< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Just Day -- 26 Mart 2024; 19:15:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Boks mu Fitness mı Hangisine gitmeliyim?
-
-
Body ve Boksu birlikte yürüt.. Önce body'ye git biraz calıs kaslarını gelistir sonra boksa gidersin ancak boks demek acı demektir.. Yani gercekten ciddi sekilde boks calısmaya basladıgın zaman bunu sürdürebilecek misin? Normal kisilik yapısına sahip bir insansan bence boks sana göre degildir.. Cünkü maclarda sürekli darbe alacaksın.. Yani bunu teknik olarak öğrenmek sorun degil fakat sana maclarda vururlar eğitim macları yapman gerekiyor bunu uygulamaya gecirmelisin pratik yapmalısın..
Mac yapmadan yani dayak yemeden de dövmeyi tam anlamıyla öğrenemezsin.. Yani yine döversin belki ama performans vermez bence.. Ben yogun dayak yerim ve dayak atarım diyorsan boks seni ucuracak tekniktir ancak ben dayaktan korkarım diyorsan, body'den sonra sana yogun darbe yemeyecegin tekvando gibi bir sey ve biraz da judo öneriyorum bunlar hicbir sey bilmeyen sıradan insanları indirmeye yetecek seyler yerde dövüsebilmek icin güres tarzı bir sey de mutlaka öğrenmelisin yani judo bu konuda senin bu yerde dayak yeme ihtimalini azaltır cünkü sokakta seni yere indirmeye calısacak olanlar mutlaka olacak.. Sadece 1 alternatif dersen Jiu Jitsu'ya git.. Ya da gercekten öğretebileni bulursan direkt MMA gibi seylerin temellerini öğren derim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Ekim 2024; 18:51:1 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X