Şimdi Ara

boncuklu tabanca hakkında bi soru xD (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
61.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Necessa®i

birinde arkadaş bana doru tuttu ve ateşledi tam 2 gözümün arasına isabet etti boncuğun gelişini görmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

birinde arkadaş bana doru tuttu ve ateşledi tam 2 gözümün arasına isabet etti boncuğun gelişini görmüştüm

Adın, yaşın vs kaç? Aynısını arkadaşa yapmıştım da.
  • Sahibinden Satılık Boncuklu Amraam Füzesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtbrc6378

Zamanında 8 YTL'ye almıştım bunu.[O zaman YTL idi]
     boncuklu tabanca hakkında bi soru xD

Arka sapı düz plastikten olduğu için biraz çatladı.Nişan alma yeri ise koptu.
    Tabanca bulmayı düşünüyorum ama şöyle kalitelilerden.Kaça patlar?

Bizim burda hala 10-20 tl'ye bu tarz şeyler satıyorlar.Fakat boncuklu sniper vs bulabilir miyik Çocukluğuma dönmek istedim bi an

• Magandalığa Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :White:DeviL:

benim kuzende pompalı vardı.mahhallede bir adamın gözüne attı adam 6 ay boyunca olduğu ameliyatlar sonucu tekrar görebilmişti

komikmi bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

benim kuzende pompalı vardı.mahhallede bir adamın gözüne attı adam 6 ay boyunca olduğu ameliyatlar sonucu tekrar görebilmişti

komikmi bu?

Sadece sadist
  • bakın şmdi aldrcanz banada o fotoları gördkten sonra canım gitti ya of of.... balkona bi çıkarm basket shasındakileri ve parktakileri pat pat vururum :D bide o dürbünlü paintball aldımmı kmse dşarı çkamaz :D
  • adam akıllı havalı tüfek alsanıza =)
  • quote:

ne kadar komik değil mi, gülmekten gözüm yaşardı. bizde oynadık ama bazı şeylerin bilincindeydik.
  • Ah ulan ah benimde vardi bi aralar boncuklu tabancam ama bi sure sonra bozulmustu bende millete tutup korkutuyordum ama ates etmiyo tabi bozuldugundan. Bi gun oylesine gittim arkadasin cinsel organina dogru tuttum Napiosun oglum dedi, korkma lan calismiyo dedikten bi saniye sonra tetigi cektim nasil olduysa calisti Cocuk 10-15 dk kalkamadiydi yerden
  • 3'lü atan ak47'im vardı.. süper para vermiştik zamanında.. Havamı anlatmıyorum tabi :)) 90 lı yılların sokakta büyüenleriydik biz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Topal Yılan

bunların pillisini almayacaksınız otomatik atıyor ama çabuk bozuluyor

gidip 600tl lik bir AEG aldın da çabuk mu bozuldu?
  • Şimdi eski günlerim aklıma geldi.Biz diyarbakırdayken tabi o zamanlar babam görevine devam ediyodu ilçenin içindeki lojmanlarda oturuyorduk orda kafa dengi arkadaşlar vardı diğer astsubayların uzman çavuşların çocukları her bayram gider harçlıkları silaha yatırırdık gerçi orda adet öyleydi kürt çocuklar bayram harçlıklarını alırlar ya sigara ya da silah alırlardı.İşte yine bi bayramda iyi para topladıydım gittik arkadaşlarla o zamanlar silahlar kaliteliydi hemen bozulmuyodu ben bi tane mp-40 bi tane baretta abim de bi tane mp5 aldıydı diğer arkadaşlar da keleş filan almıştı işte geldik lojmana sıka sıka yürüyoz orda kürt çocuklar vardı lan dedik gelin şunlarla bi çatışma yapalım gittik çocukların yanına çatışma yapalım mı dedik onlar da kaçırır mı tamam dediler biz teröristik siz jandarmasıız dediler tamam dedik biz lojmanın etrafına menzilendik ben de bi yüksek bi yere çıktım kulübe gibi bir yer başladık işte çatışmaya ama sayımız da bayağı var biz 10 kişi filanız onlar da 15 filan bi başladık boncuklar havada uçuşuyo ne zevkliydi be işte biraz böyle sürdü ben artistlik yapıyom tabi sniper gibi nişan alıyom atıyom işte bunlar saldırıyodu bize bayağı yaklaştılar ben bi tanesini kestirdim gözüme tam kafaya nişan aldım .. çatt bi attım çocuğun gözüne geldi ama o zaman mp-40 da bayağı sağlam atıyodu feciydi çocuk elinden silahı attı ağlamaya başladı herkes durdu tabi Allah'tan bebenin tam gözüne gelmemiş biraz üstüne gelmiş sonra devam ettik o gün 1 saat filan boncuklar bitene kadar çatıştıydık çok zevkliydi arada bi torpil de vardı bizde onlar alamıyo tabi pek paraları yok yakıyoduk torpili fitilinin bitmesine az kala bi atıyoduk torpilin düştüğü yerden bebeler çil yavrusu gibi dağılıyolardı çok zevkliydi şimdi büyüdüm tabi o zamanlar 4 e gidiyoduk ama şimdi olsa bidaha yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhimmat -- 12 Temmuz 2010; 3:07:52 >

