Şimdi Ara

BOMBA SİSTEM İCİN ELESTİRİ LUTFEN DONUSU YOK DA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR DELİ MANYAK Bİ SİSTEM KURDURUCAM CANIMA TAK ETTİ ARTIK PHOTOSPOP VE DİGER AGIR GRAFİK PROGRAMLARI İCİN TASARLANICAK

BU BİLHGİSAYAR LA EN AZ 1 GB N İN USTUNDE DOSYALARLA CALISICAK EFKT VERİLCEK FİTRE FALAN Bİ DUNYA ZAMAN KAYBI OLUTYO BU SİSTYEM UCURURUMU LUTFEN BUUN TAVSIYELERİNİS BEKLİYORUM

SAYGILARIMLA

EGE VATANSEVER

D:\WWW\LOCAL\FORUM_DONANIMHABER_COM\HTTP\UPLOAD\../js/PGDUpload.asp, line 361

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egevatansever -- 30 Aralık 2006; 17:30:04 >

• 1 gb lık fotoşop dosyaları makinanı ağlatır.
    Core 2 6300 1 gb ram li sistemde 300 mb lık fotoşop dosyaları ile makinam sürünüyor. Bazı efektleri uygulayamadan es geçiyor fotoşop çünkü ram düşük geliyor.

Ram miktarın maximum olmalı, 4 gb felan, işlemcinde 4 mb önbellekli bir model olsun, mümkünse o/c yaparsın.
  • EVGA 122-CK-NF68-AR Core 2 Quad
    nForce 680i SLI DDR2 A&2GbE

INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHz
    FSB1066MHz 4MB LGA775 Dual-Core

ASUS EN8800GTX HTDP DDR3
    Dx10 768MB EKRAN KARTI

CORSAIR XMS2 2GB
    (2 x 1GB) DDR2 DDR2 800

WESTERN DİGİTAL
    150 GB 10000 RPM 8 MB SATA
    RAPTOR HARDDİSK

SONY 19" E96DB
    LCD MONİTÖR

Enermax Liberty 500 W
    PSU ATX V2.2 20+4 PIN

XCLIO A380 FANTOM
  • 1gb dosyalarla çalışacaksan amd işlemci de intel işlemci de hayli hayli işini görür. burda asıl etken ram miktarı ve hard diskin hızıdır. bu yüzden 2gb ram'e sahip ve en azından 2 tane disk ile raid0 yapmanı üneririm. raid0 ile ne kadar çok disk olursa o kadar hızlı okur.
  • evet dark smily seni onceden tanıyom okuyodum yasılrını

sana guveniyorum sen bu sitede parmakla gosterilenlerdensin

sadece eski nikin pek akılda kalıcaı degildi ama gercekten saol raptora o kadar para vermektense deedigin gibi cok lu disk ve raid işime yara

ama iki tane raid varyya raid o yada raid 1 hangisini onerirsin

bide senden rica etmse bana bi sistem yasarmısın saedece 5 parca yassan yeter birbirine uyulu

cpu - mb - vga - ram - hd -

ve raid kac ne istersen onu yas fiyattan cekinme yeter artık yasın 2450 ytl verdim eski sisteme simdi 5 para etmes oldu

istedigim performansıda vermedi istiyorum ki
    o yuksek dosyaları okurkebn kaytı derken efekt yada işlem yaparken istersem photoshopta 3 gb lik dosyadada calıssam

iki saat okumakla ugrasmasın faslada pahalı olmayabiir ama fiyat performans yani yada sen yas kendine alıyomus gibi işini bilrsin

arkadas yuksek onbellek demişi istersen xeon işlemcili server gibi bisede yasabilrsin yas iste kaptan kafana gore simdiden tesekkurler

saygılarımla egevatan sever

• quote:

Orjinalden alıntı: egevatansever

EVGA 122-CK-NF68-AR Core 2 Quad
    nForce 680i SLI DDR2 A&2GbE

INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHz
    FSB1066MHz 4MB LGA775 Dual-Core

ASUS EN8800GTX HTDP DDR3
    Dx10 768MB EKRAN KARTI

CORSAIR XMS2 2GB
    (2 x 1GB) DDR2 DDR2 800

WESTERN DİGİTAL
    150 GB 10000 RPM 8 MB SATA
    RAPTOR HARDDİSK

SONY 19" E96DB
    LCD MONİTÖR

Enermax Liberty 500 W
    PSU ATX V2.2 20+4 PIN

XCLIO A380 FANTOM

150 GB 10000 RPM 8 MB SATA bu hdd den 1tane daha al raid 0 yap snein için en önemli parça
    ram ramin markasını corsair alma o.c yapmıcaksan
    twinmoss yada mıcron al ama 4gb olsun en az

• Eğer paran müsaitse işlemcinide QX6700 düşünebilirsin ama yok aşar diyorsanda E6600 işini görür..

ramler herkezin dediği gibi mutlaka 4GB olmalı..
    HDD ASLA tek olarak alınmamalı 2x150GB WD Raptor alınıp Raid 0 yapılmalı.. ve bilgilerimi saklayacak bir yer istiyorum dersende 320GB WD veya Samsung vea Seagate bir Depo HDD almalısın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.