İYİ partinin zaten mecliste 30 vekili kaldı ve 15 vekilin MHP'ye geçmesi gerçekleşirse İYİ partinin vekil sayısı 20'nın altına düşeceği için Gurupta dağılır. Mecliste konuşma önerge verme hakları bile kalmaz. Siyaseten çok büyük bir hamle olur bu gerçekleşirse. Hem anayasa değişikliği süreci hemde önümüzdeki seçimlerde İYİ partinin akibeti için işler çok karışır... onedio Ankara’da Siyasetin Hareketli Günü: İYİ Parti’den 15 Vekil MHP'ye Geçecek İddiası! https://onedio.com/haber/ankara-da-siyasetin-hizli-gunu-iyi-parti-den-15-vekil-mhp-ye-gececek-iddiasi-1254176 |
Bomba İddia: Bahçelinin Çıkışı sonrası 15 İYİ partili Vekil MHP'ye geçecek !
-
-
Mevcut durumda sıfır ihtimal olarak görüyorum.
-
Türk milliyetçiliği sadece kürtleri karşına alarak yapılan bir şey mi. Bahçeliye bile ihanet damgası vuranlar var. Bir siz akıllısınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dem den 30 vekil mhp ye geçecek deniyor.
Kürtlerin yeni partisi MHP.
-
15 vekil geçecek lafı banada aşırı iddiali geliyor.
Ama istifa edenler ve parti içindeki huzursuzlardan başlangıçta 3-4 kişide olsa geçerse şaşırmam.
İYİ parti siyaseten bitmiş durumda. Ne siyaset üretebiliyorlar ne gündem olabiliyorlar. Musavvat Beyin sesini bile unuttum ben o derece. Bugün ki siyasi çıkışa bile TEPKİ VERMEYEN TEK PARTİ HERALDE !
2-3 gün düşünüp toplumun tavrına göre hamle yapmayı düşünüyorlar heralde ama buda tutmaz tren kaçıyor. İYİ partide gelecek göremeyen isimler CHP ve Cumhur İttifakı arasında dağılacak gibi.
-
Terörle mücadelede İsraili örnek almalıyız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
özkan nasıl kendinle barışık yaşıyorsun
Benzer içerikler
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- c30 beton kaç şiddetinde depreme dayanır
- belden aşağı mesajlar
- en milliyetçi şehirler
- drone uçurma cezası
- disney plus üyelik iptali
- hyundai engelli araç fiyatları 2025
- dünyanın en büyük uçak kazaları
- 2000 km menzilli füze
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X