Şimdi Ara

boncuklu tabanca hakkında bi soru xD (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
61.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hipermurat

quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

arkadaşım ingiltereden getiriyor bana m4carbine veya hk-416 istedim ikiside otomatik olucak porsmouth gun shop diye biryerden alıcakmış

<
    yavv o caunterdaki colt yani 4-3 değilmi xD süper silah

Alıntıları Göster
    evet ama onun gelişmiş versiyonu daha çok aksesuar ekleneni ve daha az ısınanı

• quote:

Orijinalden alıntı: :White:DeviL:

benim kuzende pompalı vardı.mahhallede bir adamın gözüne attı adam 6 ay boyunca olduğu ameliyatlar sonucu tekrar görebilmişti

Alıntıları Göster
    Daha ilk yaygınlaştığı zamanlar babamdan istedim aldı. Tabanca Japon malıymış. Daha hayatımda öyle boncuklu tabanca görmedim. Alır almaz deneme yaptık, su bardağını kırmıştı. Mahallede ne havam olmuştu o tabancadan.

• bendede uzi vardı...

hatta hala olması lasım bi yerlerde ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuKaat

bendede uzi vardı...

hatta hala olması lasım bi yerlerde ..
    Benim Baretta:

boncuklu tabanca hakkında bi soru xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Benim Baretta:

Alıntıları Göster
    ya biraz araştırayım dedim neler çıktı o gitti gidiyordakiler en adi olanlarından mış double eagle marka olanlar iyiler tokyo marui - classic army vs hem iyi hem ucuz olan ise jing gong marka var 200 dolar civarı bunlar 60 metreye kadar atabiliyor ve metal kola kutularını delebiliyor.tokyo marui olanlar 400 dolar civarı en kralı ise systema marka olanlar onlar tam uçuk daha çok askeri eğitimlerde kullanılıyormuş fiyat aralığı ise 1400- 1600 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperen_69 -- 17 Ağustos 2008; 2:46:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

ya biraz araştırayım dedim neler çıktı o gitti gidiyordakiler en adi olanlarından mış double eagle marka olanlar iyiler tokyo marui - classic army vs hem iyi hem ucuz olan ise jing gong marka var 200 dolar civarı bunlar 60 metreye kadar atabiliyor ve metal kola kutularını delebiliyor.tokyo marui olanlar 400 dolar civarı en kralı ise systema marka olanlar onlar tam uçuk daha çok askeri eğitimlerde kullanılıyormuş fiyat aralığı ise 1400- 1600 dolar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: alperen_69

evet dogru soyluyon ama napalık paranın gözü kör olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

1km menzili var 6mm boncuk atıyo köpeği öldürebiliyo arkadaşlar üsküdarda martı vuruyo

Alıntıları Göster
    Bunlardan değildi tabi böyle çekerek atılanlardı 10 kişi toplanırdık ki hala arada yaparız millet acayip gözle bakıyor
    mp5 tiplilerdne alıyoruz hepimiz sitede çatışıyoruz yangın merdivenide hapishane oluyordu ne günlerdi be aklıma soktunuz şu 60 küsur milyonluk çok hoşuma gitti ya da bundan alıcak adam olsa sitede çok kişi çatışırız kuzenler gelcek yakında ufaklar ama alsak mı

• quote:

Orijinalden alıntı: NevercrY_

quote:

Orjinalden alıntı: S1n3k Valesi

http://urun.gittigidiyor.com/AirSoft-M82-Paintball-Tufek-Durbunlu-Lazerli_W0QQidZZ11728584

alırsam bundan alırım :)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NevercrY_

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/AirSoft-M82-Paintball-Tufek-Durbunlu-Lazerli_W0QQidZZ11728584

Artık balkondan kuş avlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimin4L_

quote:

Orjinalden alıntı: NevercrY_

quote:

Artık balkondan kuş avlarsın

Alıntıları Göster
    iyiden iyiye gaza geliyorum ama bu kaliteli olanların türkiyeye girişi çok zormuş gümrükte problem oluyormuş işte

• quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

iyiden iyiye gaza geliyorum ama bu kaliteli olanların türkiyeye girişi çok zormuş gümrükte problem oluyormuş işte

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/airsoft_m82_paintball_gun_full_otomatik_sifirWQQaXQQ8184287WQQpXQQdisplayitem&keyword=m82

Arkadaslar bu linkteki silah bana ait ve sifirdir.Bazi sorular soracaginizi bildigim icin simdiden bir kacini cevapliyayim dedim.Silah sifirdir.Tek tek ve full otomatik modda atis yapar.Yani birinde tetige bastikca atis yapar birinde ise basili tuttugunuz kadar.Ayni zamanda emniyet moduda vardir.Silah Turkiyede bulabileceginiz en saglam silahtir.Yani saglamdan kastim silah yari metal yari plastiktir.Dis aksami plastiktir onun haricinde icindeki atista islev goren parcalarin tumu ve dipcigi metaldir.Zaten agirligin buyuk bir cogunlugunu dipcik veriyor.Bu nitelikteki bir silah icin en saglami diyebilirim.Markasi double eagle dir.Tabi bazi markalar var full metal yapan ama onlar 300 ytl den basliyor.Bide benim silahin aynisindan satanlar var Turkiyede fakat double eagle ayni modeli farkli kalitelerde yapmakta.Benim silah metal modeli haric en saglam plastik modeldir.Bunuda belirteyim.Ben silahi yurt disindan getirdim.Getirmek cok zor oldu gumrukte para istediler o pek bi problem degildi ama bulundugum ulkedeki emniyet mudurlugunden bazi belgeler almam gerekiyormus onlari halletmesi zor oldu.Onlarida halledince problem kalmadi ve turkiyeye getirdim silahi.Siteye koydugum fiyat sondur ve gumruk vergisi haric sifir fiyatidir.Gumruk vergisiyle koymustum bir ara ama herkes tepki gosterdi cok pahali diye bende normal satis fiyatini koydum.Icinde olan parcalar sitede yazmaktadir.Bu arada 100 adet mermi yazmisim o 250 olacak.Bu arada mermiler kalitelidir.Alicak olan olursa tavsiyem bu mermileri pek kullanmayin bende oyle yaptim hala duruyor.Sonra belki birdaha bulamiyabilirsiniz.Ama kusursuz atis yaparken mermiler super.Birkac tane denedim.Almak isteyen arkadaslar olursa numaram sitede yazili ve satisi ankarada yapacagim.Silah bozulur diye 2 tane almistim ama sapa saglam duruyor.Pek bisey olmadi.Ondan dolayi digerine hic ihtiyac duymadim bosuna yer kapliyo :) bende satayim dedim.Simdiden hayirli olsun... Insallah bunu sattiktan sonra benimkine bisey olmaz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: William Wallace

