TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ Burs veren kurum: İTKİB Şartlar: Programa ilk 5 tercihten birinde yerleşmek ve yerleştirme sıralaması ilk 80 bin içinde olmak. Burslar: 1) Bölümü normal eğitim süresinde bitirme halinde ilgili sektörde çalışma taahhüdü. 2) İlk 10.000 arasından yerleşenlere 9 ay boyunca asgari ücret tutarı kadar burs. 3) 10.000-20.000 arasından yerleşenlere 9 ay boyunca asgari ücret tutarının %70'i kadar burs. 4) 20.000-50.000 arasından yerleşenlere 9 ay boyunca asgari ücret tutarının %50'si kadar burs. 5) 50.000-80.000 içinden yerleşenlere 9 ay boyunca asgari ücret tutarının %40'ı kadar burs. Burs süresi hazırlıklı programlarda 5 yıl hazırlıksız programlarda 4 yıldır. Diğer kurum ve kuruluşlardan da burs alınması eğitim bursunun alınmasına engel teşkil etmez. HARİTA MÜHENDİSLİĞİ Burs veren kurum: TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Şartlar: Programa ilk 4 tercihten birinde yerleşmek ve yerleştirme sıralaması ilk 50 bin içinde olmak. Burslar: 1) Verilecek burs miktarı 9 ay boyunca 11.000 TL'dır. Eğitim bursu miktarı her eğitim ve öğretim yılı başında HKMO tarafından belirlenerek YÖK’e bildirilir. DERİ MÜHENDİSLİĞİ Burs veren kurum: İTKİB Şartlar: Programa ilk 5 tercihten birinde yerleşmek ve yerleştirme sıralaması ilk 100 bin içinde olmak. Burslar: 1) Bölümü normal eğitim süresinde bitirme halinde ilgili sektörde çalışma taahhüdü. 2) İlk 20.000 arasından yerleşenlere 9 ay boyunca asgari ücret tutarı kadar burs. 3) 20.000-60.000 arasından yerleşenlere 9 ay boyunca asgari ücret tutarının %70'i kadar burs. 4) 60.000-100.000 arasından yerleşenlere 9 ay boyunca asgari ücret tutarının %50'si kadar burs Burs süresi 5 yıldır. Diğer kurum ve kuruluşlardan da burs alınması eğitim bursunun alınmasına engel teşkil etmez. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kompany -- 26 Temmuz 2024; 23:30:13 > |
Bölüm Bursları
-
-
İTÜ tekstil yazacaklara beleşten burs var koşun
-
Okunacak bölümler değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Harita okunmaz da tekstil iyi diye biliyordum işsizlik sorunu çok yok ve genelde tekstil firmalarında yönetici olmaya çalışıyorlar.
-
iyi kanka 10 bine girip yazarsın o zaman
-
Sorsan ctis harici okunacak bölüm yok ülkede
Kafayı yemişssin sen
Bir ülkenin kalkınması için petrolden, madenden, tekstilden bi bakıma sana göre sikko isimli bölümlerdende kişiye ihtiyaç var. Kafanı aç biraz. Büyük bak şu dünyaya
Her konunun altına sadece bilgisat bilgisayar yazıp geçiyosun. Bilgin olmadığı konular hakkında konusma. Mesela ben öyle yapıyorum. Emin ol tekstil böl0müyle ilgili bilgim senden yüksektir ama yine de bilmediğimi bilip cevap vermiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maketbıcagı -- 26 Temmuz 2024; 17:49:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim o zaman ilk 10 bine girip yazarsın. Millet işsiz kalınca sen mi bakacaksın?
ülke kalkınması da çok umurumuzda sanki. insanda 1 gram vatan millet sevgisi mi kaldı? bak bakalım son yıllarda hangi bölümlerin puanı yüksek, bilgisayar mühendisliği ve yazılımlı diğer bölümler. Millet üniversitesini bitirip kaçmak istiyor, ülkenin kalkınıp yandaşların zengin olması çok umurumuzdaydı.
size mehmet cengiz gibileri müstahak, millet için dediklerini hatırla puhahahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C95D464A -- 26 Temmuz 2024; 17:52:44 > -
Şuan ülkede tekstil firmaları ya kapanıyo yada çoğu küçülmeye gidiyor. Gelip bizden almıyolar çünkü Mısırda insanlara 80-100$ verip kölelik şekilinde çalıştırıyolar insanları ve çok ucuza mal satıyolar. Yani küçülen bir sektörün içine giriş yapmaya çalışacaksanız(Belki 5 sene sonra değişir bilemem). Ekstradan zaten burs veriyolarsa işin içinde bir bokluk olduğu aklınızdan çıkmasın ya iş çok zordur yada artık pek bir albenisi kalmamış demektir. (Zor olarak maden müh. , petrol müh.//// Albenisi kalmamış bölümlerde üstte yazıyo zaten.)
-
Onu mu demişim 70-80k arası adam yazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Sorsan ctis harici okunacak bölüm yok ülkede Kafayı yemişssin sen Bir ülkenin kalkınması için petrolden, madenden, tekstilden bi bakıma sana göre sikko isimli bölümlerdende kişiye ihtiyaç var. Kafanı aç biraz. Büyük bak şu dünyaya Her konunun altına sadece bilgisat bilgisayar yazıp geçiyosun. Bilgin olmadığı konular hakkında konusma. Mesela ben öyle yapıyorum. Emin ol tekstil böl0müyle ilgili bilgim senden yüksektir ama yine de bilmediğimi bilip cevap vermiyorum |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X