Şimdi Ara

BÖLÜMÜNÜZÜ İYİ SEÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Sizler suan harıl harıl çalışıyorsunuz ama emin olum bi onun kadar önemlisi var bölüme karar vermek. Bunu sonraya bırakmayın sakın. Kesin ve emin bir şekilde karar verin. Ben geçen sene sizin gibi çalıştım ve devlette ilk 5de tıp kazandim. Ama hayalim her zaman ee okumakti. Ama burda takılıp kaldık işte. Her gün her gece acı çekiyorum. Belki sene sonu yatay geçiş yaparım ama şuan yapmaya korkuyorum. Şuan ne yapcam etcem hiç bir fikrim yok çok kötüyüm. Beni dinleyin dediğim gibi karar verin önceden. Sonra millet falan baskı yapıyor hiç karar veremiyorsunuz. Bu konuyu açma sebebim ise benim durumuma düşmenizi istememem.

• Önemli tabi okuyamayacağın bölüme gitmek aptallıktır. Ben anlamıyorum birçok yerde insanlar TIP okuyacağım, şöyle tıp böyle tıp diyor. Ulan insan kesebilecek misin? Ölü insan görebilecek misin? Bilmiyorsun gidiyorsun yazıyorsun sonra miden kaldırmıyor mesleği.

Hemşirelikte öyle mesela. İyi meslek ölmez, iyi para var vs diye kazanıyorsun onca emek harcayarak netice; kıllı bir göte iğne yapmak.
  • Hocam kesinlikle aşşşırııı haklısınız bende istemediğim bir bölümdeyim. sağlıkla ilgili bir bölümdeyim. İlk yılı çok mutsuz bir şekilde geçirdim. Hastane ortamını falan da görünce hepten soğudum hastanede çalışıpta mutlu olan 1 kişi bile görmedim. zaten mutlu olunabilecek bir ortam yok herkes hasta ve okuduğum bölümde nöbetler falan var. Asla bir gece boyunca tanımadığım insanlar için ailemi sevdiklerimi bırakıp hastanede kalamam yani açık söyliyim malesef öyle biri değilim mutsuz olurum o şekilde. Ben tıp okumuyorum ama açıkçası o da aynı gibi çalışma ortamı olarak fakat maaş olarak daha yüksek olduğu için belki bi nebze katlanabilirsiniz bu sizinle alakalı bir durum mesela ben katlanamam. ve şu an eşit ağırlıktan hazırlanıyorum boğaziçi için. Sağlıkla ilgili meslekler için bence mesleği sevmek önemli sevmeyip de yapan bir sürü doktor görüyorum. en basitinden hasta olup hastaneye gidince sürekli somurtan, bir şey sorunca triplere giren doktor görünce hastalar da sinirleniyor

• Öncelik boğaziçi işletme ama olmazsa da ybs yazıcam zaten güzel bölüm bencede
  • İstemediğiniz bölümdeyseniz üniversite ve okudugunuz şehir nekadar iyi olursa olsun asla mutlu olamıyacaksınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.