Şimdi Ara

Sevgilimi sizce çokmu sıkıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç bir erkekle dolaşmasına arkadaş olmasına izin vermıyorum hatta bırı adres sorsada problem çıkarırım o derece kıskancım okulda bile hiç bi erkekle arkı olarak bile konuşmasına musade etmıyorum arkadaş grubuyla bulusuyo erkek varsa yanında ben olmadan yollamıyorum çokmu sıkıyorum sizce kızı yapım böyle çok kıskancım bırıyle konuşsa benden çalıcaklar gıbı gelıyor ha sen öylemısın dersenız 2 aydır çıkıyoz kız arkadaslarımın kankalarımın hepsını hayatımdan cıkardım 2 aydır bırakın bısey yapmayı tek konustugum dişi varlık o ondan başkası yok hayatımda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 haftaya ayrılır senden

• verecek ciddiyijm
  • Bence normal olan bu artik kimseye guven yok. "Sacmalama ya o benim arkadasim nasil boyle dusunursun" kivamina gelince boynuz yeme ihtimalin %90 demektir. O yuzden boyle devam

Edit: 1 haftaya ayrilir demisler. Benim iliskim de aynen anlattigin gibi ve karsilikli boyleyiz. 2 bucuk yildir beraberiz.
    Ucuncu sahislar yuzunden kavga edip cocuk oyuncagi gibi ayril baris yapicagina boyle devam et. Seviyorsa itiraz etmez sevmiyorsa basar tekmeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22CDD422-5 -- 31 Mayıs 2015; 23:38:04 >
  • helal olsun, kardeşim devam et böyle. kızlara güven olmaz ilk boşlukta başka erkeklerin koluna gider, devam et böyle boşlama sakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız akıllı biriyse hal ve hareketlerine dikkat eder mesafesini korur zaten ama böyle sıkarsan bıkacaksınız sen de o da

• quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

Bence normal olan bu artik kimseye guven yok. "Sacmalama ya o benim arkadasim nasil boyle dusunursun" kivamina gelince boynuz yeme ihtimalin %90 demektir. O yuzden boyle devam

Edit: 1 haftaya ayrilir demisler. Benim iliskim de aynen anlattigin gibi ve karsilikli boyleyiz. 2 bucuk yildir beraberiz.
    Ucuncu sahislar yuzunden kavga edip cocuk oyuncagi gibi ayril baris yapicagina boyle devam et. Seviyorsa itiraz etmez sevmiyorsa basar tekmeyi.

Seninki istisna dostum, kız eğer gerçekten sevmiyorsa bu kadar ilgiyi uzun süre hiç çekemez güven bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlığı yanlış okudum gidiyorum

• Eger boyle sikmaya devam edersen kiz senden sogur.
    Kiza guvenmiyosun demekki.
    Guvenseydin nerde nasil davrancagini bilirdin bunlara gerek kalmazdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerrakSeyarci.

Eger boyle sikmaya devam edersen kiz senden sogur.
    Kiza guvenmiyosun demekki.
    Guvenseydin nerde nasil davrancagini bilirdin bunlara gerek kalmazdi.

Güvenmiyor musun? 'cular gelmemiş diyene kadar bi' baktım gelmişler.
    Şahsi fikrim, güvenmiyorum. Aynı boku biz yiyince durum farklı oluyor genelde. Neden bilinmez.
  • Aynı bu şekilde olan bir çift tanıyorum. 4 Sene ilişkileri devam etti, sonrasında ne oldu bende bilmiyorum.
    Bazı kızlar hoşlanıyor bundan, arada sorunlar çıksa da
  • Derp kullanıcısına yanıt
    Bu benim fikrim.
    Bak bi erkekle bulusup takilmasini vs kiskanabilir kisitlayabilir.
    Yol sorani kiskanmak ne?
    Ne yani oglan kizi ayarticak orda iki dakka ayarlicak bu mu?

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: DHFenomeni

Hiç bir erkekle dolaşmasına arkadaş olmasına izin vermıyorum hatta bırı adres sorsada problem çıkarırım o derece kıskancım okulda bile hiç bi erkekle arkı olarak bile konuşmasına musade etmıyorum arkadaş grubuyla bulusuyo erkek varsa yanında ben olmadan yollamıyorum çokmu sıkıyorum sizce kızı yapım böyle çok kıskancım bırıyle konuşsa benden çalıcaklar gıbı gelıyor ha sen öylemısın dersenız 2 aydır çıkıyoz kız arkadaslarımın kankalarımın hepsını hayatımdan cıkardım 2 aydır bırakın bısey yapmayı tek konustugum dişi varlık o ondan başkası yok hayatımda.

Kıza mı güvenmiyorsun kendine mi?
  • Sevgilin şikayetçi olmuyorsa bize bir şey söylemek düşmez. Sevgilisi olman da onun hayatına ait her türlü kararı tek başına alabileceğin ve istediğin şeyleri kısıtlayacağım anlamına gelmiyor. Herkesin kendi iradesi ve muhakeme yeteneği var.
  • burayı iyice ergenler bastı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerrakSeyarci.

Bu benim fikrim.
    Bak bi erkekle bulusup takilmasini vs kiskanabilir kisitlayabilir.
    Yol sorani kiskanmak ne?
    Ne yani oglan kizi ayarticak orda iki dakka ayarlicak bu mu?

Orası abartı, benim lafım ona değil.
    Kıyafette ben kararımı biliyorum dedikten sonra eteği hiç giymesine gerek kalmamış olan insanda tanımışlığım vardır.
    Bir dediğini ikincinin tutmadığını görmüşlüğüm kızlarda vardır.
    Bir tartışmada haklı taraf olsam bile bir şekilde haksız tarafa düşmüşlüğüm de vardır.

Bunların temeli 'güven' denilen şeyde yatar. Ben güvenmiyorum, elimden kaçacağını anlayınca da huyuna suyuna gidip hevesimi alıyorum. Güvenini kazandıktan sonra bırakıyorum ne hali varsa görsün.
    Aşağılık bir insan olabilirim. Benim zevk aldığım şey bu. Aynısını bacına yapsıncılara karşılık sadece abim var. Evlenmeyi de düşünmüyorum. Bencillik her zaman kazanır.

• böyle olsun zaten en iyisini yapıyorsun. fazla salarsan ilgisiz olursun. böyle üstüne düş kıskan felan hoşuna gider.
  • Valla adamı ergen mergen diye eleştirmişsiniz de sırf şu forumda bile günde 5 tane kankama aşık oldum napayım konusu gördükten sonra ben şahsen bu adama kızamadim biraz dozunu kaçırmış ama orası ayrı
  • Ben gittigin yeri haber ver dedim 6. ayda sutu yedim sen ne diyorsun kardesim. Karistigim bir sey de olmamasina ragmen niye gidiyorsun, kiminle gidiyorsun vb.

Abartmissin hayat hep ikinizle gecmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.