Şimdi Ara

Bölüm ve Üniversite Tavsiyesi (MF 4 19.700)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bölüm ve Üniversite Tavsiyesi (MF 4 19.700)

sonuç bu arkadaşlar. Hiç beklemiyordum bu sonucu ve yaptığım tüm hesaplar sıfırlandı bir bakıma. Sadece mühendislik istiyorum, sizce nereyi yazmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArgentDawn -- 28 Haziran 2014; 11:59:14 >

• Hangi mühendislik? var mı kafanda belli bir tane?
  • Iyte ytu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendislik olarak ne istiyorsun? 16 bin küsür olsaydı direk İTÜ inşaat yaz diyecektim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Cheesecake

Hangi mühendislik? var mı kafanda belli bir tane?

quote:

Orijinalden alıntı: werewollf

Mühendislik olarak ne istiyorsun? 16 bin küsür olsaydı direk İTÜ inşaat yaz diyecektim.

Normalde bilgisayar, makine, havacılık ve uzay bilimleri düşünüyordum. Tabii bu sıralamayla havacılık ve uzay bilimleri olamayacağı için şu an sadece makine ve bilgisayar.

quote:

Orijinalden alıntı: hush hush 69

Iyte ytu

Ankara'da yaşıyorum şu an. Hacettepe'de bilgisayar okunur mu sence? Teknik üniversite olmaması tereddütte bırakıyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArgentDawn -- 28 Haziran 2014; 12:17:27 >

• Yıldız teknik üniversitesi hocam önerim bu
    Bölüm olarak inşaat derim ama den kendin seç bölümü

• İTÜ inşaat iyi mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: needsrli

İTÜ inşaat iyi mi

Türkiye standartlarında en iyi eğitimi alırsın. Hocalar zaten bayağı kaliteli köklü hocalar. inşaat okuyorum ve memnunum hiç pişman olmadım.

• ArgentDawn A kullanıcısına yanıt
    Yazacağın üniversiteyi iyice araştır. Mesela yıldız kağıt üstünde teknik üniversite görünüyor ama bence bir teknik üniversite kalitesi yok.

• Hocam ben kararsızım İTÜ makine istiyorumiinşaat nasil olur bilmiyorum mf3 te 16 bin tıp falan da olmuyor çok arada bisey geldi

• dur hocam ya herkese tavsiye ediyosunuz 15,900 sıralamam var giremem diye korkuyorum itü inşaata :D
  • sutku71 S kullanıcısına yanıt
    Sınırda biraz ama bence gelir itü inşaat. Eğer inşaat mühendisliğini seversen hiç pişman olmazsın. Okul gerçekten çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: needsrli

Hocam ben kararsızım İTÜ makine istiyorumiinşaat nasil olur bilmiyorum mf3 te 16 bin tıp falan da olmuyor çok arada bisey geldi

Sana itü inşaat yaz geç derim ama herşeyden önce mesleğini seçmen gerekir eğitim ne kadar iyi olursa olsun mesleğini sevmezsen mutlu olamazsın bölümünde.

• Hocam eyw inşaat için iş geleceği ne olur bilmiyorum yazacam

• rica etsem lys netlerinizi atar mısınız

@ArgentDawn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.