Şimdi Ara

boksörlerin sokakta dayak yemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malesef sokakta siklet,hakem olmadığı için çokça yaşanan şeydir.:D

• işte burda çok yanılıyorsun. adam biraz iri bir boksörse sokakta darmaduman eder. 15 kişiyi tek döven irlandalı kisinin ve 4 kişiyi tek döven özel güvenlikçinin videolarini izlemedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu nickname uyumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.polis

işte burda çok yanılıyorsun. adam biraz iri bir boksörse sokakta darmaduman eder. 15 kişiyi tek döven irlandalı kisinin ve 4 kişiyi tek döven özel güvenlikçinin videolarini izlemedin mi?

İrlandali boksör işi yalandan ibaret.

Arkadas sadece bir kişiyi indiriyor,oradaki herkesi değil.

Üstelik koluda kırılıyor.

Bir kişiyi indirmekle herkesi dövmüş oluyorsan.. :D

• bir senedir boks eğitimi alan biri olarak bu çokça yaşanan şeyin videosu varsa izlemek isterim, mr.polis adlı arkadaşın bahsettiği videoları biliyorum + herşey biryana boksör diyebileceğin biriyse dövüştüğü adamla siklet farkı aşırı farklı değilse ona isabetli yumruk zor atarsın eskiv, fent lerle kaçar sonra rakibe o kadar hızlı kombinasyonlarla vurur ki çoktan rakip bayılmış olur, yıllarca bu deneyime sahip olan bir adama bunları yazman maksatlı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyni

bir senedir boks eğitimi alan biri olarak bu çokça yaşanan şeyin videosu varsa izlemek isterim, mr.polis adlı arkadaşın bahsettiği videoları biliyorum + herşey biryana boksör diyebileceğin biriyse dövüştüğü adamla siklet farkı aşırı farklı değilse ona isabetli yumruk zor atarsın eskiv, fent lerle kaçar sonra rakibe o kadar hızlı kombinasyonlarla vurur ki çoktan rakip bayılmış olur, yıllarca bu deneyime sahip olan bir adama bunları yazman maksatlı bence

tespitleriniz çok doğru. sokaktaki birkaç adamı boksör eskiv yaparak bile indirir. boksör sokakta kolay kolay dayak yemez. tabi eğer rakip daha bilgili veya çok iri değilse.

• hüseyni kullanıcısına yanıt
    Bu çocuk senin benim gibi değil hocam, sorunları var laf anlatmayın, anlamıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.