yeri gezerim.
  • Dene ve gor tarafini sec
  • Yok bayılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurthitman

Yok bayılırsın
    Yav madem ölümden korkmuyorsunuz bıktınız arkadaş biraz maceralara falan atılın yav yukarıda bi arkadaşın dediği gibi al bi bisiklet gez orayı burayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Ferrum.

Yav madem ölümden korkmuyorsunuz bıktınız arkadaş biraz maceralara falan atılın yav yukarıda bi arkadaşın dediği gibi al bi bisiklet gez orayı burayı

Canım istemiyor gezmeyi.
  • Sana 20lik bonzai verelim. Ölüm ile kalım arasındaki o ince çizgide gelip gidersin. Sonra ne kadar kolay olmadığını anlarsın ama ölebilirsinde bu senin elinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lâkayıt

quote:

Orijinalden alıntı: .Ferrum.

Canım istemiyor gezmeyi.

Alıntıları Göster
    Öyle bir yazmışsın ki sanki makasla kağıt kesiyon,kendi boğazını kesmek nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

Tuzun kuru demek ki kardeş ne diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lâkayıt

quote:

Orijinalden alıntı: Freeze MF

Tuzun kuru demek ki kardeş ne diyeyim.

Alıntıları Göster
    Diyelim ki ölürsün dedik kesebilecek misin ? bence kesemezsin boş yapıyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Enfes Adam

Diyelim ki ölürsün dedik kesebilecek misin ? bence kesemezsin boş yapıyosun

Histerik bir anda yapılmayacak iş değil. Çok kuvvetli kesebilirim hem de. Ne yaptığımı anlamam bile.
  • Git hap falan iç rahat ölürsün en azından yada yüksekten atla eğlenceli olur
  • İntihar etmek isteyen adamın burda işi ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşki limon

İntihar etmek isteyen adamın burda işi ne la
    İntihar ediyorsanız bari sizi bulacak kişiyi düşünün biraz. Boğazın kesilmiş halde kan gölü olmuş yerde bulunman seni bulan için ayrı travma.
  • Sen bu kafayla çok bile yasamissin
  • İnsanların ne yaşadıklarını bilmeden dalga geçmeyin. İntihar ciddi bir konudur. İnsan yaradılışı gereği yaşamaya,hayatta kalmaya programlıdır. İnsanın kendi yaşantısına son vermek istemesi çok ciddidir. Ben de birçok kez intiharı düşündüm. Alay etmeyin şu meselelere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

İntihar ediyorsanız bari sizi bulacak kişiyi düşünün biraz. Boğazın kesilmiş halde kan gölü olmuş yerde bulunman seni bulan için ayrı travma.

Ehh ne yapalım? Devlet ötanazi yaptırıyordu da biz mi istemedik? Belçika'ya gideceksin aslında orada öldürüyorlar isteyince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobertKnepperLoL

İnsanların ne yaşadıklarını bilmeden dalga geçmeyin. İntihar ciddi bir konudur. İnsan yaradılışı gereği yaşamaya,hayatta kalmaya programlıdır. İnsanın kendi yaşantısına son vermek istemesi çok ciddidir. Ben de birçok kez intiharı düşündüm. Alay etmeyin şu meselelere.
    çok acı verici bir yol be bence intihar etmede etçeksende böyle etme çok canın yanar bare hapla falan et daha acısız ve kolay ama sonuç olarak etme :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.