Alıntıları Göster
    quote:

bunu eline alıp dışarı bi çıkacan.bide böle sinirli harektler takınacaksın.offf

millet elindekini gerçek silah sanır valla.

zamanında böle şeyler mi vardı.çocukluğumuzda doğru dürüst net bile yoktu.bilsek alırdık.hep manuel takıldık.ama kafaya koydum alıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: uzil

quote:

bunu eline alıp dışarı bi çıkacan.bide böle sinirli harektler takınacaksın.offf

millet elindekini gerçek silah sanır valla.

zamanında böle şeyler mi vardı.çocukluğumuzda doğru dürüst net bile yoktu.bilsek alırdık.hep manuel takıldık.ama kafaya koydum alıcam

Alıntıları Göster
    bende bayramda mahalledki çocuklarla çatışmıştım 15 çocuk aşağıdan bende balkondan kardeşimin bi pompalısı vardı üfff çocukları dağıttım en sonunda bi çocuğun burnundan vurdum ağladı yerlere yattı filan öyle bıraktım.zevk alıyosan oynucaksın abi dışardan ne dedikleri önemli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

bende bayramda mahalledki çocuklarla çatışmıştım 15 çocuk aşağıdan bende balkondan kardeşimin bi pompalısı vardı üfff çocukları dağıttım en sonunda bi çocuğun burnundan vurdum ağladı yerlere yattı filan öyle bıraktım.zevk alıyosan oynucaksın abi dışardan ne dedikleri önemli değil

Alıntıları Göster
    şu hani elimizle attığımız pervaneler vardıya pır pır denir hani.onlarında altında bi sapları vardır onu bisiklet pompasına takıp pompanın arkasını kapatınca pırpırın sapı oraya tam oturuyordu.önündeki pervaneyi çıkartıp orayada mermi sokup ileri ittiriyordum.tam mermide oraya cup oturuyordu böyle.
    sonrada iki arkadaş birimiz pompalıyordu birimiz nişan alıyorduk.

yeterince basınç arttığında mermi öyle bir fırlıyordu ki kartondan çamaşır makinesi kutusunu delip arkasından çıkabiliyordu.

not:bu silah ilk kez bizim mahalleyi arka mahalledeki çocuklar rahatsız etmeye başladığında kullanılmıştır ve arka mahallenin çocuklarının çamaşır makinesi kutusundan tanklarının(çamaşır makinesi kutusuna nişangah kesip ters çevirip içinden sapan atan iki çocuk oluyor bu tank.) zırhlarına gayet rahat etki etmiştir.
    not:bu silahla bir merminin yeniden doldurup atılması neredeyse 30 saniye sürüyordu ama normal tabancalardan en az 5 kat daha hızlı bir şekilde boncuğu fırlatıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Alıntıları Göster
    Bende pompalı vardı bir kere bir yakınımın yazlıgında duvara sıktım su borusu patladı.Duvarın arkasındaki :D:D bayağı kaliteliydi.Bu arada istanbul yeşilköyde nerde bulabilirim boncuklu
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Bende pompalı vardı bir kere bir yakınımın yazlıgında duvara sıktım su borusu patladı.Duvarın arkasındaki :D:D bayağı kaliteliydi.Bu arada istanbul yeşilköyde nerde bulabilirim boncuklu

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: :White:DeviL:

benim kuzende pompalı vardı.mahhallede bir adamın gözüne attı adam 6 ay boyunca olduğu ameliyatlar sonucu tekrar görebilmişti

Alıntıları Göster
    birinde arkadaş bana doru tuttu ve ateşledi tam 2 gözümün arasına isabet etti boncuğun gelişini görmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

birinde arkadaş bana doru tuttu ve ateşledi tam 2 gözümün arasına isabet etti boncuğun gelişini görmüştüm

Alıntıları Göster
    kör yusuf abiyle tanıstın mı o sırada
  • Elimden her çeşidi geçmişti bu meletlerin bozup bozup tamir ediyordum az afacanlık yapmadık boncuklularla zamanında
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeVastating

Elimden her çeşidi geçmişti bu meletlerin bozup bozup tamir ediyordum az afacanlık yapmadık boncuklularla zamanında
    benimde vardı ama bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcedes

benimde vardı ama bozuldu

Alıntıları Göster
    benim annem izin vermezdi ama çok iyi hatırlıyorum 2000 yılındaki doğum günümde arkadaşım hediye olarak pille çalışan taramalısından almıştı bana 5 milyona.. çok pis üstünlük sağlamıştım mahallede

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.