Şimdi Ara

BOLD TOUCH 9930 KAYITLI ÇOK UYGUNA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    CİHAZIN ÖZELLİKLERİ:

• SNAPDRAGON S2 ÇİPSET 1.2 GHZ SCORPİON İŞLEMCİ ADRENO 205 GRAFİK BİRİMİ

• 768 MB RAM 5MP KAMERA NFC ÇİPİ İLE YAKIN TEMAS İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ 4G

• DOKUNMATİK EKRAN OPTİK TUS VE FULL QWERTY KLAVYE VS VS CANAVAR Bİ CİHAZ...

GARANTİ : YOK ULUSLAR ARASI GARANTİ DURUMU BB DE NEDİR BİLMİYORUM

MENŞEİ: VERİZON CİHAZI

SİM KİLİT: YOKTUR

YAZILIM: EN GÜNCEL OFFİCAL YAZILIM KURULU CDMA VEYAHUT GSM SİM KART SECİMİNİ ZATEN CİHAZ KENDİSİ ALGILIYOR İŞLEM YAPMAYA GEREK YOK HATTINI TAK KULLAN

AKSESUAR: XPERİA ARC KULAKLIGI ORJİNAL SARJ VE USB KABLOSU SERT ARKA KAPAK YANLARI SİLİKON OLANDAN VE DERİ KILIF

KENDİ 8GB DAHİLİ HAZIASI MEVCUT ZATEN AMA İSTEYENE 32GB CLASS 4 50LİRAYA YADA 16GB CLASS 10 HAFIZA KARTIMI 30 LİRAYA VERİRİM YENİ ALDIM FATURASI MEVCUT SANDİSK

FİYAT 420lira yaptım

TAKAS : VARDIR ANCAK KİMSE KENDİ CİHAZINI ALTIN YERİNE KOYMASIN... BEN UYGUN TUTTUM SİZİN CİHAZINIZIDA ALIP SATICAM FİYATA GÖRE BELİRLERİM... TAKASTA 450YE SAYIP 350YE SATAMİCAM CİHAZLA TAKASLASAM BEN NE ANLADIM O İŞTEN NAKİT SATAR 350YE ALIR 350YE SATARIM DAHA İYİ...

cihaza imeisi atılan cihazın faturasıda mevcut olaki telefon kapanır yada calınırsa bu faturayı kullanırsınız :)

NOT:bu yaptıgım son indirim yüzünden xperia arc kulaklıgı fiyata dahil degildir........................

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 20 Temmuz 2013; 14:41:43 >

• cihaz satıldı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.