Yakın mesafeden kafama yedim, deşme yaralarımı Biz küçükkken bana şehir efsanesi gibi gelirdi hep konuşulurdu ama kullanan yoktu. Ak-47 tüfeğim vardı dümdüz atardı heyt be..
Düşünmek istemiyorum hele benim ki gibi hayvanımsı birşeyse geçici bir felç Su dolu şişeyi deviriyordum o derece Ak-47 dandik oluyordu ya onu da kullandım ama bozdum .
valla eski günlerimi hatırladım.pompalıyla atış yapmak ne sarardı.köyde sişeleri bağlardım ağaca güm güm akşama kadar atış yapardım.valla özledim yine mi alsak ne?
alıcam bn bu paintball lardan bi tane bunlara bizim eskiden kullandığımız 100 tanesi 25ykr olan mermiler uyar mı 5. katta tararım valla sokaktan adam geçemez
Boncuk atan silahlarım vardı. Süper günlerdi ya. Ulan kendimi SWAT sanardım.
Meyve suyu kutularından, gaz bombası falan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orcunsau -- 15 Ağustos 2008; 13:14:26 >
quote:
Orjinalden alıntı: seF[o]
m60 bulmak zordur yav.Bende MP5 vardı.Ne gidi günlerdiBozuldukça açar tamir ederdim.En az 15 kere açmışımdır.En sonunda boncuğu fırlatacak gücü kalmamıştı.
Bende de MP5 vardı.Çok havalıydım o zamanlar.
fan clup kuralım
Öyle ufak tabancalar bana göre değildi. Bende pompalı ve çifte vardı. Pompalı ile 5-6 tane aynı anda çok şiddetli atabiliyordum. Çifte ise kırmalıydı. Kırıp 2 boncuk koyup sonra kapatıyordun. Ayrıca bir tane uzi, 1 tane kantırdaki 3-1, 1 tane normal tabanca, 1 tanede almanların eski tabancalarından vardı. Haa bir de sniper vardı
bunlara airsoft gun deniyor bende beretta var otomatik hatta üst mekanizması hareketli gerçek gibi
Allahtan bi link verdik. İçim kıpırdadı elim hemen ala gidiyor.
Şu lazerli Desert Eagle çok güzelmiş
bunlar çok sakat aletler. İyi ki türkiye'de satılmıyor elektirikli ve gazlı versiyonları. Göz çıkarması çok kolay bunların.
Profesyonel oynamak lazım, koruyucu gözlükle falan ama biliyosunuz çok cehalet var, kesin bir kaza çıkar.