Şimdi Ara

Bölümü bırakıyorum diye evlatlıktan reddedecekler nerdeyse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muğla Tarih bölümündeyim bölümde imkanı olmadığı için (yok değil ama çok zor bilenelr bilir tarihi).
    Bırakıcam dememle kıyamet koptu. Ailede tek üniversiteye giden bendim (2 abim var) zaten bizimkilerin bu işten anladığı yok sen sadece git dediler.
    Nutuk çekiyolar paso en sonunda dedimki hayatımda bundan başka seçeneğim yoksa öleyim o zaman dedim. Hala konuşuyolar ne yapacağımı bilmez durumdayım gardaşlar. Yorumlarınızı esirgemeyin zor durumdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Griffin -- 16 Kasım 2011; 12:36:20 >

• okul puanın yarısı kesilir

bu arada nerdeyse herkes tarih bölümünü bırakıyor

çok ilginç
  • Ben sözel meslek lisesinden mezun olup 2 yıllık sayısal bir bölüm bitirdim. Şimdi yeniden sınava girersem (sayısal) puan durumu ne olacak? Puan kesecek yer arıyorlar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAcArTy41

okul puanın yarısı kesilir

çok ilginç

diploması bi işe yaramayan bölümü kim ne yapsın hocam değil mi?
  • Salakça bir sistem. Bende geçen sene 4 yıllık iktisat kazandım Balıkesirde maddi durum yüzünden gidemedim. Bu sene daha yüksek puan aldım. Ama orta ögretim başarı puanı 360.000 küsürle çarpılacağı yerde 160.000 le çarpıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seven of Spades

Ben sözel meslek lisesinden mezun olup 2 yıllık sayısal bir bölüm bitirdim. Şimdi yeniden sınava girersem (sayısal) puan durumu ne olacak? Puan kesecek yer arıyorlar zaten.

puan kesilmez sadece okul puanın yarıya düşer. Hocam sözel meslek lisesi derken neyi kastetiğini anlayamadım.Sözel meslek lisesi benim bildiği yok
  • Ben 97'de Selçuk Üni 4 yıllık iktisatı kazandım ama gitmedim,puan kırılacağını dahi bilmiyordum,sonun başlangıcı olduErtesi sene dersaneye gittik tabi boşuna,derslerden kaçıp birahanede kafa çekerdik sabahları,ertesi sene Ankara Üniyi kazandım ama 2 yıllık idi,onu da 2. sınıfta bıraktım.
    Ertesi sene de 4 yıllık öğretmenlik kazandım bitirdim ama bir dike yaramadı. Alakasız bir iş yapıyorum.

Dönüp bakıyom da yıllarım çip olmuş tek kelime ile. Keşke hiç okumasaydım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • puanın kırılır mı bilmiyorum ama eğer bölümünü bırakırsan ben çok kırılırım sana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

quote:

Orijinalden alıntı: Seven of Spades

Ben sözel meslek lisesinden mezun olup 2 yıllık sayısal bir bölüm bitirdim. Şimdi yeniden sınava girersem (sayısal) puan durumu ne olacak? Puan kesecek yer arıyorlar zaten.

puan kesilmez sadece okul puanın yarıya düşer. Hocam sözel meslek lisesi derken neyi kastetiğini anlayamadım.Sözel meslek lisesi benim bildiği yok

Var dostum iletişim okudum. Okul puanının yarıya düşmesi de zaten ciddi bir puan kaybı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tangmuch

puanın kırılır mı bilmiyorum ama eğer bölümünü bırakırsan ben çok kırılırım sana..

hayırdır
  • Bende 2. hafta bırakmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Griffin

quote:

Orijinalden alıntı: mAcArTy41

okul puanın yarısı kesilir

çok ilginç

diploması bi işe yaramayan bölümü kim ne yapsın hocam değil mi?

Yanlış düşünüyorsun. Her meslekte olduğu gibi tarih bölümündede kendini geliştirmene bağlı olarak kapılar açılır. Sen liseye gider gibi gidip mezun olursan tabi ki diploma bir işe yaramaz, çünkü herkeste olacak o diploma. Konuşmalarından ve gittiğin üniden anladıgım kadarıyla zorla bu bölümü seçmişsin . Umarım hedeflediğini yaparsın. Ancak mesleğime laf söyletmem

• 2 senen kaybolacak okulu bırakırsan.
  • arkadaşlar bende 2 senelik mekatronik okuyorum 2.sınıftayım bu sene össye gireceğim benimde okulu bu sene bitirsem bile puanım düşer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 89

arkadaşlar bende 2 senelik mekatronik okuyorum 2.sınıftayım bu sene össye gireceğim benimde okulu bu sene bitirsem bile puanım düşer mi?

Düşmez hocam. Nerede okuyorsunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

quote:

arkadaşlar bende 2 senelik mekatronik okuyorum 2.sınıftayım bu sene össye gireceğim benimde okulu bu sene bitirsem bile puanım düşer mi?

uludağ üniversitesinde okuyorum ama bu sene eşit ağırlıktan gireceğim okul puanım düşmez mi yani diğer arkadaşların neden düşüyomuş okul puanları o zaman?
  • quote:

quote:

quote:

uludağ üniversitesinde okuyorum ama bu sene eşit ağırlıktan gireceğim okul puanım düşmez mi yani diğer arkadaşların neden düşüyomuş okul puanları o zaman?

Hocam onlar kazandıkları yıl tekrar girecekleri için puanları kırılıyor. Senin 2 sene olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam onlar kazandıkları yıl tekrar girecekleri için puanları kırılıyor. Senin 2 sene olmuş.

çok teşekkürler bu çok iyi oldu

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.