Şimdi Ara

Boks Makinesinde kaç vurdunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 yaşındayım boy 183 cm kiloda 85 boks makinesine vurduğum skor 944 siz vurmuş iseniz burda paylaşırmısınız merak ettim ya benden büyükler bile 850 anca vuruyo daha yumruk atmasını bilmeyen kaç milyon kişi var şu dünyada adam yumruğunun altı ile vuruyo yav böyle birşey varmı acaba

Skorları Alayım.

Edit: Abuk Subuk Cevaplar vermeyin örneğin bu mesajın altındaki yorum gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forbidden* -- 26 Mayıs 2010; 23:11:37 >

• Tamam en güçlü sensin..
  • We are The Champions
    We are The Champions
  • sakin ol şampiyon
  • Onun güçle kuvvetle ilgisi yok pek ya. Benden önce bir adam 999 vurmuştu ben de arkadaşlarla baya oynadım zaman zaman 15-16 bile vurduğum oldu ama en sonunda 999 vurmuştum ben de. Güçlü birisi de değilim hani beni tekte öldürebilecek arkadaşlarım yapamadı o kadar.
  • 1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

sakin ol şampiyon

Sana puanım 9 kanka.

Oww yeah man !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Helal dostum 18 yasında 192 cm boyunda 96 kiloyum 922 yapmıştım oda 3. Denememde. :(
    parlement vermişti. Silivri gece Pazarı'nda :).

Arkiler 800 geçememişti. Bende beni geçemez diye hava atıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forbidden*

16 yaşındayım boy 183 cm kiloda 85 boks makinesine vurduğum skor 944 siz vurmuş iseniz burda paylaşırmısınız merak ettim ya benden büyükler bile 850 anca vuruyo daha yumruk atmasını bilmeyen kaç milyon kişi var şu dünyada adam yumruğunun altı ile vuruyo yav böyle birşey varmı acaba

Skorları Alayım.

Edit: Abuk Subuk Cevaplar vermeyin örneğin bu mesajın altındaki yorum gibi.

izmitte onun etrafında 5479874514 tane apaçi olduğu için uzaktan yakından ilgim yoktur . birbirlerine hava yaparlar ameleler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.