• ben kuckken cok almıstım yaa.. gercekten cok zevk alarak gecırdım o gunlerı.. bıde 1. sınıfa gıderken tabancanın usttekı seyını cekemıyordum. taa eve gıdıp anneme cektırıp gerı gelıyordum.. tabı bırazdaha buyuyunce sılahlarda gelıstı.. arkadasımın m16'sı vardı hemde susturuculu. şebelek 30 metreden vuruyordu..bendede pompalı ve yedek olarak sılah vardı.. arkasdasımla ıkımız olduk ve karsı takıma ates actık.. ınanılmaz zevklıydı yaa..cok eglenıyordum.. ah keşke eskı gunlere donsemde tekrar oynasam ..

• vede artık o kadar gelişmiştimki.. kendıme baska sılahların parcalarından bır sılah olusturuyordum.. ve sılahları bozulan dıger cocukların sılahlarını tamır edıyordum 50 kurusa :D:.d ama benım pompalı tufegım sokak lambasını patlatamıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: egerasim

vede artık o kadar gelişmiştimki.. kendıme baska sılahların parcalarından bır sılah olusturuyordum.. ve sılahları bozulan dıger cocukların sılahlarını tamır edıyordum 50 kurusa :D:.d ama benım pompalı tufegım sokak lambasını patlatamıyordu

hacı ne yaptın ya hortun kralı olmuş gece gece boncuklu silah mı geldi aklına

• Bende MP5A6 vardı ama çok iyi birşeydi ilk aldığım gün rahat 20 metreden bi akrabanın bacağına sıkmıştım çocuk ağlayarak beni kovalamıştı Fena atıyordu o zamanın parasıyla 60 liraya filan almıştık 2003 filan olması lazım güzel oluyor bayağı sokakta çatışırdık filan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiCreAM -- 23 Aralık 2011; 1:34:28 >
  • Ben düz yazmıştım bir hikayemi nerde oldugunu bilmiyorum

yeni aldığım sniper deniyordum karşı binanın tepesindeki çanak antenin LNB sine vurmaya çalışarak bi baktım sokakta 9-10 yaşlarındaki çocukların topunu 3 tane liseli almış çocukları oynatıyor çocuklar almaya calısıyo felan al gidelim felan diyor 1 tanesi bende 6. kattayım. Bu arada bunlarıda tanırım 3 tane kardeş bunlar aralarında 1 yaş vardı heralde ama samimi degilimdir zaten dedimya hırsızlık yapma potansiyeli olan tiplerdi.

Bunlara yukardan bir saydırdım sniperla birnin kafasına birinin eline diğeri kaçarken o malum tampon kısmına ayakları yine o malum kısma vura vura kaçmışlardı

Hırsız bile kaçırabiliyorsunuz.

Bikerede çocuktum öyle bir dolandırıldımki bi cocuk vardı bayramda silaha ver bakayım dedi verdim arkamı dondum meğer ikizi varmış o gitmiş ikizi geçmiş yerine silah çoktan uçmuştu.

Sonra yine bi bayram günü daha küçüğüm arkamızdan 3-4 şerefsiz kovalamıştı benle arkadaşımı cebimdeki boncuk tabancam kurtarmıştı bizi kaçarken sıkıyordum arkama donup

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.