Şimdi Ara

Bölümler arası yatay geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben İTÜ Endüstri mühendisliği bölümünde okuyorum bu sene hazırlığı atladım seneye bölüme başlıcam ama uçak mühendisliğine geçiş yapmak istiyorum. lys puanımla geçiş yapabiliyor muyum bunu bilen var mı?

• Dostum öncelikle merak ediyorum. Uçak mühendisliğine yerleşebilecek bir sıralamadayken Endüstri tercih etmişsin. Fikrini değiştiren nedir, seni endüstriden soğutan veya uçağa çeken? Cevap da vermeyebilirsin.

Onun dışında LYS puanınla bildiğim kadarıyla geçiş yapamıyorsun. Çünkü Elektronik ve Haberleşme %100'de okuyan bir arkadaş %30'a geçmek istiyordu; ama bildiğin ortalama yapıp yatay yapması lazımdı. Şu yeni bir yasa var üniversiteler arası, bölümler arası geçiş felan; ama o işin doğrusu nedir tam bilmiyorum. Fakat, benim bildiğim kadarıyla dediğin gibi bir durum için bildiğin ortalama yapman lazım ve. İTÜ'de uçak mühendisliğinin kontenjanı çok düşük, o yüzden çok çok iyi ortalama yapman lazım.

• barman B kullanıcısına yanıt
    hocam kendimi teknik bi bölüme daha yatkın olarak gördüm oraya gidip işin içinde hepsini inceleyince anlıyosun kendini tanıyosun bana biraz pahalıya patlıcak gibi ama bilmiyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venividivici20 -- 15 Haziran 2014; 0:05:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

Orijinalden alıntı: barman

Dostum öncelikle merak ediyorum. Uçak mühendisliğine yerleşebilecek bir sıralamadayken Endüstri tercih etmişsin. Fikrini değiştiren nedir, seni endüstriden soğutan veya uçağa çeken? Cevap da vermeyebilirsin.

Onun dışında LYS puanınla bildiğim kadarıyla geçiş yapamıyorsun. Çünkü Elektronik ve Haberleşme %100'de okuyan bir arkadaş %30'a geçmek istiyordu; ama bildiğin ortalama yapıp yatay yapması lazımdı. Şu yeni bir yasa var üniversiteler arası, bölümler arası geçiş felan; ama o işin doğrusu nedir tam bilmiyorum. Fakat, benim bildiğim kadarıyla dediğin gibi bir durum için bildiğin ortalama yapman lazım ve. İTÜ'de uçak mühendisliğinin kontenjanı çok düşük, o yüzden çok çok iyi ortalama yapman lazım.

Hocam Şu an hiçbirşey yapmadan pat diye geçebilir puanı tutuyorsa.

İşte o yeni olayları bilmiyorum. Varsa böyle bir durum, arkadaş yararlansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: venividivici20

Şimdi ben İTÜ Endüstri mühendisliği bölümünde okuyorum bu sene hazırlığı atladım seneye bölüme başlıcam ama uçak mühendisliğine geçiş yapmak istiyorum. lys puanımla geçiş yapabiliyor muyum bunu bilen var mı?

Geçebiliyorsun. Eğer endüstriye giriş puanın uçağa yetiyorsa bu mümkün. Bu isteğini otomasyondakilerle konuşman faydalı olacaktır. Böyle bir düzenleme mevcut yani
  • puanın o sene yetmişse başvurabiliyorsun puanınla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.